Nem tudom, ez az ezüst drót - sztori nincs - e egy kicsit túlmisztifikálva.sutemenyx írta: ↑2023.11.16., csüt. 09:05Az ezüstök pedig két okból még problémásabbak. Egyrészt ha ezüstről van szó, akkor magának az anyagnak a minősége is nagyobb eltérést okoz, mint réz esetén. Tehát ha rossz, tud sokkal rosszabb lenni, mint egy hasonló mértékben rossz réz. Másrészt pedig ha jó, annyival tisztább dolog, hogy a készülékek hangját (jóságát/nemjóságát) hallod velük jóval szignifikánsabban. Jó ezüst kábeleket használva sokkal nagyobb különbség lesz tapasztalható az egyes készülékcserék alkalmával is. Ezekből pedig egyenesen következik, hogy az ezüst kábelek nagyobb megosztottságot generálnak, hiszen a használatukkal hallható kilengés is szélesebb skálát mutat.
Nekem - sajnos - nincsen túl sok ezüst kanócom.
Az egyik a karban fixen rögzített - ki tudja milyen gyártmányú - phono kábel, a másik az IC Kondo VZ.
Az elsőben nem érzem semmilyen hátrányát, ezüstökkel kapcsolatos negatív sztereotípiáknak nyoma sincs.
A VZ meg minden készülék között, minden funkcióban, minden paraméterében arányosan jobb, mint bármi más, amit hallottam eddig a rendszeremben.
Nem hinném, hogy bár ki ne szeretné a hangját, vagy bármilyen kis mértékben megosztó lenne...