Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Re: Cd játszók
Sziasztok!
Van egy 12 éves NAD C 546BEE CD-játszóm, ami az intenzív használat dacára becsülettel szolgál a mai napig, de egy ideje akad vele néhány gond, amit orvosolni szeretnék, szervizeléssel, ha egy mód van rá. Tavaly decemberben elvittem a hivatalos NAD-szervizbe (RepairBay Kft., 1041 Bp., Templom u. 7.), ahol szervizelték, majd miután hazahoztam, ugyanazok a hibák rögtön újból előjöttek. Visszavittem hát, újra megnézték, és állításuk szerint mindent rendben találtak. Nem kétlem, hogy kitisztították és néhány komponenst kicseréltek, de az alábbiak nem értem, hogy nem tűntek fel nekik az állítólag hosszadalmas tesztelés során. A problémák a következők:
- A CD-játszó vezérlőpaneljén néhány gomb olykor nem, vagy hibásan reagál: pl. a be-/kikapcsolás gombot néha többször meg kell nyomni, hogy a lejátszó be-/kikapcsoljon. Ugyanez a helyzet a tálcakiadó gombbal. Ezenfelül néha az utóbbi a CD kiadása helyett az USB-funkcióra vált. Minderről a szerviz azt mondta, hogy az enyémhez hasonló régebbi CD-játszók panelje egy idő után produkál ilyen hibákat, és mivel ilyen panelt már nem lehet kapni, ezért ezzel nem lehet mit kezdeni; helyette a távirányítót érdemes használni, aminek nincs baja. Ez a probléma tehát orvosolhatatlan, ha minden igaz, ugyanakkor együtt tudok élni vele.
- Időnként, miután betettem egy CD-t, nem olvassa be, hanem USB-funkcióra vált, és kiírja, hogy “No USB”. Ez bosszantó, de könnyen orvosolható, mivel ha a CD-funkcióra váltok egy gombnyomással, akkor beolvassa a CD-t.
- A komolyabb baj az, hogy néha ugrál/szakadozik egy CD lejátszása. Van, hogy rögtön az elindítás után, de van, hogy pár perccel később kezdődik. Ez a probléma úgy az ötödik percig előjöhet; ha addig nem jött elő, akkor utána már gond nélkül lemegy a CD. Teljesen véletlenszerű, hogy ez a hiba milyen gyakran fordul elő, de azt megfigyeltem, hogy egyes CD-knél nagyobb rá az esély (ezek a CD-k talán kivétel nélkül kicsit nagyobb átmérőjűek az átlagnál, mivel a CD-tálcát jobban kitöltik; ugyanakkor szerintem nem minden ilyen nagyobb CD-mnél jelentkezik ez a lejátszási probléma). Ha elkezd szakadozni a lejátszás, akkor a megoldás az, hogy leállítom, kinyitom a tálcát, majd visszacsukom, és újraindítom a lejátszást. Van, hogy akár ötször is meg kell próbálnom lejátszani egy CD-t, mire gond nélkül lejátssza, de megéri próbálkozni, mert előbb-utóbb sikerrel járok.
- Néha, amikor beteszek egy CD-t, a beolvasáskor pár pillanatig hangos zörej hallatszik, és viszonylag gyakran a lejátszás elindítása után is zörög a lejátszó. Általában idővel aztán elhalkul, de egy halk alapzaj ezután is sokszor hallható. Ha nagyon zajosan indul a CD, akkor nagy esély van a fenti pontban említett ugrálásra/szakadozásra. Ilyenkor le is szoktam állítani, és kinyitom/becsukom a tálcát, remélve, hogy utána a zaj eltűnik vagy legalábbis mérséklődik. Van, hogy ötször-hatszor vagy akár még többször kell próbálkozni, de végül mindig sikerrel járok.
Igazán az utolsó két pontban leírt hibák zavarnak. Együtt tudok velük élni, de nyilván nem ideális a jelenlegi helyzet. Ráadásul ki tudja, mikor fordul rosszabbra a helyzet, tekintve a lejátszó korát. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e megpróbálni megjavíttatni egy 12 éves CD-játszót, és ha igen, tud-e valaki szakembert ajánlani? Vagy inkább vegyek egy új CD-játszót? (Az nem opció, hogy ne legyen CD-játszóm: sok CD-m van és rendszeresen veszek, illetve kapok kölcsön újakat; szeretek CD-t hallgatni, és nem akarok váltani arra, hogy bemásolom és úgy játszom le őket mondjuk egy erősítőre kötött laptopról.) Köszönök minden tanácsot és hozzászólást!
Van egy 12 éves NAD C 546BEE CD-játszóm, ami az intenzív használat dacára becsülettel szolgál a mai napig, de egy ideje akad vele néhány gond, amit orvosolni szeretnék, szervizeléssel, ha egy mód van rá. Tavaly decemberben elvittem a hivatalos NAD-szervizbe (RepairBay Kft., 1041 Bp., Templom u. 7.), ahol szervizelték, majd miután hazahoztam, ugyanazok a hibák rögtön újból előjöttek. Visszavittem hát, újra megnézték, és állításuk szerint mindent rendben találtak. Nem kétlem, hogy kitisztították és néhány komponenst kicseréltek, de az alábbiak nem értem, hogy nem tűntek fel nekik az állítólag hosszadalmas tesztelés során. A problémák a következők:
- A CD-játszó vezérlőpaneljén néhány gomb olykor nem, vagy hibásan reagál: pl. a be-/kikapcsolás gombot néha többször meg kell nyomni, hogy a lejátszó be-/kikapcsoljon. Ugyanez a helyzet a tálcakiadó gombbal. Ezenfelül néha az utóbbi a CD kiadása helyett az USB-funkcióra vált. Minderről a szerviz azt mondta, hogy az enyémhez hasonló régebbi CD-játszók panelje egy idő után produkál ilyen hibákat, és mivel ilyen panelt már nem lehet kapni, ezért ezzel nem lehet mit kezdeni; helyette a távirányítót érdemes használni, aminek nincs baja. Ez a probléma tehát orvosolhatatlan, ha minden igaz, ugyanakkor együtt tudok élni vele.
- Időnként, miután betettem egy CD-t, nem olvassa be, hanem USB-funkcióra vált, és kiírja, hogy “No USB”. Ez bosszantó, de könnyen orvosolható, mivel ha a CD-funkcióra váltok egy gombnyomással, akkor beolvassa a CD-t.
- A komolyabb baj az, hogy néha ugrál/szakadozik egy CD lejátszása. Van, hogy rögtön az elindítás után, de van, hogy pár perccel később kezdődik. Ez a probléma úgy az ötödik percig előjöhet; ha addig nem jött elő, akkor utána már gond nélkül lemegy a CD. Teljesen véletlenszerű, hogy ez a hiba milyen gyakran fordul elő, de azt megfigyeltem, hogy egyes CD-knél nagyobb rá az esély (ezek a CD-k talán kivétel nélkül kicsit nagyobb átmérőjűek az átlagnál, mivel a CD-tálcát jobban kitöltik; ugyanakkor szerintem nem minden ilyen nagyobb CD-mnél jelentkezik ez a lejátszási probléma). Ha elkezd szakadozni a lejátszás, akkor a megoldás az, hogy leállítom, kinyitom a tálcát, majd visszacsukom, és újraindítom a lejátszást. Van, hogy akár ötször is meg kell próbálnom lejátszani egy CD-t, mire gond nélkül lejátssza, de megéri próbálkozni, mert előbb-utóbb sikerrel járok.
- Néha, amikor beteszek egy CD-t, a beolvasáskor pár pillanatig hangos zörej hallatszik, és viszonylag gyakran a lejátszás elindítása után is zörög a lejátszó. Általában idővel aztán elhalkul, de egy halk alapzaj ezután is sokszor hallható. Ha nagyon zajosan indul a CD, akkor nagy esély van a fenti pontban említett ugrálásra/szakadozásra. Ilyenkor le is szoktam állítani, és kinyitom/becsukom a tálcát, remélve, hogy utána a zaj eltűnik vagy legalábbis mérséklődik. Van, hogy ötször-hatszor vagy akár még többször kell próbálkozni, de végül mindig sikerrel járok.
Igazán az utolsó két pontban leírt hibák zavarnak. Együtt tudok velük élni, de nyilván nem ideális a jelenlegi helyzet. Ráadásul ki tudja, mikor fordul rosszabbra a helyzet, tekintve a lejátszó korát. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e megpróbálni megjavíttatni egy 12 éves CD-játszót, és ha igen, tud-e valaki szakembert ajánlani? Vagy inkább vegyek egy új CD-játszót? (Az nem opció, hogy ne legyen CD-játszóm: sok CD-m van és rendszeresen veszek, illetve kapok kölcsön újakat; szeretek CD-t hallgatni, és nem akarok váltani arra, hogy bemásolom és úgy játszom le őket mondjuk egy erősítőre kötött laptopról.) Köszönök minden tanácsot és hozzászólást!
Köszönöm szépen!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6151
Leszedtem neked PDF-ben frenki linkje alól.
Csak katt rá és le tudod tölteni.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Tessék:
https://www.radiomuseum.org/r/philips_c ... cd_38.html
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás féle végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC phono, Shure M44-7/SC35C
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Nincs kifejezetten kérdésem.
Csak szeretem, ha van a készülékemhez kezelési útmutató.
De például pontosan mire jó a "Program" gomb?
Most bármilyen üzemmódban megnyomom és mindig "Err" felirat jön.
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 602
Mi a kérdés?Bazirga írta: ↑2025.04.16., szer. 11:20Köszönöm, de ezen a linken csak a service manual, amit látok.
Nekem az egyszerű kezelési utasítás kellene (ha létezik olyan).
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Köszönöm, de ezen a linken csak a service manual, amit látok.
Nekem az egyszerű kezelési utasítás kellene (ha létezik olyan).
Topping E70 Velvet + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
„A zene lelket ad az univerzumnak, szárnyakat az elmének, menekülést a képzeletnek és életet mindennek”
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2624
kb 3 év elteltével,úgy éreztem,érdemes lenne nekifutni és hogy kivonták a forgalombol a hibás pédányokat...DE NEM !atis írta: ↑2025.04.15., kedd 08:17Sajnos. Én írtam az előadóművésznek egy üzenetet szépen megfogalmazva. Hogy tudjon róla, mivel ez másokat is (fogyasztókat, rajongókat) érinthet. Kaptam egy hibátlan lemezt tőlük, de nem ez volt a célom. Írták, hogy sajnos tudnak a problémáról.dixie-chicken írta: ↑2025.04.15., kedd 08:07nos ,csak jelzem,ez a MIZÉRIA a mai napig nem került kijavitásra,a kereskedelemben,még mindig megtalálhatóak téves pédányok![]()
...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Sziasztok!
Philips CD380-hoz keresek kezelési útmutatót.
Neten csak service manual-t találtam.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is.
Philips CD380-hoz keresek kezelési útmutatót.
Neten csak service manual-t találtam.
Tud valaki segíteni?
Köszönöm előre is.
- atis
- V.I.P.
- Értékelés: 307
Sajnos. Én írtam az előadóművésznek egy üzenetet szépen megfogalmazva. Hogy tudjon róla, mivel ez másokat is (fogyasztókat, rajongókat) érinthet. Kaptam egy hibátlan lemezt tőlük, de nem ez volt a célom. Írták, hogy sajnos tudnak a problémáról.dixie-chicken írta: ↑2025.04.15., kedd 08:07nos ,csak jelzem,ez a MIZÉRIA a mai napig nem került kijavitásra,a kereskedelemben,még mindig megtalálhatóak téves pédányok![]()
...
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2624
nos ,csak jelzem,ez a MIZÉRIA a mai napig nem került kijavitásra,a kereskedelemben,még mindig megtalálhatóak téves pédányok

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
Ezzel a hibával én olyankor találkoztam, amikor az optika elakadt a szánon. Belső képeken a hd980 is ilyen mechanikás. Feszültségmentes állapotban ellenőrizd, könnyedén csúszik-e az optika. Ha nem, egy csepp finom műszerolaj egy fél technikus, szokták mondani.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)
- szabo_pitty
- V.I.P.
- Értékelés: 93
Így van, én is szeretem a hangját. Pár éve kapott új optikát, már csak ezért is jó lenne, megtartani. Ennek a javításnak, utánajárok. Köszönöm az infót!pärt írta: ↑2025.03.25., kedd 10:05Gyakori típushiba, az én példányomon is halovány, de még nem annyira, hogy használhatatlan lenne. Itt tárgyalják a témát. Elvileg a C2251 (220uF) kondi cseréje segíthet.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 16:41Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Marantz CD5000-esem, tök jól működik, csak már alig látszik a kijelzője. Már sötétben is, csak alig.
Első kérdésem, hogy javítható-e?
Amennyiben nem javítható, a cseréjét is, megfontolnám. A kinézete típus: CD6007.
Van, egy másik alternatíva is, nevezetesen, a blu ray lejátszóm, előlépne, CD-lehátszónak. Pioneer BDP-LX58-ról van szó. Szerintetek, van olyan, mint a CD6007, CD-lejátszóként?
Köszönöm mindenkinek az építő jellegű válaszokat, véleményeket!
(Mielőtt lecserélnéd, komolyan hallgatózz, van-e értelme. Elég kellemes jószág, némi kultusszal a dac-ja körül.)
https://www.diyaudio.com/community/thre ... lp.147694/
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
(Mielőtt lecserélnéd, komolyan hallgatózz, van-e értelme. Elég kellemes jószág, némi kultusszal a dac-ja körül.)
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4947
Gyakori típushiba, az én példányomon is halovány, de még nem annyira, hogy használhatatlan lenne. Itt tárgyalják a témát. Elvileg a C2251 (220uF) kondi cseréje segíthet.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 16:41Sziasztok!
Akadt egy kis problémám. Marantz CD5000-esem, tök jól működik, csak már alig látszik a kijelzője. Már sötétben is, csak alig.
Amennyiben nem javítható, a cseréjét is, megfontolnám. A kinézete típus: CD6007.
Van, egy másik alternatíva is, nevezetesen, a blu ray lejátszóm, előlépne, CD-lehátszónak. Pioneer BDP-LX58-ról van szó. Szerintetek, van olyan, mint a CD6007, CD-lejátszóként?
- szabo_pitty
- V.I.P.
Én, mindenképpen futnék vele egy kört. A Totel, több készülékemet is javította és elégedett voltam a munkájukkal.GTomi írta: ↑2025.03.24., hétf. 14:00Van egy H/K 980-as cd lejátszóm, szerintem 15 éve meg van. Mikor vettem újonnan, utána nem sokkal, de még a garancia lejárta előtt azt csinálta, hogy "egyszercsak" félbe hagyta a lejátszást és alaphelyzetbe állt.
Akkor elvittem a hivatalos szakszervizbe (rémlik hogy hova, de nem akarom leírni, lehet tévedek), ott mókoltak vele, egy darabig működött, aztán ugyanazt kezdte csinálni és akkor elraktam.
(Most nemrég a szekrény mélyéről előkerült, hogy bekapcs, mi is volt a baja (?), aztán egy próba cd-vel leállt megint, kb. 5 perc után (többször is) meg kb. hangos mikor pörgeti a lemezt, és akkor állt össze a kép, hogy mi volt vele.)
Mit gondoltok, érdemes elvinni, átnézetni, javíttatni (ha igen hova), vagy nem éri meg a vesződést?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 665
Van egy H/K 980-as cd lejátszóm, szerintem 15 éve meg van. Mikor vettem újonnan, utána nem sokkal, de még a garancia lejárta előtt azt csinálta, hogy "egyszercsak" félbe hagyta a lejátszást és alaphelyzetbe állt.
Akkor elvittem a hivatalos szakszervizbe (rémlik hogy hova, de nem akarom leírni, lehet tévedek), ott mókoltak vele, egy darabig működött, aztán ugyanazt kezdte csinálni és akkor elraktam.
(Most nemrég a szekrény mélyéről előkerült, hogy bekapcs, mi is volt a baja (?), aztán egy próba cd-vel leállt megint, kb. 5 perc után (többször is) meg kb. hangos mikor pörgeti a lemezt, és akkor állt össze a kép, hogy mi volt vele.)
Mit gondoltok, érdemes elvinni, átnézetni, javíttatni (ha igen hova), vagy nem éri meg a vesződést?
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- szabo_pitty
- V.I.P.
Van, másik opció is, egy Philips CDR770. Rákötnék egy megfelelő DAC-ot és kész.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 20:05Erre a lehetőségre is, gondoltam már.Alex_Aston írta: ↑2025.03.22., szomb. 19:54Én a helyedben elengedném ezt a vonalat, és CD-17-es valamelyik verziójú, vagy hasonló lejátszót néznék a CD6007 helyett. Meglepődsz majd, mennyivel jobb a hangja.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 16:41...Amennyiben nem javítható, a cseréjét is, megfontolnám. A kinézete típus: CD6007...
- szabo_pitty
- V.I.P.
Erre a lehetőségre is, gondoltam már.Alex_Aston írta: ↑2025.03.22., szomb. 19:54Én a helyedben elengedném ezt a vonalat, és CD-17-es valamelyik verziójú, vagy hasonló lejátszót néznék a CD6007 helyett. Meglepődsz majd, mennyivel jobb a hangja.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 16:41...Amennyiben nem javítható, a cseréjét is, megfontolnám. A kinézete típus: CD6007...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3236
Én a helyedben elengedném ezt a vonalat, és CD-17-es valamelyik verziójú, vagy hasonló lejátszót néznék a CD6007 helyett. Meglepődsz majd, mennyivel jobb a hangja.szabo_pitty írta: ↑2025.03.22., szomb. 16:41...Amennyiben nem javítható, a cseréjét is, megfontolnám. A kinézete típus: CD6007...
Csak a Marantz! :-D
- szabo_pitty
- V.I.P.
Sziasztok!
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2688
juliush írta: ↑2025.03.02., vas. 16:51Sajnos az Általad felvázolt kép pont a digitális technológia lényegét felejti ki, azt a nem-lineáris logikai döntés sorozatot, amely a CD-ről kiolvasott információt (amely egyébként nem az analóg jelalakból, hanem az adott hullámhosszúságú, koherens lézernyalább oda-vissza útjának fáziskülönbségeiből adódik a pitek és nem-pitek esetén) a digitális kódolásban alkalmazott faék egyszerűségű "jelszótárra", "1"-esekre és "0"-kra fordítja le. A CD-technológia kidolgozói elég komoly erőfeszítéseket tettek a folyamat hibatűrő képességének biztosításáért.
Innen még elég messze van az a szakasz a fizikai D/A-átalakítást követően, amelytől kezdve a jel alakja közvetlenül a zenei információt reprezentálja, és mint ilyen lineáris, analóg erősítés tárgyát képezi.
Szerencsére a CD lejátszókban az analóg erősítő fokozatok - mindezek ellenére - megkérdőjelezhetetlenül

TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-3S mod/SRX-III
Sajnos az Általad felvázolt kép pont a digitális technológia lényegét felejti ki, azt a nem-lineáris logikai döntés sorozatot, amely a CD-ről kiolvasott információt (amely egyébként nem az analóg jelalakból, hanem az adott hullámhosszúságú, koherens lézernyalább oda-vissza útjának fáziskülönbségeiből adódik a pitek és nem-pitek esetén) a digitális kódolásban alkalmazott faék egyszerűségű "jelszótárra", "1"-esekre és "0"-kra fordítja le. A CD-technológia kidolgozói elég komoly erőfeszítéseket tettek a folyamat hibatűrő képességének biztosításáért.
Innen még elég messze van az a szakasz a fizikai D/A-átalakítást követően, amelytől kezdve a jel alakja közvetlenül a zenei információt reprezentálja, és mint ilyen lineáris, analóg erősítés tárgyát képezi.
Gyula
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene
De nem arról volt szó, hogy a dekódoláskor veszteségmentesen visszakapjuk a jelet? Sőt, itt most csak a kiolvasásról van szó, a korongon lévő pitek olvasásáról. Ha pl. Morze hasonlattal élnénk, a tá-tá-ti, az akkor is egy G betű, ha közben sercegés van és mindenféle analóg zavarjel zavarja az adást / vételt?
Illetve, ha nincs is dekódolás, csak kiolvasás, vagyis az 11110 az a dac bemenetén már nem 11110?
Blog: Komoly Zenei Ajánló
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
Pro-Ject RS2-T - Gustard A26 - Heed Nexus - Spendor SP1 - Radnai kábelek
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2688
Senki sem tudja, hogy a CD lejátszás folyamata analóg erősítőkkel kezdődik, azzal is végződik?
(Laser preamp input & L/R analog output)
TJ.
(Laser preamp input & L/R analog output)
TJ.
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-3S mod/SRX-III