És előtte hallottad eredeti àllapotban a Kondo Gaku Oh monoblokkokkal? Mert én voltam beállítani, ott történtek dolgok... Régen jártam arra, majd megnézem.kaef2 írta: ↑2025.02.06., csüt. 17:48Ha már Avantgarde.
Ebben az Avantgarde Trio rendszerben minden hangsugárzó belső kábel ki van cserélve a magyar Clarinet Audio ezüst kábeleire (az elektronikák is Clarinet Audio gyártmányok) és nagyon jól szólnak.
Anno én is kicseréltem az én Trioimban, előbb a Nirvana kábeleire, aztán az Audience belső kábeleire és kb 7 évig használtam így a Kondo-féle eredeti Kagekival, meg az Accuphase SACD transzporttal, DAC-kal.
![]()
Nirvana àtkábekezést egyszer láttam, egy Audio Innovations S1000 phono preampot(akkor ez volt az AI teteje). Ütött, vágott, harapot, első félórában irigykedve hallgattam, mire rájöttem, hogy csak az lett belőle kiölve, amiért készült. Az enyèm gyári állapitban volt, az zenélt, a piszkált hifizett.
Egyébként a Te idődben még kiforratlanabb volt az AA, akár dobhatott is rajta.
Ettől még működhet, de kicsit szkeptikus vagyok, de ez az én gondom...
Cserébe, modt kedvet kaptam betenni az ezüstöt a kis FAL-ba. Jó lett, de kidobja, hogy rézcsévés a hangszóró