az az előfok akkor már használatban volt vagy 2 éve, csak bejáródott),mikor én hallgattam,annak csak ártott az átkábelezés. Azért az audio innovations csapatából lett később audio note, border patrol és a Quad II Classic felélsztésében is benne volt a kezük. Tök kezdő banda,akiket egy hazai pákász azonnal leüberelkaef2 írta: ↑2025.02.07., pén. 07:59A Nirvanat kb 200 órát kellett minimum járatni, ahhor hogy szépen kisimuljon és elkezdjen úgy szólni, ahogy kevés más kábel tud, belső kábelként. Az Audience belső kábele miután kicserélésére került rá a NIrvana, már könnyebben járódott, ott elég volt 80-100 óra is.revox írta: ↑2025.02.06., csüt. 20:54
És előtte hallottad eredeti àllapotban a Kondo Gaku Oh monoblokkokkal? Mert én voltam beállítani, ott történtek dolgok... Régen jártam arra, majd megnézem.
Nirvana àtkábekezést egyszer láttam, egy Audio Innovations S1000 phono preampot(akkor ez volt az AI teteje). Ütött, vágott, harapot, első félórában irigykedve hallgattam, mire rájöttem, hogy csak az lett belőle kiölve, amiért készült. Az enyèm gyári állapitban volt, az zenélt, a piszkált hifizett.
Egyébként a Te idődben még kiforratlanabb volt az AA, akár dobhatott is rajta.
Ettől még működhet, de kicsit szkeptikus vagyok, de ez az én gondom...
Cserébe, modt kedvet kaptam betenni az ezüstöt a kis FAL-ba. Jó lett, de kidobja, hogy rézcsévés a hangszóró![]()
Nem tudom és nem is igazán érdekel, hogy Ákosnál hogy szólhatott több, mint egy (két?) évtizeddel ezelőtt egy Kondo erősítő.
A mostani rendszere mindenben más és minden bizonnyal jobban szól a mono blokk PSE 300B-vel és jobban is tetszene az itt olvasgatók többségének, mint bármi, amit valaha hallott és talán attól is jobban, mint bármelyik Kondo rendszer úgy általában (legalábbis az én izlésem szerint).
Nagyon átgondolt, nagyon egységes rendszer, amit mostanában csak LP-ről hallgat a gazdája.
A 211-es sztereó végfoka nálam volt egy jó félévig és a Djabe is demózott az erősítőivel külföldön.

De mindettől eltekintve, teljesen mindegy, ki mondja, csak azt hiszem el,amit hallok.
Majd meghallgatom emberünk rendszerét, ha arra járok. Amikor váltott (gyártásba kezdett) Clarinet-ra, nagyon nem érdekelt a hifi, kimaradt az életemből. Még az se érdekel, ha jobbnak hallod a Kondo cucoktól,még az is lehet, hogy tényleg jobb (bár amiket mostanában írtál, számomra teljesen mindegy,mit hallassz jónak, hallottam a Hóbaglyot). Bár ezt nehéz elképzelni, de legyen döntetlen. De nem ezt megyek el meghallgatni, ha elmegyek, csak régen találkoztam az "emberrel" és számorma érthetetlen okokból, ahogy Te itt Kondo vs Clarinet vetélkedőt rittyentettél, Ő biztos nem fog (ezt a részt tényleg nem értem

egyébként az a vicces, kiindulva "megnemnevezett" átkábelezéséből, elgondolkodtam halványan ezen, de idővel biztos elengedem...
írj még 20 oldalt, nagyon várjuk. nem mindenki most kezdte a szakmát, nem mindenkit lehet szédíteni