Igen, leírtam ide nyíltan a véleményemet, tapasztalatomat, és nem privátban írtam meg, valamint olyat sem írtam, hogy sokszoros árú, ugyanilyen célra használatos eszköznél bizonyult jobbnak. Ennél fogva a két poszt nagyon nem összehasonlítható.cables írta: ↑2025.01.05., vas. 22:14Most írtad le a lényeget. A logikus, az elvárható az az, hogy drágább kábel jobban szól.
Viszont akkor nagyon hasznos, ha egy ügyfél leírja azt, hogy az ő rendszerében egy Power-R kábel jobban teljesít, mint egy 10x drágább gyári kábel. Alább több vevőm is ezt írta be. Szerintem ezt mindenképp közzé kell tenni. Mint ahogy te is leírtad pár napja, a Noise killerről idézem:
"Aki a rendszere finomhangolásában gondolkodik, annak ez egy remek alternatíva, mindenképpen érdemes próbát tenni vele."
Nyilván akik neked privátban áradoznak arról, hogy milyen nagyon drága kábeleknél bizonyult jobbnak a Power-R, az Ő engedélyükkel másolod ide a privát leveleiket, de ha ez így körbe megy, akkor miért nem írják ki ide a véleményüket nyíltan, a nicknevüket vállava, mint akár én is? Ha már ennyire elégedettek.
Úgy gondolom ez a topic pont erről kellene, hogy szóljon.
Nem titok, más kábel, és egyéb eszközkészítőtől is vásároltam már, és rend szerint az Ő topicjukban is megosztom a tapasztalataimat, ha arra érdemesnek találom. A kényesebb kérdéseket, hogy minél hallottam jobbnak, vagy netán rosszabbnak, mit váltott le, stb. általában privátban beszéljük meg, mert másokra, már termékekre, mások üzletére negatívan hathat, de még senki sem kért tőlem olyat, hogy szeretné megosztani a privát levelezésünket, mert ez neki marketing szempontból előnyös lenne. Minden bizonnyal nem egyeznék bele, és ennek okát már lentebb kifejtettem.