Jött hozzám Radnai Rudolftól tesztelésre hangfalkábel, rca-pár és killer. A hangfalkábel a viablue sc4 silverrel állt harcba. Kb 3 másodperc után tudtam, hogy a Radnai maradni fog! Minden jól érezhetően jobb lett, az énekhangot meg betette az ölembe! És burkolattal együtt sincs 3mm vastag, egy spárga!!! Utána a chord xlr-em versenyzet a radnai rca-párral. Több órat teszteletem őket, sok száz zenén, abszolút döntetlen, én semmi különbséget nem hallottam ki, csak azt, hogy mindegyikkel brutál jó a hangzás, így marad a chord xlr. Ami döntő volt: Koto -Visitors. A magas szinti hangok tetejét az rca picit lenyeste, nekem ott az hiányzott kicsit! lyen felállásnál dugtam be a killert. Nem vártam tőle sokat, két jó tápszűrő is van a rendszerben. Aztán mikor ráengedtem a zenét, berúgta az ajtót rendesen, jól hallhatóan még jobb lett minden. Mintha megnyugodott, kisimúlt volna a rendszer. Természetesen még nagyobb részletesség és dinamika jelent meg! Nálam brutál bejött, így a killer is maradt. Ezek után az rca egyik zsinórját (a pirosat) verernyeztettem a neotech high resolution pure silver és a chord clearway rca-immal, amiket koaxként használtam a cxc cd-hez
Hogy milyen a hang?
Nem lehet leírni, hallani kell!!!
Én álmomban nem gondoltam, mikor kb fél éve belevágtam ebbe a projektbe, hogy ilyen hangzásig fogok elérni. Eszméletlen jól szól a cucc!!! Most egy darabig csak élvezem!