A megfogalmazásid, "antikábeles" meg "placebo-hívő" elég rosszak, de mivel népszerű rossz megfogalmazások, és nem is sértőek különösebben, így nem érdemes foglalkozni velük. A "különbséget nem halló" is nagyon népszerű ostobaság egy bizonyos szubkultúrában, de mivel ez sértő is, így foglalkozom vele. :) Nem csak a magam nevében, aki már sokszor leírtam, hogy azon a szinten ahogy itt is nagyon sokan, úgy én is simán "hallottam" a "különbségeket". És még nagyon sokan a "nem halló"-baromsággal sértegetettek közül "hallották, hallják". Úgy ahogy ti, bármikor. Egyeseknek közülük bizonyítottan, igazoltan, levaktesztelve is kiváló a hallása, nem csak bemondásra és belső hitre, ahogy a "hívők" többségének. (A "hívő" is rossz szó.) A baj (igazság, valóság) akkor üt be, amikor továbblépünk a banális "hallom, tehát ez az igazság"-ból az elemző "hallani vélem, kíváncsi vagyok mi az igazság" területére. Ugye érted, mire gondolok, hiszen ki is hangsúlyoztad, hogy "van a másik oldalnak is sok igazsága, pl. a vakteszt létjogosultsága". :)
Teljesen nonszensz, hogy kellene még egy topik az "antikábeleseknek". Miért nem a "kábelfetisisztáknak"?