Oh, most már értem miért hozod fel harmadjára is a sok éves hirdetésem egyes elemeit.wittao írta: ↑2023.03.20., hétf. 10:47
Úgy tűnik (sokadjára) más az értékrendünk... szóval amikor megy a burkolt ítélet egy szépen megkomponált, színes, szagos, ropogós kommentben a birkákról, akik túlárazott cuccokat vásárolnak MIKÖZBEN ugyanezen személy egy ilyen rendszer mögül írja mindezt, számomra meglehetősen visszás. Bort iszom és vizet prédikálok kategória.
Nos, ha drága "gyémántos" túlárazásnak próbálsz feltünteti egy ipari készítményt, aminek a valóban felárazott ékszer kövekhez semmi köze, az egyedül téged minősít. Ahogy az is, miként a német szakmunkás bér 1.5x-ért megvásárolható erősítőt is luxuscikknek állítod be. Az első videoton tv-m egy havi fizetésembe került, ebből látszik, hogy már akkor is urizáltam.
A kábeleim is rendkívül drágák voltak, hiszen igazodtak a képmutató luxusrensszer elemeihez. 2015-ig a régi lomis készülékekhez kapott "márkás" kábeleket használtam, csak meguntam, hogy a szigetelés ragadt, az ofc-ként feltüntetett vezető meg látványosan oxidálódik.
Megnéztem hol árulnak a studiókban, hangosításban is széles körben használt kábeleket és óriási 25E Ft-os beruházással mindent lecseréltem. Nagy küzdelem volt, mert magánszemélyként nem akartak kiszolgálni.
Az optikai kábeleket már ebayről kellett beszerezni. Szerencsére nagy segítség az "ár + szállítás legalacsonyabb elöl" szűrő, így a választás a 600Ft + Free shipping prémium márkára esett. Ódákat tudnék írni milyen szépen zenél az ingyenes spotify accos tv-re kötött dac.
Mikor a "kategóriákat ugrott a rendszer hangja" című panelek futottak, szóltam az illetékes kábeleseknek, hogy szintén kategóriát szeretnék lépni, kábel árban, ahogy a többiek. Azóta sem jelentkezett senki. Pedig tartom, hogy pl. a D2-D3-D4 vagy 802-800-801 közötti árkülönbségeknél alacsonyabb összegeket fizetem a kábelekre. Win-win.