Most őszintén. Ha írsz az említett tapasztalatodról (vagy bármilyen másról), és ezt valaki elkezdi fikázni, mi történik? Nem kell fel másnap a Nap, vagy te nem fogsz felébredni többet, ciki lenne egy olyan embertől, akiről esetleg még azt sem tudod, tényleg ember e?viri írta: ↑2023.03.20., hétf. 08:10Hiszen ebben a légkörben azért elég nehéz lenne kitárgyalni konkrét kábeleket. Pl. nemrég hallgattam egymás mellett egy Transparent reference hangfalkábelt, kontra stealth dream, nagyon érdekes élmény volt, (tanulságosnak nem mondanám, mert szerintem ez csak az adott rendszerre vonatkozik,) de itt ilyenről beszélni.. Inkább megtartom magamnak, mint ahogy már mindenki más is.
Tehát lehet, hogy tényleg jó lenne 2 topik, mint ahogy az ezo topikban is felvetődött. Persze tudom, kevésbé lenne izgalmas konfliktus nélkül![]()
Én hiszem, hogy a nagy többséget érdekli, és a fórumot az viszi előre, ha folyik az eszmecsere. Szerintem a fórum halála nem az, ha esetleg valaki ellenkező véleményen van, (bármilyen hangnemben is teszi), hanem az, ha nem történik semmi.
Lehet ignorálni dolgokat, ez elvileg ilyen egyszerű.
Véleményem szerint legalább is.