Szerepel a Ryan közl. megm. számomra bugyutaságban is, azaz mentsünk meg egy embert több tucat feláldozásával. Éljen, haljatok hősi halált egy miatt.
Már ott is ugyan olyan bárgyú képe van.
Szerepel a Ryan közl. megm. számomra bugyutaságban is, azaz mentsünk meg egy embert több tucat feláldozásával. Éljen, haljatok hősi halált egy miatt.
Az említett film, ráadásul DTS-X-ben is elérhető.
Nekem nagyon idegesítő volt a Transformersben, és az Indiana Jonesban is.DeLorean írta: ↑2022.03.08., kedd 20:40
A főszereplő srácot nagyon szerettem. Hatalmas karriert jósoltam neki, mint sokan mások. Szegény lecsúszott, de most ennek kapcsán letöltöttem egy filmet. Látta már valaki itt?
Honey Boy - 2019-es film és a srác - Shia LaBeouf - gyermekkorát mutatja be és a saját apját alakítja.
Kíváncsi leszek rá!
![]()
1.) Valóban a Tarkovszkij-féle Solarisra gondoltam.
A Csillagok között agyonhájpolt parasztvakítás? Abban a filmben - bár szerintem sem minen idők legjobb sci-fi alkotása, de mégis - több tudomány van, mint az őt megelőző öt év sci-fi termésében összesen, csak szólok, ha esetleg nem néztél volna utána. A film Nolan által felkért tudományos munkatársa maga Kip Thorne volt, a fekete lyukak ma élő legnagyobb szakértője, aki nem mellesleg Nobel díjas, messze földön is elismert tudós. Abban a filmben jelent meg először (mondhatni vették a fáradtságot először) az akkréciós koronggal rendelkező Kerr-típusú szupermasszív fekete lyuk valódi, az einsteini tenzoregyenletek alapján sugárkövetésés módszerrel kiszámolt vizuális képe. Érdekes módon azóta már elterjedt a fekete lyukak valódi tudományos kinézete, de ha nincs ez a film és a tudományos munkatárs Kip Thorne, akkor talán még ma is a korábbi, teljesen fals "művészi" képeket nézegetnénk a fekete lyukakról.scaurus írta: ↑2022.03.08., kedd 18:05Illetve annyit, hogy sokkal tisztességesebbnek tartok egy Bloodshot-ot vagy egy Brandon Lee-féle Leszámolás Kis-Tokióban, mint egy agyonhájpolt parasztvakítást (pl. Csillagok között, Eredet, Matrix 2-3.).
...
Én sok mindenbe belenézek (igen, tettem próbát borongós skandináv filmmel, japán és koreai sorozattal is - nem jöttek be), nálam a Kubrik-féle Solaris mellett simán elfér a Ruggero Deodato-féle Sivatag lovagja (Lone Runner).
(Ahogy zenében is megfér egymás mellett Corelli mester és DJ BoBo...)
![]()
Nekem ha már mozifilmről van szó, legyen pl. egy Prometheus, Rogue One ...stb. ha már a történet, színészi játék nem is annyira kimagasló, de azért kib.szott profin legyen megcsinálva, hogy tátva maradjon a ... szemem.DeLorean írta: ↑2022.03.08., kedd 20:26
Annak indul, de a végén is az lesz, csak közben a főszereplő szuper képességekre tesz szert és a "gonoszok" is.
De a jó nyer a végén.
Atmos hang, nagy kép és élvezhető.
Nem kiemelkedő alkotás az biztos, de akinek ez TV filmnek is szégyen, annak nem tudom mit jelent a mozi, de ezt valóban nem TV-n kell nézni.
Senki nem állította, hogy a Bloodshot egy, minden tekintetben jó film, pláne azt, hogy művészi alkotás.
Nem igazán szeretnék beleszólni a beszélgetésbe, de speciel a Netflix-en én is elkezdtem nézni a Bloodshot-ot, ami annyira egyszerű, gondolatmentes és tucat akciófilm volt, hogy a harmadánál inkább az elvonulást és online sakkot választottam.scaurus írta: ↑2022.03.08., kedd 07:56Most miért?![]()
Senki nem állította, hogy Vin Diesel (ahogy a The Rock vagy Marky Mark) színészóriás lenne.
Ugyanakkor van egyfajta kisugárzása (debil bája?), ami pl. a sztárolt, de számomra teljesen nímand Tom Hollandból vagy Andrew Garfieldből hiányzik.
A Bloodshot abból a szempontból tisztességes film, ...
Most miért?
A DC 1934. óta, a Marvel 1939. óta folyamatos jelentet meg képregényeket, de az Archie Comics is 1939-es, bár maga a karakter, amire az eredeti kiadót később átnevezték, 1941-ben debütált.
Egyetértek, én (is) írtam róla, hogy egynek jó volt.
A csúnyaság relatív, ráadásul a szexuális aktivitás és technika nincs összefüggésben a szépséggel.
Még a Jet Li féle Warlords is egész korrekt volt.heineken írta: ↑2022.03.05., szomb. 06:44Along With the Gods és a Red Cliff kellemes meglepetés volt, megérte a ráfordított időt,..hang és kép nagyon pazar.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Koreai legnagyobb kasszasiker ez a három volt:
The Admiral: Roaring Currents
Extreme Job
Along With the Gods: The Two Worlds
Egyiket sem láttam és ezek nem az Élősködők-féle csoportba tartoznak.
Valamelyiket megnézném. Melyiket érdemes?![]()
Először is köszönöm a normális stílusú választ, bevallom, hogy előítéleteim voltak veled szemben, és korábban olvasottak alapján biztos voltam benne, hogy kivont billentyűzettel támadsz rám, és már én is előre fentem a klaviatúrát.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 14:30Szóval semmilyen pozitív kritikát nem olvastam, vagy esetleg Scaurus szokott néha nézni ilyeneket és ír róla. Volt talán pozitív véleménye is hasonlókról. Egyébként senki, vagy ha említésre kerül valamelyik Marvel film mondjuk akkor az szinte mindig negatív.
Kizárólag ilyenek miatt vetődött fel bennem, hogy valóban az ide írók többsége ezeket egyáltalán nem nézi? Akkor minek van esetleg komoly házimozija? Marvel fos és mocsok?
Én piszkosul szeretek ezekkel mozizni + várom az újabb részeket is.
Oldboy pl.?DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
Valamelyiket megnézném. Melyiket érdemes?
Along With the Gods és a Red Cliff kellemes meglepetés volt, megérte a ráfordított időt,..hang és kép nagyon pazar.DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
Jet Li féle Hero és a Red Cliff meg volt már?DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job
Ha koreai, vagy egyéb távol keleti, akkor ezeket ajánlom, amik azért a hangszórókat is meghajtjákDeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 22:45Viszont melyik filmet tudnátok ajánlani?
Extreme Job