DeLorean írta: ↑2022.03.03., csüt. 18:21
Dorian írta: ↑2022.03.03., csüt. 10:01
Nekem igen furcsa, hogy valaki fel van háborodva, hogy másoknak nem az tetszik, mint neki...
Bocs, de te sem tudsz olvasni, vagy értelmezni?
Ez nem az első eset, hogy hasonló filmeknél megkapom az egybites jelzőt, fosadék és még durvábbakat is.
Közben megy a dumcsi a kóreai, norvég, fekete-fehér, magyar művészfilmekről.
Egyszerűen csak csodálkozok, dehogy vagyok felháborodba.
Ha valaki ezekért épít házimoui rendszert, háááát - számomra érdekes.
Számomra az is érdekes, hogy ez a menő, ez a tuti, a többi szar és fos a házimozisok fórumán.
Ezeket nézi a többség és a kisebbség, aki úgy látszik csak én vagyok egyedül pedig bizony élvezi az akciófilmeket is.
Durva jelzők sokasága.
Pont az a bajom, hogy én nem használok ilyen jelzőket az általatok betett kóreai agyamentségekre.
Én azt gondolom, hogy te nem tudod értelmezni, miszerint ez egy filmes topik. Filmes. Nem akciófilmes. Ezen kívül az a helyzet, hogy a Dwayne Johnson-os, meg képregényes filmek az akciófilm-kategóriában is bőven hagynak kívánnivalót maguk után, így nem csoda, hogy az ilyen filmekről szóló vélemények is ezt tükrözik. Ettől még úgy emlékszem senki nem mondta, hogy márpedig neked nem tetszhetnek ezek a filmek, vagy ne írj ezekről.
Nem "te vagy egyedül", aki akciófilmeket néz, a műfaji kategórián belül számomra egy szintet megütő akciófilmeket én (meg gondolom sokan mások is) is élvezem. Pl. épp minap néztem újra pl. a Matrix-ot.
Mindenki néz olyan filmeket is, amik nem különösebben értékesek, de valamiért szereti őket az ember. Mi pl. most Harry Potter maratont tartunk, gyerekkori fantáziavilágot idéz. Kicsit sem érdekel, ha ezt valaki megköpködi: nekem kedves, ennyi bőven elég. Miért kellene azon háborognom, hogy másoknak nem tetszik? Ő dolguk.
Kérlek idézd, hogy konkrétan melyik "kóreai, norvég, fekete-fehér, magyar művészfilmekről" ment itt hosszasabb beszélgetés, ill. mi ezzel a problémád.
"Számomra az is érdekes, hogy ez a menő, ez a tuti, a többi szar és fos a házimozisok fórumán."
Ilyesmit senki nem írt, ez a te agyszüleményed. A szuperhősfilm és a koreai művészfilm kategóriák közt még létezik elég sok lépcsőfok.
Kb. mindegyik film moziba készül (ami nem "tévéfilm" vagy stream), így nem tudom mi a furcsa abban, hogy a házi-moziban is nézik az emberek ezeket.
"Durva jelzők sokasága. én nem használok ilyen jelzőket az általatok betett kóreai agyamentségekre."
Ezt pedig csak vicces így egymás után leírni

Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda