Nekem az 50' fullhd tévé elérte azt a határt, hogy nekem elég.
Persze, nem vitatva, hogy a vászon csudálatos, dolog.
(Ahogy az asztali PC-ben is NEKEM bőven elég a 12 éves i3 processzor teljesítménye.)
Moziba is évente max. 1-2 alkalommal megyek, illetve mentem, mert 2019 óta nem voltam.
A DC 1934. óta, a Marvel 1939. óta folyamatos jelentet meg képregényeket, de az Archie Comics is 1939-es, bár maga a karakter, amire az eredeti kiadót később átnevezték, 1941-ben debütált.
Ezek folyamatosan, évtizedek óta lekötnek embereket.
Az eddig megjelent képregény mennyiséghez képest az eddigi Marvel filmek csak a jéghegy csúcsának szilánkjait jelentik.
(Stan Sakai is rajzolt már úgy jó 6000 oldalnyi Usagi Yojimbot, s azt sem unták még el a népek.)
Egyetértek, én (is) írtam róla, hogy egynek jó volt.
A csúnyaság relatív, ráadásul a szexuális aktivitás és technika nincs összefüggésben a szépséggel.
Megtekintettem a Witcher 2. évadát.
Minőségben ugyanazt hozza, mint az 1., azaz továbbra is a színészek, leginkább Cavill viszi el a hátán.
Ami feltűnt: Meztelenség gyakorlatilag eltünt, a "fuck" kevesebb lett, ellenben az erőszak előtérbe került (pl. levágott fejek formájában).
Viszont, mer magán nevetni, pl. Kökörcsin egyik dalát kritizálják, hogy túl bonyolult, a 4. versszaknál derül ki, hogy több idősík szerepel benne.
Vagy, a szakállas törp lány is kedvesen vicces volt.
Megtekinttem a Hétvégi kirándulás (The Weekend Away) c. opuszt.
"Eltünt a barátnőm, én meg nem emlékszem mi történt éjszaka, nyomozzuk ki" film.
Hiába hozsannázza az index (pl. "piszkosul szórakoztató"), hiába no.1. Magyarországon, egy lélektelen, érdektelen iparosmunka karizmátlan szereplőknél.
Nem ajánlom.