Hát sikerült bebizonyítani, amit eleve akartatok. Gratulálok hozzá! Bármennyire is nem tetszik itt sokaknak, ezúttal SMnek igaza van, ez egy totális katyvasz, úgy ahogy van. Megoszt Alex egy szubjektív tapasztalatot, ami mennyire is hasznos? Semennyire, ugyanis nem lehet kihámozni belőle semmit. Eleve odaírta, hogy nem vitaindítónak szánja, mégis úgy hat, mintha reagálás lenne a múltkori, neki szóló tanácsokra, amiket elutasított, mégha ésszerű, érthető okokból.
Nem tudom, mennyire ésszerű viszont egy nem túl régi streamerbe épített dac képességeit összevetni egy 20 éves, 20+ kilós csúcskategóriás készülékkel, ami valószínű sokkal jobb a maga kategóriájában. Mégha csak 44,1 kHz-et tud, mit számít az? Ez is le lett írva már vagy 100x a különböző topic-okban, hogy mennyivel kevesebbet számít ez, mint pl csak egy jobb, vagy egy rosszabb felvétel közötti különbség.
A katyvasz nem csak a kábelekkel van, meg amit előbb írtam, hanem, hogy akkor most melyik a kis dac/gyenge dac/3x drágább dac? A 20 éves dac egykori árához viszonyítva, inflációval együtt. Hogyan számoltátok ki mennyit ér a Naim streamer dac-ja? Már bocs, de teljesen fals a "tesztetek".
Ja, és még valami: mike-rame teljesen önzetlen felajánlásával nem élt Alex, ha jól sejtem, pedig abból többet leszűrhetett volna saját részre tanulságként, hogy mennyit ér egy drágább kábel.