Az általunk legtöbbet használt ezüstözött OCC réz Wireworld Micro-Silver Eclipse AES/mikrofon kábel adatai a következőek:MrCollector írta: ↑2025.06.07., szomb. 12:46Az néz ki hülyén amikor az én hozzászólásomra válaszolva teljesen másról beszélsz. Talán azért mert nem tudnál rá elfogadható választ adni? Mondjuk nem egyedi eset.
Konkrétan az általad más oldalakon is agyondícsért márkákra gondoltam, mint pl. a Wireworld illetve a Siltech. Hiszen ezekről írtad nem is olyan régen, hogy a mostani felvételeiteknél is használjátok. Azért ezek elég neves gyártók nem?
Amit megtalálhatunk az oldalukon a vezető anyaga, keresztmetszete, a csatlakozók bevonata esetleg a teljes vastagság. Na meg 90%-ban a hangzatos marketingszöveg. De igazából ettől többre nincs is szüksége egy végfelhasználónak.
Conductor resistance: 0.13 Ω/m
Shielding resistance: < 0.28 Ohm/m
Capacitance:
Conductor/ Cond. max. 100 pF/m
A Siltech és a Crystal Cable egyedi kábelek, ebben a formában, ezekkel a csatlakozókkal kereskedelmi forgalomban nem kaphatók. Ingyen kaptam a gyártótól, majd valamikor vissza kell küldeni. A WW kábelt használjuk 20-30m hosszú mikrofonkábelnek és rövid interkonnektnek is, a Siltech és Crystal Cable-t XLR vonalszintű interkonnektnek, tápkábelnek és RJ45 csatlakozós Ethernet (a Merging Anubis ADC/DAC IP-alapú Ravenna protokollja miatt) kábelként használjuk.
Egyéb kérdés?
Az alábbi linkről letölthető egy rövid felvétel, ami a WW mikrofon extender kábellel készült. 88,2 kHz / 24 bit, a 4 DPA kapszulát használó mikrofon array kb 3 m-re volt egy próbaterem közepén az énekesektől. Kísérleti felvétel, soha nem kerül majd kereskedelmi forgalomba.
https://drive.google.com/file/d/1bqPMCP ... sp=sharing