A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ez az elkenegetős, mindent művészien összemázolós díszítés nekem nem annyira tetszik... És már szívtam is meg vele.
Egyszer voltam a Buja Disznóban, éppen valami miatt várni kellett a kajára, de már elkezdték a tálalást, amikor kiderült, hogy a husi nincs kész, sőt, erősen várni kell rá. Mire megkaptuk, a papírtányér (vagy volt a tányérban egy plusz papír, nem emlékszem) gyakorlatilag felszívta az összes szószt... Undorító volt :-( Mondjuk ez nem önmagában a kenegetés hibája, de én jobban szeretem, ha a szószokat kis tálkákban adják, aztán lehet tunkokni, vagy kanalazni, vagy késsel kenni, stb. ;-)
De milyen jól néz ki az a környék! A 90-es évek elején a Széchenyi-ben volam koleszos 5 évig, akkor kicsit más volt a hely... Jé, a STOP étteremből (ott reggeliztünk és vacsoráztunk, duuuurva volt a hely ;-) fitnesszterem lett :-)
Egy vadász ismerősömtől kaptam, szarvas hátszín sózva, füstölve.. hibátlan
...reméljük állatorvos azért látta - vagy csak a vaddisznót nem szabad "nyersen" megenni?
(A fater vadász volt, vadcuccokon nőttem fel, onnan rémlik valami)
Egyébként én az ilyen jellegű cuccokat (szoktam néha venni disznyó fehérpecsenyét ilyen állapotban, meg marhát is) úgy szeretem, hogy friss bagett vagy zsemle stb., megkenve zúzott fokhagymás olívaolajjal, és rá a sonka - remekkkk eledel :-)