Kérdés mennyit szánnál rá, ha épp újat akarnál venni?antizigün írta: ↑2019.11.03., vas. 17:35Ha igazán jót akarsz, akkor inkább cseréld az egészet.
kösz, nem látom értelmét
ebben az árkategóriában nem kell csodákat várni, de mondom miért vettem essential iii-t:
- a rega-k nem győztek meg hogy tudják pontosan a 33 1/3-t, a p1-p2 beszorítja a hangszedőcsere opciót, gyári AS-el, ilyesmihez végképp nincs kedvem https://www.youtube.com/watch?v=bb8STonWhg4
- AT-k: tele a net a nem működő AS rugóval
- új Thorens-ek?
- más?
Én átnéztem a kínálatot itthon újakból... elkeserítő. 3-400.000-ig olyan szíjhajtásúak vannak, amit rögtön elkezdhetsz "tuningolni". Na ezt viszont kihagynám, ha már ennyit költöttem egy lemezjátszóra!
Az új Technics SL1210 GR-t akartam megvenni, de az tavasszal és nyár elején 480-500.000Ft volt itthon.
Végül is vettem egyet az angol Ebay-en Londonból, rögtön olcsóbb volt százezerrel.
Csak össze kellett raknom, semmi reszelgetés, semmi cserélgetés, semmi tuning, úgy jó, ahogy megcsinálták :)
Mit mondjak, nekem tökéletes: nehéz gép, masszív tányér, jó kar, atomstabil fordulatok, villámgyors indulás.
Ja és a következő 30 évben is működni fog!