Meg kell erősítenem a fentieket.LIMAR írta: ↑2019.11.03., vas. 20:45Mi a gond a szíjhajtással? (mondjuk megértem, ha 50 volt eddig, nem képviselhettek jelentős szintet)
Lehet azt is jól csinálni és rosszul is (sajnálatosan a legtöbb valóban rosszul csinálja).
Ez egy JÓ szíjhajtásos gép.
A váza egy szendvics szerkezet, melyet egy aluminium lap borít, ami extra merevséget, tömeget ad hozzá.
A lábai a HRS által tervezett erősen rezgés csillapított talpak. Nagyon hatásosan védenek a külső rezgésektől.
Nekem eddig összesen 4 db lemezjátszóm volt. A 70-es évek legelejéből egy Tesla talán dörzskerekes kerámia hangszedővel, erősítővel, hangszóróval, majd egy Lenco 830DD a 80-as évekből legalább 25 évig, majd egy SME 20/2 10 évig, majd most egy SME 20/3. Semmi gondom nincs a szíjhajtással. Egy Mobile Fidelityt gond nélkül bevállalnék, ha nem lenne meg az SME-m. Még az sem fájna, ha netán valami oknál fogva vissza kellene lépnem egyre.
Hidd el, ez egy nagyon jó gép.
Ez a MoFi tényleg nagyon meggyőzően szól.
Én sem kedvelem a szíjhajtányokat de ez a lemezjátszó olyan nagy kedvvel,örömmel és tempóval muzsikál,hogy őszintén meglepődtem.
Ha most értelmes áron ajánlani kellene valamit akkor ez lenne az egyik tippem.
A másikat mindenki sejti