Milyen információkra gondolsz? Szerintem mindent megadnak. Mit várnál egy új tűtől?!
A tűprofil is fontos! Meg a tűszár! Meg a tekercselése! Meg a tekercs anyaga! Meg a mágnes! Mega minden! :)
Szóval mik az elvárások? Mit gondolsz pl melyik tűprofil a legjobb? Másrészr pedig ne felejtsd el , nem egy überhájend hangszedővel van dolgod, csak egy lepusztult 100 dollárosról. De ettőlég megfogalmazhatod az elvárásaid.
[/quote]
Magas labda ez, hogy mik az elvárások és mi a legjobb.

A Thakker cégénél van info a gyártóra és a tűprofilra, máshol meg csak egy gyenge kép a 230 dolláros ár mellett. Egyazon hangszedőben, különböző tűprofilokat nem volt alkalmam összehasonlítani. Én a régi kúposra szavaznék, még ha jobban is kopik. Az elliptikus hangja nekem száraznak tűnt, de nem ugrott ki a barázdából a rosszabb állapotú lemeznél sem. Több volt benne a magas, de nem volt elég testes.
Mit értettél azon, hogy hangolod a tűt? Mondjuk minden vízbe van, meg függőleges, vagy annak tűnik. Eltérsz ezektől a dogoktól? Plusz anyagokat használsz a pick-up körül a rezgéseket befolyásolni?