Mindenféle gondolatok, reakciók, a végén még film/sorozat vélemény is.
Nekem az 50' fullhd tévé elérte azt a határt, hogy nekem elég.
Persze, nem vitatva, hogy a vászon csudálatos, dolog.
(Ahogy az asztali PC-ben is NEKEM bőven elég a 12 éves i3 processzor teljesítménye.)
Moziba is évente max. 1-2 alkalommal megyek, illetve mentem, mert 2019 óta nem voltam.
Lemmy9.1 írta: ↑2022.03.04., pén. 19:00
Nem tudom elhinni, (sajna igen) hogy ezek a Marvel futószalagok meg a többi, újra meg újra le tud kötni valakit az egykaptafa sztorikkal.
...
A DC 1934. óta, a Marvel 1939. óta folyamatos jelentet meg képregényeket, de az Archie Comics is 1939-es, bár maga a karakter, amire az eredeti kiadót később átnevezték, 1941-ben debütált.
Ezek folyamatosan, évtizedek óta lekötnek embereket.
Az eddig megjelent képregény mennyiséghez képest az eddigi Marvel filmek csak a jéghegy csúcsának szilánkjait jelentik.
(Stan Sakai is rajzolt már úgy jó 6000 oldalnyi Usagi Yojimbot, s azt sem unták még el a népek.)
DeLorean írta: ↑2022.03.04., pén. 17:36
Mostanában írtam le, kicsit félve - megnéztem a Bloodshot filmet. Zozi írta róla, hogy annak milyen jó az atmos hangja.
Szeretem Vin Diesel-t. Erre a szerepre ráadásul tökéletes is volt.
A film elég egyszerű, valaki itt írt róla kritikát.
...
Egyetértek, én (is) írtam róla, hogy egynek jó volt.
DeLorean írta: ↑2022.03.06., vas. 11:29
...
A csúnya nők megb...t meghagyom azért neked, nekem ilyen gondolataim nincsenek!
A csúnyaság relatív, ráadásul a szexuális aktivitás és technika nincs összefüggésben a szépséggel.
Megtekintettem a
Witcher 2. évadát.
Minőségben ugyanazt hozza, mint az 1., azaz továbbra is a színészek, leginkább Cavill viszi el a hátán.
Ami feltűnt: Meztelenség gyakorlatilag eltünt, a "fuck" kevesebb lett, ellenben az erőszak előtérbe került (pl. levágott fejek formájában).
Viszont, mer magán nevetni, pl. Kökörcsin egyik dalát kritizálják, hogy túl bonyolult, a 4. versszaknál derül ki, hogy több idősík szerepel benne.
Vagy, a szakállas törp lány is kedvesen vicces volt.
Megtekinttem a
Hétvégi kirándulás (The Weekend Away) c. opuszt.
"Eltünt a barátnőm, én meg nem emlékszem mi történt éjszaka, nyomozzuk ki" film.
Hiába hozsannázza az index (pl. "piszkosul szórakoztató"), hiába no.1. Magyarországon, egy lélektelen, érdektelen iparosmunka karizmátlan szereplőknél.
Nem ajánlom.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek