Még magadat is megcáfolod....
"Sőt ha kell negyedjére is és tudod miért? Mert egy nettó faszság miatt írt ide amit nem bírt elviselni a nárcisztikus kis lelke :-)"
viewtopic.php?p=2973041#p2973041

Még magadat is megcáfolod....

Már megint magadból indulsz ki...

Látom a logika nem az erősséged.Mythos írta: ↑2025.12.19., pén. 15:59Dumdum, te tényleg valami kényszert érzel, hogy mindenbe bele kell szólnod, bele kell kötnöd , majd fennkölt magasságból észt osztasz, mintha mindenki más hülye lenne .....
Leírta normálisan , miért "vesztett " 3 vevő jelöltet ..... én megértettem, sokan mások is megértették, de te persze rögtön neki állsz matekozni hogy mennyi is a 3.
Baszki nem értelek, de komolyan, ami végül is nem baj, csak qrva idegesitő :-)

Nincsenek. Nem is lesznek egyelőre, ez most csak egy kísérlet, leginkább a moduláris szerkezet szerelhetősége miatt.tamagaba írta: ↑2025.12.19., pén. 12:41Mérések vannak dsp nélkül?kaef2 írta: ↑2025.12.19., pén. 12:06Helyén az új waveguide (tölcsér).
AB7EB1DF-856E-4171-97B7-A929B72E8C3E.JPEG
Levegősségben, a hang hangsugárzóról történő leválásban olyan 1-1,5 orto különbséget javult, legalább.
950 Hz-en van elváltva az AMT magassugárzó ls megy 22 kHz-ig, de érzek némi javulást a felső basszus, alsó középtartományban is, pedig sem a DSP beállításban, sem a hangsugárzó pozíciójában nem volt semmi változás.
Furcsa.

Mérések vannak dsp nélkül?kaef2 írta: ↑2025.12.19., pén. 12:06Helyén az új waveguide (tölcsér).
AB7EB1DF-856E-4171-97B7-A929B72E8C3E.JPEG
Levegősségben, a hang hangsugárzóról történő leválásban olyan 1-1,5 orto különbséget javult, legalább.
950 Hz-en van elváltva az AMT magassugárzó ls megy 22 kHz-ig, de érzek némi javulást a felső basszus, alsó középtartományban is, pedig sem a DSP beállításban, sem a hangsugárzó pozíciójában nem volt semmi változás.
Furcsa.

Nincs semmi gond csak én ismerem a másik fél álláspontját is.Tul írta: ↑2025.12.18., csüt. 21:09Merő együttérzés![]()
Ha robotok lennénk, így működne. Meg ha nem lelkesednénk ezért, mint a gyerek a Kinder csokiért. De egy-egy vásárlás érzelmi töltettel is bír (mármint nyilván nem a vásárlás, hanem a termék megszerzése). És ez a topic pont azért van, hogy az ilyen stiklikre is felhívja a figyelmet. Nem? Ha neked nem gond, ha hitegetnek, sőt, ezért akár magadat is tudnád hibáztatni ilyen helyzetben, akkor nem is értem, miért olvasod ezt a témátJómagam nagyon bele tudom magam élni egy kinézett termékbe és becsületesen is állok az adásvételekhez. Nem lenne pofám az említett módon eljárni és talán másokkal egyetemben örülök, ha az ilyen kalandorok sztorijait megosztják velünk, mert én pl. kerülni fogom.
Mindemellett megértem, amit írsz, csak nem értek vele egyet![]()
dumdum írta: ↑2025.12.17., szer. 22:31Honnan tudod, hogy veszítettél, ráadásul 1 cuccra hármat is?
Komolyan miért nem adtad el az elsőnek ha vontatottnak érezted mint írtad is?
Szerintem ezeket csak magadnak róhatod fel.
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.

A korábbi eladó,mindig átszerkesztette.....Fordítókorongos írta: ↑2025.12.15., hétf. 22:32Sziasztok!
Akkor ez egy kapós darab!
Májusban szerettem volna megvásárolni ezt a hangfalat egy másik hobbitástól,nem sikerült,
de érdekes a történet.
Első érdeklődésemkor azt a választ kaptam,hogy egy koma már érdeklődött utána,de sajnos közben egészségügyi problémái lettek, nem szeretne kitolni vele,emiatt várjuk meg,hogy mi lesz a vége,elviszi,vagy sem,de mindenképp megvárja a válaszát...
A hirdetést ezalatt nem függesztette fel és megemelte az árat ~100ezerrel.
Kb.egy hét múlva jött válasz,hogy az érdeklődő elhúzódó egészségi állapota miatt lefújta,visszalépett,megvehetem,ha érdekel.
Felajánlotta az eredeti (érdeklődésem kori) áron,amit elfogadtam és megegyeztünk!
Végül már csak az volt a kérdés,hogy pénteken,-szabit kivéve-,vagy esetleg szombaton tudom elhozni tőle a hangfalakat.
Délelőtt még beszéltünk az átvételről,és minden rendben volt,majd erre a délutáni hívásomkor meg azt közölte,
hogy már nincs miért lemenjek,mert eladta egy 3.félnek. (Mi van??)
Rohadt lehangoló volt,mert beleszerettem ezekbe a Heresy-kbe + az írás/szóbeli megállapodás miatt már magaménak is éreztem a hangfalakat. Ezenkívül még egy + infó: Nincsenek meg a vásárlást igazoló dokumentumok!
(A korábbi eladó,mindig átszerkesztette(vagy törölte)a hirdetését,hogy később már ne lehessen megnézni az eredetileg feltett bejegyzést.) Jó HiFizést! Árpi
Mitöl lenne beteg? Az ilyen szintü hang valamikor néhány elmebeteg kiváltsága volt, aki időt, pénzt és akár a házát se kímélte, hogy telerakja 5 utas tölcsérekkel,goto unitos hajtással. Utanként külön erősítővel hajtotta. Az, hogy a kereskedelmi forgalomban nem volt ez elérhető, a múlté. Mára megjelentek olyan csúcs rendszerek, ami létezéséről nem is tudtunk 25-30 éve és beégett az a szint, tévesen, mint a csúcsok-csúcsa.

A jó kis kettős mérce, ugye, aminek te magad is haszonélvezője vagy és amit kifogásolunk többen... Mert hát az összes nemesfém vezetőket használó kábelek, vastag kábelek, minden nem általad kókányolt kábelek gyártói és tulajdonosai mind kikérhetnék akkor maguknak az összes posztodat.cables írta: ↑2025.12.14., vas. 00:49Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!

Az USA-ban nincs általános forgalmi adó. Va kereskedelmi adó (sales tax), hotel adó, szolgáéltatási adó, stb. stb, ezek területileg termék- és szolgáltatáscsoportonként is változó mértékűek, állami és helyi adókból rakódnak össze és egyszerűen lehetetlen követni, hoigy mi hol mennyi... pont ezért fura, hogy mindenhol nettó ár vsan kiírva, nem csak wegshopokban...Snipi írta: ↑2025.12.12., pén. 13:01Az USA-ban tudtommal a forgalmi adó legmagasabb kulcsa (nem tudom melyik államban, de nem is nagyon érdekel) 7-9 %. De ez is csak pár helyen. Szerintem ott a nettó-bruttó közötti különbség elhanyagolható. Ott inkább a jövedelmeket sarcolják meg rendesen. Azt meg mindenki döntse el maga (én eldöntöttem már, de nem mondom meg), hogy melyik rendszer a szimpatikusabb neki : a fogyasztás alapú vagy a jövedelem alapú adózás.

Ha te írsz nálam is megjelenik az értesítés.cables írta: ↑2025.12.14., vas. 00:49Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!asebestyen írta: ↑2025.12.13., szomb. 08:43Tisztelt Üzemeltetők, Kollégák!
A tulajdonosváltás óta támogatom a Fórumot, először a munkámmal is, majd már csak (az általatok is jól ismert okokból) havi hozzájárulással. Tettem és teszem azért, mert hittem, hogy valami jobbat csinálunk ebből a Fórumból. Mivel más eszközöm nincs a tiltakozásra az ilyen és ehhez hasonló dolgok ellen, amennyiben az egész Fórumot Cables hirdetési felületévé engeditek rohasztani, a színvonalat az ő szintjére engeditek lehúzni lassan minden topicban, a továbbiakban nem áll módomban a Fórumot támogatni.
Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító.
Tisztelettel,
asebestyen
Mert szerinted, amiket leírtál, el lehetne mismásolni, ilyen szintü termékcsaládnál? Esetleg, egy-két szett haveroknak még elmegy (nyakam rá,hogy, éltél ilyen "lehetőséggel" Te is), de értelmes termékforgalmazás keretében kizárt.huszti-zsolt írta: ↑2025.12.14., vas. 00:24Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:34Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38
Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Eddig csak Feri írt le dolgokat, én nem látom a cégtulajt.
De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Nem az alsó szegmens,ez tény, de magyar.
Teljesen más problémát említettem.
Ezt a szomorú képet némiképp árnyalja az, hogy ha bármit, bárhova beírok lenézve a lap aljára a Jelenlévő fórumozók között azonnal megjelenik az asebestyen. Szóval nemhogy kerülnél engem, hanem keresed az alkalmat, hogy kellemetlenkedj nekem a beírásaiddal. Előszeretettel írsz a Power-R topikokba is negatív, lejárató posztokat. Engem ez már nem lep meg, mert régóta csinálod ezt, szinte mániákusan. Viszont a vevőimre nézve sértőnek tartom azt fenti kijelentést, hogy a hirdetéseim és a termékeim "rohasztják a színvonalat". Ezt visszautasítom magam és a vevőim nevében!!!asebestyen írta: ↑2025.12.13., szomb. 08:43Tisztelt Üzemeltetők, Kollégák!
A tulajdonosváltás óta támogatom a Fórumot, először a munkámmal is, majd már csak (az általatok is jól ismert okokból) havi hozzájárulással. Tettem és teszem azért, mert hittem, hogy valami jobbat csinálunk ebből a Fórumból. Mivel más eszközöm nincs a tiltakozásra az ilyen és ehhez hasonló dolgok ellen, amennyiben az egész Fórumot Cables hirdetési felületévé engeditek rohasztani, a színvonalat az ő szintjére engeditek lehúzni lassan minden topicban, a továbbiakban nem áll módomban a Fórumot támogatni.
Ez nem ellenetek szól és sajnálom, de én ezt ebben a formában támogatni nem szeretném, sokkal inkább távol tartanám magam tőle, olvasni is undorító.
Tisztelettel,
asebestyen

Én a készülékek minőségéről egy árva szót sem írtam. Nem is tehetném, nem ismerem. De látatlanban is kétség kívül elhiszem, hogy nagyszerű készülékek.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:34Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
Eddig csak Feri írt le dolgokat, én nem látom a cégtulajt.
De Nektek ennyi jött le egy posztból, amiben olyan magasfokú minőségről van szó, amire büszkék lehetünk?
Nem az alsó szegmens,ez tény, de magyar.
Szaxofon, de kedvence a klarinét és annak a nyaka(?) és tölcsére van a logón, de ma pont arról beszéltünk, hogy bárki, bármit láthat benne, oda van bízva. Egyébként a filharmónikásoknal (Woody Allan után szabadon) valami ütős hangszeren játszott.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:34Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:05Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.
Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Majd mesélek privi, csak fáradt vagyok mára. Ez tényleg rendben van
Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:05Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.
Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Majd mesélek privi, csak fáradt vagyok mára. Ez tényleg rendben van
De mi vele a baj? Én keveset olvasom a fórumot, de tök értelmes hozzászólásai vannak. Látszik, érti, mj az, hogy zene és audiokultúra,kijárta az iskolát. Egyes termékei kimondottan jók,bár sokat nem ismerek.De volt már, hogy Ongakuban a Radnai tápdrót bizonyult a jelenlévők közül a legjobb Avocado dublörnek (a többi drága volt, csak nem jó)Szalon írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:36Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"...huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja.![]()
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával...![]()
de, van neki 'honlapja', méghozzá egy kisebb falunyi (782) követővelSzalon írta: ↑2025.12.13., szomb. 22:36Sajnos nem kell messze menni, van akinek még se honlapja, se cége sincs, aztán mégis itt árulja konyhaasztalon összetákolt dolgait "hivatalosan"...![]()
Természetesen CE, TÜV és az ezek alá rendelt megfelelőségi, termék biztonsági jelzések teljes hiányával...![]()
Zsolt,huszti-zsolt írta: ↑2025.12.13., szomb. 21:38Nagyon bátor ember az aki 2025-ben, soktízmilliós készülékek profilja és 0 éves (hivatalos) árbevétel mellett azt mondja, hogy vannak eladásai. Én mondjuk biztosan nem merném ezt bevállalni, de lehet csak gyáva nyúl vagyok, mert nem az első ilyen cég a szakmában, aki ezt így, nyíltan publikálja. Ráadásul exportálni szerintem elképzelhetetlen hivatalos papírok nélkül, el nem tudom képzelni, hogy van olyan külföldi cég, aki számla nélkül adna el egy partnertől vásárolt árut. De mondjuk magyar vevőként sem tudom elképzelni, hogy ilyen értékű berendezést mindenfajta jogbiztonság nélkül hazavinnék.
De legalább jó is,nem csak lufi. De hallottad Te is,míg nálad volt. (az előbb félrenyeltem a mondatod, azt hittem, meg is vetted,de máf vágom, hogy próba)