Igazán nagy különbséget az okozna, ha a jelenlegi bizonytalanság helyett tisztáznátok, a fórumon jelenlévő és/vagy a fórumot támogató cégeknek milyen jogaik és kötelességeik vannak. Vagy azoknak, akik magánemberként vannak itt, de hozzászólásaikban egy vállalkozást képviselnek? Pl. ebbe a topikba pakolhatnak-e fotókat, információkat saját termékeikről? Általános topikokban hivatkozhatnak-e saját fejlesztéseikre? Én egyszer megtettem, kaptam rá két tucatnyi kedvelést, meg néhány morgást, hogy miért nem a saját "fizetett" fórumrészemen nyomulok (ahol ugye az eltévedt madár sem jár). A három T közül itt melyik érvényes? Tiltott? Tűrt? Támogatott? ELEX mostani felvetése is ezt a bizonytalanságot jelzi.
A konyhaasztalt olyan nagyon nem mondogatnám, mert a vállalkozások, példaképek, sikertörténetek nagy része is onnan indul(t), a termékek többsége is kísérleti projektekből nő(tt) ki. És bár hordoz némi tanulságot, ha valaki nem tudja kinőni a konyháját, meg a külcsín is jelzi az alkotó igényességét, világuralomra törni nem kötelező, nem csak a világsztárok előadását hallgatjuk.