Szaxofon, de kedvence a klarinét és annak a nyaka(?) és tölcsére van a logón, de ma pont arról beszéltünk, hogy bárki, bármit láthat benne, oda van bízva. Egyébként a filharmónikásoknal (Woody Allan után szabadon) valami ütős hangszeren játszott.kaef2 írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:34Az ezüst drót használaton kívül semmi Kondora jellemző megoldás nincs egyik elektronikában sem, tudomásom szerint. És sajnos nagyon jól szólnak. Ákos amúgy képzett szaxofonos, a brandje logója inkább a fúvós hangszerekből és tölcséres hangsugárzókból ered, mintsem Kondo logójából, de grafikába mindenki azt képzel bele, amit csak akar.revox írta: ↑2025.12.13., szomb. 23:05Elex. A logó, ma felhívott Ákos, a klarinéntnak, mint hangszernek a tölcsére, szimbolizálva, hogy hangszer, de valójában, azt beszéltük, absztrakt a dolog.
Hallgasd meg egyszer. Sok dolgot hallottam, de nyilván nem mindent, de nálam toppos. Ez a tölcséreket könnyedebben hajtja meg és elég realisztikus. De amit írtam is, csak annyiban hasonlít a Kondora (optikailag), hogy letisztult, egyszerü a dizájn. Élőben teljesen más az egész.
Ja, az áramkörók... Ákos tervezett mindent. Mesélt sokat. Pl az előfokhoz 200-nál több kapcsolást modellsztek le, majd a 10 legjobbnak tűnő lett legyártva és a végén maradt egy.
Majd mesélek privi, csak fáradt vagyok mára. Ez tényleg rendben van
Mellé villamosmérnök és fanatikus.
A kapcsolástechnika lényegét -még én is- megértettem és valóban szembemegy a trendekkel és Kondot nyomokban sem tartalmaz.
Kábelek és alkatrészek saját ezüstök,trafókat is maguk tekerik.
A doboz fedlapja is masszív, vastag alu és szép a kivitelezés. Csajom megjegyezte, hogy ezt elfogadná, mert jó és szép (nálunk hifistop van, megtelt a kecó, ez tőle így nagy szó). Mellesleg azzal jött ma, mikor megyünk megint oda zenét hallgatni... még olyat is említett, hozzuk el kipróbálni. Lópikulát... Az életveszély
Komolyítva... Őszinte leszek, erre én se számítottam és nem is csodálkozom, mások szkepticizmusán,.. és itt fogyott el a szó