supravox írta: ↑2025.12.14., vas. 17:02
Hát nem tudom.
Ha valaki szeretne ebből a cuccból egy alantas sztereo analóg rendszert akkor, forrás,hangfal és kábel nélkül 185000 euro a beugró?
Ne màr.
Szerintem ez végtelenül beteg.
Mitöl lenne beteg? Az ilyen szintü hang valamikor néhány elmebeteg kiváltsága volt, aki időt, pénzt és akár a házát se kímélte, hogy telerakja 5 utas tölcsérekkel,goto unitos hajtással. Utanként külön erősítővel hajtotta. Az, hogy a kereskedelmi forgalomban nem volt ez elérhető, a múlté. Mára megjelentek olyan csúcs rendszerek, ami létezéséről nem is tudtunk 25-30 éve és beégett az a szint, tévesen, mint a csúcsok-csúcsa.
Napjainkban már kereskedelmi forgalomban is megjelent ez a szint és természetesrn, nagyon drága. A hifishown nem fanyalgott senki a 400 millás cuccon és ha őszintén nézem,felépítésében van már alapvető hiba, amiért nem tartozhat ebbe a ligába, de ide pozícionálták.
De a Viva tölcséres rendszere is 275m és árúkapcsolásként, kell hozzá az egyik képen látható 8 elektronika is.
https://houseofstereo.com/products/viva ... IYovn13Wfr
Youtube találtam videót, de azon is átjön, ez bizony nem az a rendszer, amit sokan csúcsnak hisznek, ez valóban a csúcsot döngeti. Ákos cucca is ezen a szinten van. Aki nem hallotta, nem létezik a fejében olyan hang, hangkép, ami nála hallható. Végülis létezik, a való élet. Itt, már annyira kicsi a difi az életben hallható zene és a -jó minőségű- konzervzene között,amitől egy általánosan jónak mondható rendszer borzalmasan messze van.
Fentieket nézve, még olcsó is. Persze, nem nekem. Ez a szint annyit változott, hogy már nem csak az elvetemült fabrikálók privilégiuma, azoké is, akik meg tudják fizetni
Hazaérve, én se aprítottam fel a hifit. El tudom fogadni, hogy ennyivel kell beérnem, ami van, de se régen, se ma, nem az (volt, van) a top, amiről azt hisszük.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu