Ne vond össze, nem oldana meg semmit. Lenne, ha mindenki meg merné írni a tapasztalatait.
Ehhez viszont az kellene hogy el is fogadjuk, még ha nem is értünk egyet vele.
Nem is mindig lehet, nem mindenkinek ugyanaz a prioritás.
Ne vond össze, nem oldana meg semmit. Lenne, ha mindenki meg merné írni a tapasztalatait.
Ha többen vagytok, talán jobban bírjátok idegekkel. De ezt Ti tudjátok.tonee73 írta: ↑2025.07.31., csüt. 09:54…
Mitől lenne kezelhetőbb?
Ha kitakarítunk akkor nem ír senki mert sértődés van, ha szólunk akkor megindul a polémia, hogy miért offolnak az emberek.
Ha lezárjuk akkor csend van de pár nappal visszanyitás után már megint beindul az off széria és jön a "fenyegetőzés", hogy kihal a fórum.
Attól ha több a modi, az emberek hozzáállása nem fog megváltozni.![]()
Aki az iróniát nem ismeri...
Vagy kevesebb felesleges maszlag, az is segít megtalálni a lényegi infót.
Aha, ja...Rock60 írta: ↑2025.07.31., csüt. 10:21Ha visszatennétek az Általában-t a Hifi alá - mert hogy az, ott lenne a helye - sokkal szívesebben látogatnák, sokkal egyszerűbb lenne átmenni a Kábelesből és vissza, ha már annyira elkanyarodik a téma.tonee73 írta: ↑2025.07.31., csüt. 09:54
Ha kitakarítunk akkor nem ír senki mert sértődés van, ha szólunk akkor megindul a polémia, hogy miért offolnak az emberek.
Ha lezárjuk akkor csend van de pár nappal visszanyitás után már megint beindul az off széria és jön a "fenyegetőzés", hogy kihal a fórum.
Van olyan nagyon régi fórumtársunk, akinek múlt héten mondtam el, hogy hol is keresse az Általában a hifiről - T. / Tudva is útálatos odakattintgatni./
De, volt már erről szó, meg is lett magyarázva, hogy miért ott jó, ahol van...![]()
Ha visszatennétek az Általában-t a Hifi alá - mert hogy az, ott lenne a helye - sokkal szívesebben látogatnák, sokkal egyszerűbb lenne átmenni a Kábelesből és vissza, ha már annyira elkanyarodik a téma.tonee73 írta: ↑2025.07.31., csüt. 09:54
Mitől lenne kezelhetőbb?ANDS írta: ↑2025.07.30., szer. 23:20
Topic átnevezés, összevonás szerintem nem fog segíteni, Pali923 jól leírta.
A moderátor csapat létszámának növelésével talán kezelhetőbb lenne a helyzet, de nem vagyok benne biztos.
Ha elfogadható a többség számára, hogy kevésbé pörög a fórum, de a csevegés/ offolás mindig átkerül a csevegőbe, akkor a szakmai topicok szakmaibbak lesznek. Erről egy szavazással lehetne megtudni a fórumozók véleményét, aztán eldönteni, hogy maradjon minden így, vagy változtatásra van szükség.
jók ezek a javaslatok ,de azt kell figyelembevenni, hogy kábel önmagában nem létezik, ahogy "tesztelés" (de ronda szó ez, meghallgatás, próba?) sem. Már többször volt arról is szó,ha valaki kábelről beszél konkrétan,tegye mellé, amiröl beszél, milyen készülékekre, rendszerre volt érvényes. Ez az egész egy nagy kör, egy nagy rendszer és nincs kábel készülék nélkül ill nincs készülék kábel nélkül és az se baj, ha tudjuk, hogy az említett konfig mit bír elviselni (zenét).
Azt az egy valamire való topicot legalább óvjuk meg a 30 éve túlérett fantasztikus szakértőinktől, könyörgöm!
Amíg nem fizet az összes regisztrált tag mondjuk havi 1-2ezret, azt ki finanszírozza meg? Jézust se őrizték ingyen a kereszten. Néha én is elgumizok a témától, de az inkább azt szolgálja,jobban megértsünk egy problémát. De közben tudom, hogy ügyelni kell arra is, hogy a modikat ne kergessük őrületbe, az ő idejük is pénz.
Lehetséges, hogy nincs annyi a témában, mint amit néhányan belelátnak illetve bele próbálnak láttatni?
A lavina onnan indult, hogy válaszoltam egy kérdésedre (a kábelekről kérdeztél, arra válaszoltam).MrCollector írta: ↑2025.07.30., szer. 21:59Nyilván lenne rá szükség, de vannak akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy témánál maradjanak.
Nagy ötlet,egyenes út a teljes kihaláshoz, ill egy hifi apróhirdetővé zsugorodáshoz
Inkább hasonlóan az eladási részhez, aki notóriusan megsérti a konvenciókat, annak nem folyton rimánkodni kellene, hanem törölni az irományát.
Nyilván lenne rá szükség, de vannak akik egyszerűen nem tudják elfogadni, hogy témánál maradjanak.
Ebben a fórumban már elég régóta egyszerre maximum 2-3 topic pörög. Azokról meg előbb-utóbb kiderül, hogy offtopic írásokkal van tele, és akkor valamelyik modi mindenkit kikerget az erdőből. Szerintem lehet rendet rakni időnként, de a szemét valahogy mindig újratermelődik, pont mint minden lakásban is.
Irigyseg? Szembesít azzal, hogy távol vagyunk és ott is maradunk? Talán ezért kell gyorsan valami hibát találni (mert lehet), hogy megnyugtassuk magunkat.Rock60 írta: ↑2025.07.29., kedd 21:11Már bennem is megfogalmazódott, hogy mire ez a nagyfokú fanyalgás a sók alkalmával ?revox írta: ↑2025.07.29., kedd 14:37
...Az más kérdés, hogy már kevésbé vagyok vevőjelölt, de ha már tényleg elmászok odáig, figyelek valamennyire. Ha hiba is van egy installban és nem szól jól, nem kiabálok,az mennyire xar, inkább átgondolom, mi lehet a baj és ha azt semlegesíteném, kivonnám az egyenletből, mit kapnék. Van ami nem teszik? persze, van, de nem terítem az interneten, egyszerűen azok mellett elmegyek szótlanul.
Kifelé egy kis színjáték ?![]()
Már bennem is megfogalmazódott, hogy mire ez a nagyfokú fanyalgás a sók alkalmával ?revox írta: ↑2025.07.29., kedd 14:37
...Az más kérdés, hogy már kevésbé vagyok vevőjelölt, de ha már tényleg elmászok odáig, figyelek valamennyire. Ha hiba is van egy installban és nem szól jól, nem kiabálok,az mennyire xar, inkább átgondolom, mi lehet a baj és ha azt semlegesíteném, kivonnám az egyenletből, mit kapnék. Van ami nem teszik? persze, van, de nem terítem az interneten, egyszerűen azok mellett elmegyek szótlanul.
Miért szívnám. Ez nem az én problémám,legfeljebb naívságom (volt)..chord_ írta: ↑2025.07.29., kedd 17:51Hát bizony.revox írta: ↑2025.07.29., kedd 13:20...
de őszinte leszek, már jópárszor eldurrantottam itt is a kábelrendszer, vagy rendszerszemlélet szavakat, de engem megdöbbenéssel tölt el ,hogy ezt ilyen szinten, ennyire szájbarágósan el kell magyarázni. Amikor idetévedtem, annak a teljes tudatában voltam, hogy ezt mindenki ismeri és alkalmazza. Milyen kocsma ez fijjjúk?!(tényleg teljesen lefagytam... restart, vagy nem is tudom... )
Van, aki másképp főzi a kv-t, mint te.
Ne szívd mellre... :)
Hát bizony.revox írta: ↑2025.07.29., kedd 13:20...
de őszinte leszek, már jópárszor eldurrantottam itt is a kábelrendszer, vagy rendszerszemlélet szavakat, de engem megdöbbenéssel tölt el ,hogy ezt ilyen szinten, ennyire szájbarágósan el kell magyarázni. Amikor idetévedtem, annak a teljes tudatában voltam, hogy ezt mindenki ismeri és alkalmazza. Milyen kocsma ez fijjjúk?!(tényleg teljesen lefagytam... restart, vagy nem is tudom... )
A debreceni fül, nem szatyoré