supravox írta: ↑2025.07.11., pén. 12:05
Rock60 írta: ↑2025.07.11., pén. 11:22
revox írta: ↑2025.07.11., pén. 10:24
Persze, a 2008 csak ez az eset. akkor ez már régen létező dolog volt. Itt van néhány ismerős arc :) Már ekkor javában létezett.
'92...
Akkor 3 éve vettem át a " Szentélyben "

a Rock-ot...
Ahhoz képest egész jól tartja magát.
Ebben a "Szentélyben" vettem át valami ezüst karkábelnek való /jajj,hogy most fogalmazzak/ madzagot.
Mivel nem csilliárdokat hagytam ott,szinte szóra se méltattak.
Bekukkantani nem engedtek egyik szobába se nem hogy hallgatózni.
vélhetően ettől van benned mai napig egy ellenérzés, sértődöttség.
A merlin nem volt egyszerű eset. sokan mai napig ezért negálnak dolgokat,ami hiba. Jómagam,amikor már barátok voltunk, volt,hogy 2-3 havonta úgy összevsztünk, két hétig nem hívtuk egymást, aztán kisimult. Nehéz ember volt, ez tény. DE megérte,mert sokat lehetett Tőle tanulni
az előző hozzászólásodat gyorsan elintéztem, mert dolgom volt, de többet érsz:
szóval chord barátunk folyamatosan fikázza az audio note-ot (ami inkább egy gyűjtőfogalom,nem biztos,hogy egy konkrét gyártóra gondolnak ilyenkor az emberek). megkérdezték, mégis ezt mire alapozza és a folytonos Csontos fikázást. Válasz nincs, cserébe olyan mondatok hangzanak el és olyan kapukat dönget 2025-ben, amit az általa fikázott ember, vagy emberek évtizedek óta a zászlójukra tűztek. Ezért van a hozzászólás a merlnre kihegyezve.
chordban is bujkál egy sértődöttség, valsz nem fogadta be az a közeg, agy nem tudta végigcsinálni. próbálkozott, de neki nem sikerült és a maga kis egyszerű módján fejezi ki frusztrációját.
amit nem tudtok, én pl a hallottak alapján utáltam a merlint, folyton fikáztam nyilvános fórumon. Csak amikor kikerültem az iskolapadból, kereken 2000-ben, végigjártam a forgalmazókat, hogy tanuljak és majdani rendszerem alapjait már gondolatban letegyem. Mindenhol rám akartak dolgokat erőltetni,ami engem nem érdekelt, de a legjobb az volt, mindenhol nem azt hallgattam, ők mitől jók,azt, a merlin mitól xar, Cserébe igazán jó hangot nem tudtak mutatni és elvetemültebb stílusú zenékre csak legyintettek,hogy azok xarok. DE azt elérték, hogy elengedtem a merlint, mint szóbajöhető opció. Aztán e miatt nem is mentem be, de egyszer CsI üzent EAR-al,hogy ugyanmár, sétáljak be a merlinbe. Bementem, rámnézett, nem akarta rámerőltetni az Oscar Petersont,mert fel tudta mérni,hogy lexarom, így elővett,egy általam egyáltalán nem ismert lemezt és otthagyott sülni a zsíromban kb egy órára a tölcsérek előtt. Fel tudta mérni, mi kell és nem xarakodott a hifis klisékkel, semmit nem mondott, de a saját zenei repertoárjában (ami teljesen stílusfüggetlen volt) volt olyan lemeze,ami a zenei ízlésemnek megfelelt. Úgy jöttem ki,mint aki behernyózta magát (heroin,aki nem ismeri). Olyan zenei, muzikális cunamit kaptam, amitől teljesen padlót fogtam.
erre 2025-ben még van aki stílusfüggőségről beszél mindig
javaslom Neked, és ebben a jó szándékot lásd, engedd el ezt a sértődöttséget. Bennem is volt,amikor bementem a helyi renault szalonba mackófelsőben (igaz, Fred Perry,ami az akkori angol undergroundban egy elfogadott viselet volt, itthon kevésbé tudták ezt) és venni akartam egy Clio RS-t, de a főnök tett valami csúnya megjegyzést, hogy ne raboljuk az idejét, bár Ő nem tudta, hogy az értékesítővel már a lízinget számoljuk), ami miatt kifrdultam és a pénzt elköltöttem Avantgarde-ra. Ettől a Clio RS a szemeben mai napig egy jó autó, ma már azért nem azt vennék, mert találtam hasonlóan élvezetes autót japán vonalon, de elismerem, hogy jó autó,... volt, míg gyártották.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu