Cobra Kai never dies! Bár ez inkább Miagi, de akkor is, na.

youtu.be/n48YtgS552U
Miért mi a baj azzal, hogyha jelzik, hogy poén volt?
Ezen wazz még mindig hülyére röhögöm magam... és minden jelenete ilyen ütős ennek a filmnek. Nem kell ahhoz röhögjenek a háttérben, hogy jó legyen egy komédia. Mekkora poénok vannak itt!!! Az az Anal Intruder, wazz... és az az ima a kivégzésnél "Tempus fugit caveat emptor coitus interruptus Mitzi Gaynor ad nauseam. Amen. "Alex_Aston írta: ↑2025.04.02., szer. 16:15Bizony, bizony, Top Secret
Egyik kedvenc filmem a kategóriában, nem vitás.![]()
Hát, igen.
Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06RRR
https://m.imdb.com/title/tt8178634/?ref_=mv_close
Indiai blockbuster, de látszik rajta, hogy a nyugati közönségnek is meg akartak felelni.
Ez már nagyon nem az a kategória, mint pár éve még voltak a szupervicces akció filmek, amik ugye már annyira sz@rok voltak, hogy az már szinte jó![]()
Ez már tényleg emészthető, a főhősök kb. Bruce Willis szintjén vannak, azaz véreznek, bármit kibírnak, és a Terminator sem állítaná meg őket. Szóval az akció túlzások már nem a lehetetlen és vicces kategóriák, hanem már "csak" az átlag hollywoodi szintet ütik meg....
Maga a történet a még angol elnyomás alatt álló korban játszódik, ahol már kezd elegük lenni az elnyomottaknak ebből a világból. Két látszólag teljesen ellentétes emberről szól, akik mindketten valamilyen célt követnek, és e körül forog minden történés.
Összességében egy kellemes kikapcsolodas volt, sok manapság megjelenő nyugati akcio filmet messze meghaladó színvonallal, és tartalommal.
Én ajánlom.
Nem néztem meg a filmet, de ez is látványos csatajelenet, időnként Szomszédok feelinggel. Igaz már vagy 10 éves film, nem tudom hangban mit tudnak. Lehet kitesznek magukért.Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06
Ez már tényleg emészthető, a főhősök kb. Bruce Willis szintjén vannak, azaz véreznek, bármit kibírnak, és a Terminator sem állítaná meg őket. Szóval az akció túlzások már nem a lehetetlen és vicces kategóriák, hanem már "csak" az átlag hollywoodi szintet ütik meg....
Nagyon durva! :) Szerintem ezt már le sem lehetne nálunk forgatni az állatvédők miatt, gondolok itt arra, mikor a lovat lapjára fekteti, és átcsúszik a pótkocsi alatt...Alex_Aston írta: ↑2025.03.23., vas. 16:06RRR
https://m.imdb.com/title/tt8178634/?ref_=mv_close
Ez már nagyon nem az a kategória, mint pár éve még voltak a szupervicces akció filmek, amik ugye már annyira sz@rok voltak, hogy az már szinte jó![]()
youtu.be/dOokAdOw9so
Én is így látom, hogy nagyon nem jó.
Ennyire nem látom rossznak a helyzetet.
Én durván megengedő voltam a gyerekkel mindig. Spoiler: már 17,5 éves és nem lett problémás
Szerintem, bármennyire, tolódik lefelé, hogy egyre fiatalabbak egyre durvább dolgokat néznek, a magam részéről 11-12 éves kor alatt nem ajánlanám.
Azért a 7-8 és 10-11 között jelentős különbség van szerintem.Ebri írta: ↑2025.02.26., szer. 14:47A másodikat mi tiz éves kor felett mutattuk be a gyereknek, ezzel együtt néha én sem vagyok benne biztos, hogy nem mi lihegjük-e túl néha a dolgokat felnőttként. De mivel nem volt célom ijesztgetni, így elég elhúzva nézte a sorozatot, most tizennégy évesen még nem látta a hátsó részeket.-KP- írta: ↑2025.02.25., kedd 11:24Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Szuper szórakozás. Vicces, kalandos, látványos.
A Harry Potter 1-et hány éves kortól ajánljátok?
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.
A másodikat mi tiz éves kor felett mutattuk be a gyereknek, ezzel együtt néha én sem vagyok benne biztos, hogy nem mi lihegjük-e túl néha a dolgokat felnőttként. De mivel nem volt célom ijesztgetni, így elég elhúzva nézte a sorozatot, most tizennégy évesen még nem látta a hátsó részeket.-KP- írta: ↑2025.02.25., kedd 11:24Nem az első rész a problémás. Ellenben a második részben ott van az a jelenet amikor az ismeretlen fekete kabátos személy az unikornis vérét issza,aztán az óriáspókos jelenet, a végén a baziliszkusz(bazi nagy kígyó). Későbbi részekben a temetős jelenet, aztán a Dementorok. Ez csak néhány, ezen kívül bőven akad még ami szerintem egy 7-8 évest eléggé megijesztene. Amúgy is ahogy haladtok előre a filmekkel, úgy lesz egyre sötétebb tónusú az egész.Lemmy9.1 írta: ↑2025.02.24., hétf. 07:39Ha valaki a gyerekekkel/gyerekkel (7+) mozizna egyet, szívből ajánlom a - nálunk eddig kimaradt - békebeli, A kincses bolygó c. Disney rajzfilmet.
Szuper szórakozás. Vicces, kalandos, látványos.
A Harry Potter 1-et hány éves kortól ajánljátok?
Nem emlékszem mennyire ijesztő. Már szekál a gyerek vele, mert beleolvastunk az elejébe, de az osztálytársak viszont már látták. 8 éves.