Az utolsó zsaru (Der letzte Bulle)
[tévé]
Befejeztem.
Az 5. évad nem kellett volna.
Az 1-4. évad egy szórakoztató, vicces sorozat volt, tele a 80-90' évek iránti nosztalgiával.
Ahogy írtam már korábban, a bűnesetek nem voltak nagy számok, de a színészek jók voltak, a karakterek jók voltak, a karakterek közötti dinamika jó volt (talán Brisgau úr és Haffner asszony szenvelgése volt a gyenge pont), a szinkron meg remek volt.
A 4. évad lezárt egy kerek történetet (Brisgau úr múltját) és úgy tűnt, hogy ezt a sorozat végének is szánták.
Az 5. évad éles váltás, a főcím is változott, a hangnem sötét lett, a humor kiveszett, a karakterek közötti viszony időnként logikátlan és/vagy érthetetlen volt.
A történet komolyan akarta venni magát, de nem állt jól a sorozatnak.
Ami eredetileg jó volt, az kiveszett belőle, amit meg kaptunk helyette nem volt jó.
Szóval, van 4 szórakoztató évad és egy teljesen felesleges ráadás 5. évad.
A fiúk (The Boys) 1. évad
[Amazon]
Régóta bakancslistás, most került rá sor.
Igazi antihős sorozat.
Szórakoztató karakterek, szórakoztató történet.
Nem került be a kedvenc sorozataim közé, de kifejezetten jó, aki, hozzám hasonlóan, halogatta, vágjon bele, megéri.
Ráadásul itt is azt tudom mondani, hogy a szinkron teljesen rendben van.
Ha úgy 40 évvel fiatalabb lennék, Erin Moriarty (Csillagfény) poszter tuti lenne a szobafalon...

Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek