kaef2 írta: ↑2024.06.01., szomb. 09:58
dixie-chicken írta: ↑2024.06.01., szomb. 09:27
emlékeim szerint @Rock már a '80 évek elején készült LP felvételeket is kizárta,ahol vlmilyen digitális eszköz jelen volt a felvételen,nemhogy 20-25 éveseket

...a gyógyir ilyenkor,(sztem az) nem szabad (extra)nagyfelbontásos "streaming" irányba elmenni,vlmilyen régebbi "buta" eszköz amely valahol a CD szintjén mozog,a sikerélményhez vezethet...egy Raspberry PI4+AQ DragonFly Red/Volumio is sikeres lehet ilyenkor...
Pár hónapja írtam egy blogbejegyzést az un DAP-ok otthoni használatáról, mert az a tapasztalatom, hogy 3-4-500 ezer forint környéken egészen meglepő hangú DAP-okat lehet otthoni streamerknt is használni.
https://medium.com/@mediaengineering/da ... 84d3eabb36
A Fiio M15s (akár 12 órát is elmegy akkuról), vagy a valamivel desktopabb Hifiman Serenade sokféle igényt kielégíthet, még egy
hardcore analógpárti esetében is, de az előző hsz-ben említett Fiio R9 is ez a kategória.
Feri,az árszorzó kb 3x( PI4+AQ)....de lépjünk ezen túl

...ránéztem erre a fijóúmáoú M15S-re

...Sabre 9038PRO chip...nem szeretek itélkezni,vakon...volt egy DAC vendégségben,topictársunk jóvoltábol (talán 1500 euro volt a listaára,nem szeretném megnevezni a gyártót),dual mono felépités,rendes táp stb.,...az is világos,hogy önmagában még a chip nem jelent semmit sem,de kutyábol szalonna ?

..Snétberger "Hallgató" féle felvétele(Tidal) után azt mondtam:"oké,ha ezt elfogadom,az utca közepére kitolhatom a lemezjátszómat,és LP-imet".....sztem,még mindig nagyon leegyszerűsitve látod a dolgokat...én ma is vásárolok LPket,MoFi,AP,Speakers Corner,stb.,mezeit is,CDét,és használok Tidal-t,de nem keverem ezeket,és nem versenyeztetem a formátumokat...a filatelista részem,köszöni szépen,jól érzi magát...
természetesen,a tévedés jogát fenntartom...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)