Hááát, érdemes meghallgatni a fiúk interjúit (legörgetve a linken, itt: https://m4sport.hu/kerekpar/cikk/2023/0 ... eben-video)...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1264
Re: Kerékpározás
erő, meg tudás. majd nézd meg hogy ül a bicón. járnak szélcsatornába és ott belövik a testhelyzetüket, hogy lesz a legjobb. akármilyen kitekert módon kell fogni a kormányt, ha úgy a legjobb, úgy kell gyakrolniuk meni a bicajjal. majd bárki próbálja ki,milyen úgy fogni a kormányt,ahogy Ati is fogja. mióta tilos könyökölni, új aero fogást kellett keresni. én próbáltam ... inkább megfogom lent. nem tudom a karomat úgy tartani hoszútávon (felső, fékkarfogásban, derékszögben álló karokkal). A technika is nagyon kihegyezett, de azt minap meséltem foszlányokban. nem vagyok egy nagy tubeless-rajongó, de a jumbos kerék elég brutálisan meg van csinálva. a gumi tökéletes, szinte átmenet nélküli fokytatása a felninek és enyhe lapított tojásforma, de mondhatom cseppformának is a keresztmetszetet. a felni és a gumi között lényegében nulla átmenet van, semmi, mintha egybe lenne kiöntve.. a karbon merev, mint a fene, a gumi tömlőhangja olyan, mint a szingóé és nem kell fosni, hogy csak 5bar mehet bele, bőven túlnyomják. ha ránézek, elsőre azt mondanám, szingó van rajta. úgy beül. a mai "defekt" után elmerengtem, lehet egyszer ez lesz a sorsom, de ahhoz az kell, közemberek számára is legyen ilyen kerék és a súlya azt tudja, amit a szingók.AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:50Pont ezt mondtam én is.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 20:39csendben mondom, Ádi igen sportszerűen, nem blokolta a haladásban, amíg tudott, ment vele és az a párszáz méter is jól jöt Atinak, hogy annyit is lazíthat és "friss" erővel állhat vissza előre. az epronex érdekeit képviselve, nekik régen blokolni kellett volna Atit és visszahozni a mezőnybe, de nem tették meg. nem hinném, hogy ezt wlhitték, hogy nekik sikerülni fog végigmenni, de Ádi, ha más nem is, már fixen tudta, de kihajtotta a lelkét és nem hátráltata. Bár elnézve az egészet, ha elkezdi lassítani Valtert, lekerüli és megy magának. De azt látni kell, saját csapata ellen dolgozott...AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
Nálunk Borissza Johanna elit 2. lett, Tamara u23 4.
A fiúknak (u23)nem sikerült.![]()
teljesen olyan volt,mintha Ádi, Ati csapattársa lett volna és nem ellenfél. Megbeszélték,hogy kb mit menjenek,csak Ádi még azt sem tudta végig. Amikor felugrott a másik kettő, gondoltam majd most blokkolnak,de nem. Ha akartak is, Ati annyival erősebb volt,hogy előre állt és meghúzta.
másik nem kedvencem a Sram... brutálisat reteszel és üt be, ha odakoccantod a pedált. nem állítom, higy a régi Shimano ezt nem tudta, 6700 még tudta de az ujak kompozitalkatrészei kicsit ijesztőek és puhábbak. a Sram igazi vadparaszt, de jó értelemben.
persze, tekerni is kell. de biztos fontos a jó technika is és a jumbo azt gondolom, elég jól kombinált...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
ez most mocskos nagy ruha volt... ez egy ideig itt lesz a levegőben. nem lepődnék meg. ha páran abbahagynák...
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Elég durván lenyomta a mezőnyt,de ezért van ott ahol van,fejlődött is rendesen.Most jöhetne a jobb nemzetközi szereplés is,az meg megint más kávéház….
Pont ezt mondtam én is.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 20:39csendben mondom, Ádi igen sportszerűen, nem blokolta a haladásban, amíg tudott, ment vele és az a párszáz méter is jól jöt Atinak, hogy annyit is lazíthat és "friss" erővel állhat vissza előre. az epronex érdekeit képviselve, nekik régen blokolni kellett volna Atit és visszahozni a mezőnybe, de nem tették meg. nem hinném, hogy ezt wlhitték, hogy nekik sikerülni fog végigmenni, de Ádi, ha más nem is, már fixen tudta, de kihajtotta a lelkét és nem hátráltata. Bár elnézve az egészet, ha elkezdi lassítani Valtert, lekerüli és megy magának. De azt látni kell, saját csapata ellen dolgozott...AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
A fiúknak (u23)nem sikerült.![]()

csendben mondom, Ádi igen sportszerűen, nem blokolta a haladásban, amíg tudott, ment vele és az a párszáz méter is jól jöt Atinak, hogy annyit is lazíthat és "friss" erővel állhat vissza előre. az epronex érdekeit képviselve, nekik régen blokolni kellett volna Atit és visszahozni a mezőnybe, de nem tették meg. nem hinném, hogy ezt wlhitték, hogy nekik sikerülni fog végigmenni, de Ádi, ha más nem is, már fixen tudta, de kihajtotta a lelkét és nem hátráltata. Bár elnézve az egészet, ha elkezdi lassítani Valtert, lekerüli és megy magának. De azt látni kell, saját csapata ellen dolgozott...AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
A fiúknak (u23)nem sikerült.

halfnote.hu
halfnote.hu
csütörtökön mi már megtapasztaltuk az időfutamon ezt. vagyis valami hasonlót. ültünk a bírókkal. néztük, ahogy jönnek az emberek és az idők és egyszer berobbant Valter és az ott ülő, kb 6-7 bíró, a pfööö és a bazzmeg és a pfööö bazmeg-en kívül sok reakció nem volt. meleg volt. de megfagyott a levegő... Tavaly Erik ks ilyen időt tekert, de ennyire nem osztott le mást. Másik nap, más viszonyok, meleg, szél, páratartalom, fixfax, de nagyot vert oda. DE!!! még ezek után se számítottam ekkora elverésre ma... kb az utolsó, kiskörös kaptatókra vártam, hogy oszt... ez a komplett hazai kerékpárpsortot letörölte a térképről...AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
halfnote.hu
halfnote.hu
persze, ez eddig se volt titok. de így kikapni egy embertől, már művészet. mondjuk csapatok se nagyon vannak. az epronex mókol valamit, de egyelőre az is nagyon béka segge.. régebben legalább volt 5-6 csapat,aki ki tudott állítani egy sort. most egy van, akik vannak, de nemigazán hallani, mit is csinálnak.Vinkler írta: ↑2023.06.25., vas. 19:49Más szint, más liga.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 19:44OB, bár ezt nem tudom, lehet e visszanézni, de akkor lapoz, ha igen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meglepetés... Most Valter lett ennyire jó, vagy a pénz és versenyek híján a többiek ennyire nem jók, de itt cilágok vannak Valter és a többiek között. Mondta Tibi (egy másik Valter, a fater), hogy Attila nemigazán tart az epronextől, megoldja egyedül, most úgy érzi. De ezt nem gondoltam, hogy ennyire megoldja. Azért az epeonex Pályiék idejében olyan sorral tudott felvonulni, hogy a mezőnymunkába nem lehetett belekötni. hozták is a klasszik lószolgatásokat, mint máskor, csak ennek a frissen verbuvált kontinnetális gárdának nulla rutinja volt aban, hogy lehet megnehezíteni és elhúzni Valter győzelmét. Az a végén a kaptatók miatt úgyis oda billent volna, bár Dina Marci is kifejezetten jó hegymászó és mai napig van olyan KOM, amit Marci tart, nem Attila (járt ott mindkettő versenyen), szóval még Marci okozhatott volna neki gondot, de amikor kérdeztem faterját, hogy velük fog e Ati összedolgozni,csak annyit mondott, hogy "ellemfelek". És a mai nap talán e köré épült:
1- Epronex nem ellenfél
2-Dina, Fetter igen
simán vállalta, hogy két (kezdetben 3) epronexessel szökik, így lerázva az igazi ellemfeleit, akiket tudta, hogy a végén úgyis leszed. sors fintora, hogy az erőfölénye hamarabb kivégezte őket, de amit művelt az brutális volt, kinyírt mindenkit...![]()
Nemzetközi szinten is ott tud lenni az elejében, nem kicsit dobot rajta a Jumbo. Sajnosa hazai savanyú narancs ennyi, Atti, meg annyi. Ezt kell látni, amit évek óta szajkóznak azok, akik külföldre kerülnek, hogy az a szint, amit itthon hiszik, hogy az, az baromira nem az, hanem minimum 2,5-ös a szorzó!
két montis van toppon az outi mezőnyben

halfnote.hu
halfnote.hu
Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8965
Más szint, más liga.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 19:44OB, bár ezt nem tudom, lehet e visszanézni, de akkor lapoz, ha igen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meglepetés... Most Valter lett ennyire jó, vagy a pénz és versenyek híján a többiek ennyire nem jók, de itt cilágok vannak Valter és a többiek között. Mondta Tibi (egy másik Valter, a fater), hogy Attila nemigazán tart az epronextől, megoldja egyedül, most úgy érzi. De ezt nem gondoltam, hogy ennyire megoldja. Azért az epeonex Pályiék idejében olyan sorral tudott felvonulni, hogy a mezőnymunkába nem lehetett belekötni. hozták is a klasszik lószolgatásokat, mint máskor, csak ennek a frissen verbuvált kontinnetális gárdának nulla rutinja volt aban, hogy lehet megnehezíteni és elhúzni Valter győzelmét. Az a végén a kaptatók miatt úgyis oda billent volna, bár Dina Marci is kifejezetten jó hegymászó és mai napig van olyan KOM, amit Marci tart, nem Attila (járt ott mindkettő versenyen), szóval még Marci okozhatott volna neki gondot, de amikor kérdeztem faterját, hogy velük fog e Ati összedolgozni,csak annyit mondott, hogy "ellemfelek". És a mai nap talán e köré épült:
1- Epronex nem ellenfél
2-Dina, Fetter igen
simán vállalta, hogy két (kezdetben 3) epronexessel szökik, így lerázva az igazi ellemfeleit, akiket tudta, hogy a végén úgyis leszed. sors fintora, hogy az erőfölénye hamarabb kivégezte őket, de amit művelt az brutális volt, kinyírt mindenkit...![]()
Nemzetközi szinten is ott tud lenni az elejében, nem kicsit dobot rajta a Jumbo. Sajnosa hazai savanyú narancs ennyi, Atti, meg annyi. Ezt kell látni, amit évek óta szajkóznak azok, akik külföldre kerülnek, hogy az a szint, amit itthon hiszik, hogy az, az baromira nem az, hanem minimum 2,5-ös a szorzó!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
OB, bár ezt nem tudom, lehet e visszanézni, de akkor lapoz, ha igen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1- Epronex nem ellenfél
2-Dina, Fetter igen
simán vállalta, hogy két (kezdetben 3) epronexessel szökik, így lerázva az igazi ellemfeleit, akiket tudta, hogy a végén úgyis leszed. sors fintora, hogy az erőfölénye hamarabb kivégezte őket, de amit művelt az brutális volt, kinyírt mindenkit...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1- Epronex nem ellenfél
2-Dina, Fetter igen
simán vállalta, hogy két (kezdetben 3) epronexessel szökik, így lerázva az igazi ellemfeleit, akiket tudta, hogy a végén úgyis leszed. sors fintora, hogy az erőfölénye hamarabb kivégezte őket, de amit művelt az brutális volt, kinyírt mindenkit...

halfnote.hu
halfnote.hu
Sebin ma túltettem. Kb 2 barral fejeztem be a mai tréninget
éreztem hogy valami nem kóser, de gondoltam az előző napi felüljàrózás megette a combom... gumi, passz, mi lett vrle. A szelepnél vagy 5 centi hosszan az oldalfal buborékozott vízben... Kapott Tufo löttyöt, betömte. Latexes Vittoria. Szelepgondok szoktak lenni. Nekem még nem volt, itt volt az ideje...

halfnote.hu
halfnote.hu
Fel lett nevezve? Hadd menjen
halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem van m4 sport+,ott 15,30-tól adják majd. (Elvileg)
Már megy is
Azért jó látni a csapatunkat

De Kuwahara... Na, ha nem is erre, de egy normál példány,ra elcserélném a GT-t... az ET-ven nyomták ilyennel. Az megelőzte a bmx banditákat
halfnote.hu
halfnote.hu
Revi, beveszel a bmx csapatba vagy inkább menjek Ákossal motorozni?

- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 5011
Már nem vagyok magányos. 

- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7571
Tudom hogy velem van a baj, de én még életemben nem néztem végig 1 kerékpáros verseny közvetítését se és ki se mentem megnézni egyet se. Nincs vele semmi bajom, félreértés ne essék, csak egyszerűen nem érdekel egyáltalán. Sőt, életemben ahány sportot űztem, ez mindig így volt, maximum azt néztem végig, amit nem lehetett elkerülni, mert versenyzőt kísértem vagy segítettem a rendezés környékén, vagy még annó tinédszer koromban fater vitt, mikor ő biztosította (Mentőszolgálat), de én mindig halálra úntam magam, magamtól soha nem mentem volna egyikre se.revox írta: ↑2023.06.23., pén. 18:39He?!![]()
Kb 50szer akciódúsabb lesz, mint bármely tour szakasz. Valsz az elejétől megindul a box és itt tétje van, mert ha szökés kialakul, nem fogja meg a mezőny. Kevesebb csapat és aki a szökésbe embert delegál, blokkolni fog,nem menni.
Két parasztgyerek verekedése a kocsma előtt lehet látványosabb, mint a percenként egy maflást elpattintö nehézsúlyú VB boxdöntő
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
He?!

Kb 50szer akciódúsabb lesz, mint bármely tour szakasz. Valsz az elejétől megindul a box és itt tétje van, mert ha szökés kialakul, nem fogja meg a mezőny. Kevesebb csapat és aki a szökésbe embert delegál, blokkolni fog,nem menni.
Két parasztgyerek verekedése a kocsma előtt lehet látványosabb, mint a percenként egy maflást elpattintö nehézsúlyú VB boxdöntő
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7571
Nekem sincs messze, úgyhogy eszembe sincs megnézni. 

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés