persze, ez eddig se volt titok. de így kikapni egy embertől, már művészet. mondjuk csapatok se nagyon vannak. az epronex mókol valamit, de egyelőre az is nagyon béka segge.. régebben legalább volt 5-6 csapat,aki ki tudott állítani egy sort. most egy van, akik vannak, de nemigazán hallani, mit is csinálnak.Vinkler írta: ↑2023.06.25., vas. 19:49Más szint, más liga.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 19:44OB, bár ezt nem tudom, lehet e visszanézni, de akkor lapoz, ha igen.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
meglepetés... Most Valter lett ennyire jó, vagy a pénz és versenyek híján a többiek ennyire nem jók, de itt cilágok vannak Valter és a többiek között. Mondta Tibi (egy másik Valter, a fater), hogy Attila nemigazán tart az epronextől, megoldja egyedül, most úgy érzi. De ezt nem gondoltam, hogy ennyire megoldja. Azért az epeonex Pályiék idejében olyan sorral tudott felvonulni, hogy a mezőnymunkába nem lehetett belekötni. hozták is a klasszik lószolgatásokat, mint máskor, csak ennek a frissen verbuvált kontinnetális gárdának nulla rutinja volt aban, hogy lehet megnehezíteni és elhúzni Valter győzelmét. Az a végén a kaptatók miatt úgyis oda billent volna, bár Dina Marci is kifejezetten jó hegymászó és mai napig van olyan KOM, amit Marci tart, nem Attila (járt ott mindkettő versenyen), szóval még Marci okozhatott volna neki gondot, de amikor kérdeztem faterját, hogy velük fog e Ati összedolgozni,csak annyit mondott, hogy "ellemfelek". És a mai nap talán e köré épült:
1- Epronex nem ellenfél
2-Dina, Fetter igen
simán vállalta, hogy két (kezdetben 3) epronexessel szökik, így lerázva az igazi ellemfeleit, akiket tudta, hogy a végén úgyis leszed. sors fintora, hogy az erőfölénye hamarabb kivégezte őket, de amit művelt az brutális volt, kinyírt mindenkit...![]()
Nemzetközi szinten is ott tud lenni az elejében, nem kicsit dobot rajta a Jumbo. Sajnosa hazai savanyú narancs ennyi, Atti, meg annyi. Ezt kell látni, amit évek óta szajkóznak azok, akik külföldre kerülnek, hogy az a szint, amit itthon hiszik, hogy az, az baromira nem az, hanem minimum 2,5-ös a szorzó!
két montis van toppon az outi mezőnyben