Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kerékpározás

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1154

Re: Kerékpározás

Hozzászólás Szerző: lacee »

revox írta:
2023.06.23., pén. 14:03
geza123 írta:
2023.06.23., pén. 13:51
revox írta:
2023.06.23., pén. 11:21
Géza bejárta a pannonhalmi kiskört :tutiok:
jó messze van,pedig biztos jó verseny lesz. már az mezőny OB...
Nem az volt a fő motiváció, hogy felgumizzam a mezőnynek a pályát. :D
Nem nagyon van más pukli itt a környéken, úgyhogy rendszeresen arra tekerek.
A Giaura valahogy fel kellett készülni :smile29:
Ha tudok, azért kimegyek majd vasárnap.
érdemes lesz. szerencsére körpályás verseny, sokszor elmegy a mezőny.nagy meccs lesz. gondolom mindenki megtesz mindent, hogy Valterékat megszorongassa.... csendben mondom, szerintem Atesz most olyan erőfölénnyel bír és persze megtett versenykilométerrel, nem lesz könnyű... Faterjával beszéltünk a vasárnapról is, nem fél Ati.... nem bízza el magát, de most úgy érzi, ha kell, ezt egyedül is megoldja. Nyilván, közbejöhetnek hülyeségek, de alapvetően most vélhetően fizikálisan és mentálisan is elég erős. de izgalams verseny lesz. az epronex tuti végig nyomni fogja a páros lószokat, míg valami szökés össze nem jön, a profiknak meg menni kell ezekre... nagy rángatásra számítok, kemény lesz. sajnálom,hogy ilyen messze van, ez most nagyon látványos lesz. 1kili, kerekítve 10% kaptató 4 körön át,de ezekre az alRounderek is felrúgják, nem-csak a hegyimenők, így azért nem lejátszott meccs. én azt gondolom, a versenyrutin fog dönteni... nagyon sajnálom,hogy nem látom... majd mesélsz :)
Tessék elmenni megnézni itt nincs távolság! :D
Vagy intézd el,hogy közvetítsek :smile29:

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: geza123 »

revox írta:
2023.06.23., pén. 14:03
... majd mesélsz :)
Tényleg kimennék, csak most gyerekes hétvége lesz. A fiam jönne velem, az nem kérdés, csak a kicsilány meg pont vasárnap délután lovagolna. Nehéz lesz neki beadni, hogy a kedvenc pacija helyett nézzen velünk körbe-körbe tekerő embereket. :D
4 és fél éves. Ja, viszont már közölte, hogy jönne a tesójával meg velem a nagy hegyekre tekerni, ha már megtanítottam bicózni. :D
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4351
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: revox »

geza123 írta:
2023.06.23., pén. 13:51
revox írta:
érdemes lesz. szerencsére körpályás verseny, sokszor elmegy a mezőny.nagy meccs lesz. gondolom mindenki megtesz mindent, hogy Valterékat megszorongassa.... csendben mondom, szerintem Atesz most olyan erőfölénnyel bír és persze megtett versenykilométerrel, nem lesz könnyű... Faterjával beszéltünk a vasárnapról is, nem fél Ati.... nem bízza el magát, de most úgy érzi, ha kell, ezt egyedül is megoldja. Nyilván, közbejöhetnek hülyeségek, de alapvetően most vélhetően fizikálisan és mentálisan is elég erős. de izgalams verseny lesz. az epronex tuti végig nyomni fogja a páros lószokat, míg valami szökés össze nem jön, a profiknak meg menni kell ezekre... nagy rángatásra számítok, kemény lesz. sajnálom,hogy ilyen messze van, ez most nagyon látványos lesz. 1kili, kerekítve 10% kaptató 4 körön át,de ezekre az alRounderek is felrúgják, nem-csak a hegyimenők, így azért nem lejátszott meccs. én azt gondolom, a versenyrutin fog dönteni... nagyon sajnálom,hogy nem látom... majd mesélsz :)
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 5011

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2023.06.23., pén. 13:12
... ez tőle nagy dolog, mert mindent utál,ami túl van azon,hogy egy monti,egy outi... a többi csak lom szerinte és akinek több van,az elmeroggyant :D
Na, ő is jót választott. :D

geza123
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: geza123 »

revox írta:
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

gianni321 írta:
2023.06.23., pén. 11:47
revox írta:
2023.06.21., szer. 10:40
nade,más... kiderült, a pinarellom nem is annyira tehén... én nem tudom, ez hogy megy, de mint a hifinél: összekerültek amiknek kell és egyszercsak megszóllat a zene. csak betettem a Fulcrum Speed XLR 50 kereket és elkezdett menni a bicaj. még rázósabb, mint a reacto,de megbocsáthatóan. reactot nem éri el, de megközelíti,legalábbis síkon, bár tegnap kicsit megrúgtam az autópálya felüljáróra felfele és meglepően jól felmászott. valsz sose lesz reacto, de jobban néz ki :D
Egyrészt jobban néz ki, másrészt meg azzal a 120-as stucnival meg a Speed 50-nel össze is állt. Szerintem. :smile53:
jó lett, már nem nevezem tehénnek :D ami meglepő, még az asszony is odajött,mikor voltunk gurulni, hogy "jól néz ez ki".. oxt nem értettem, micsoda :D de kiderült a pinarellora mondja... ez tőle nagy dolog, mert mindent utál,ami túl van azon,hogy egy monti,egy outi... a többi csak lom szerinte és akinek több van,az elmeroggyant :D
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 825

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

revox írta:
2023.06.21., szer. 10:40
nade,más... kiderült, a pinarellom nem is annyira tehén... én nem tudom, ez hogy megy, de mint a hifinél: összekerültek amiknek kell és egyszercsak megszóllat a zene. csak betettem a Fulcrum Speed XLR 50 kereket és elkezdett menni a bicaj. még rázósabb, mint a reacto,de megbocsáthatóan. reactot nem éri el, de megközelíti,legalábbis síkon, bár tegnap kicsit megrúgtam az autópálya felüljáróra felfele és meglepően jól felmászott. valsz sose lesz reacto, de jobban néz ki :D
Egyrészt jobban néz ki, másrészt meg azzal a 120-as stucnival meg a Speed 50-nel össze is állt. Szerintem. :smile53:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

ja,merthogy a rajtoltatás kategóriánként van és az előző évei eredmény fordított sorrendjében. ép pezért, hogy az azonos kategória,azonos képességű versenyzői közel azonos (1perc eltolással) körülmények között tudjon menni.

mi is jártunk úgy időfutamon, páros elit a végére maradt. olyan oldalszelet kaptunk, alig bírtunk menni. az egyénik jobb időket mentek sokkal, de így is a 2 percel előttünk indulókra felmentünk 200méterre, xal ők még xarabbat mentek. adtak egy aranyat, elfogadtam és nem éreztem jogtalannak :rolleyes:
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

AAttila írta:
2023.06.23., pén. 08:50
Gondolom Blanka volt az utolsó induló. A kisérőkocsiból biztosan mondták a fülére,hogy mennyit kell mennie. Mivel a bajnokot nem az abszolút adta, elég volt csak a korcsoport eredmények szerint nyomnia.
Az,hogy ez mennyire etikus, egy másik dolog. Az,hogy tudom, volt nálam gyorsabb,számomra nem ad bajnoki érzést egy aranyérem a nyakamban.
csajok között igen és rajtszám alapján Petra 8 perccel korábban indult. látszik a starván,hogy az utolsó két kilire Blanka szelet kapott. azonos pedálütemhez csökken a tempója. ezt aki 8 oerccel korábban ment, még nem kapta be
vkb_2023_strava.jpg
vkb_2023_strava.jpg (60.38 KiB) Megtekintve 732 alkalommal
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

VKB

táv: 19.01 km

idő: 25:39

szint: 39 m
Avg Max
Speed 44.5 km/h 54.1 km/h
Cadence 108 121
Calories 426
Temperature 29 ℃
Elapsed Time 26:00
halfnote.hu

AAttila
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3540

Hozzászólás Szerző: AAttila »

Gondolom Blanka volt az utolsó induló. A kisérőkocsiból biztosan mondták a fülére,hogy mennyit kell mennie. Mivel a bajnokot nem az abszolút adta, elég volt csak a korcsoport eredmények szerint nyomnia.
Az,hogy ez mennyire etikus, egy másik dolog. Az,hogy tudom, volt nálam gyorsabb,számomra nem ad bajnoki érzést egy aranyérem a nyakamban.

Rotox
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1265

Hozzászólás Szerző: Rotox »

asebestyen írta:
2023.06.23., pén. 08:22
...
Én még ott tartok, hogy aznap a bajnok, aki ott és akkor a leggyorsabb volt. gondolkodik.gif
Pedig nem olyan bonyolult.

2022. évi versenykiírás:
A verseny győztese a kiírás szerinti korcsoportban az a versenyző, aki a távot, a versenyszabályok betartásával, a legrövidebb idő alatt teljesíti.
A WU23 és a WElit egy korcsoportban indul. A korcsoport eredménye az abszolút sorrend szerint kerül megállapításra. A korcsoporton belül WU23 korú versenyzők külön *-gal jelölésre kerülnek. Az WU23 eredmény listáját a *-gal jelölt versenyzők sorrendje adja.

2023. évi versenykiírás:
A verseny győztese a kiírás szerinti korcsoportban az a versenyző, aki a távot, a versenyszabályok betartásával, a legrövidebb idő alatt teljesíti.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7573

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Rotox írta:
2023.06.23., pén. 08:12
Petra: 25:12,93
Blanka: 25:35,76

Mondjuk szerda este 10-re ért haza a svájci körről, a vasárnapi mezőnyverseny után szerdán már Olaszország, majd egy hét után monti ob, augusztusban U23 monti vb, két nap múlva megint outi, elég sűrű.

A másik, hogy nyilván többen-többször látják a magyar bajnoki trikót, ha Blankán van (Eurosport, stb.), assz'em, így van ez jól... :smile32: :smile53:
Én még ott tartok, hogy aznap a bajnok, aki ott és akkor a leggyorsabb volt. gondolkodik.gif
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2023.06.22., csüt. 16:34
...
nem tudom mennyit adott a csaj Blankának. Blanka a végén nem volt romon...
Petra: 25:12,93
Blanka: 25:35,76

Mondjuk szerda este 10-re ért haza a svájci körről, a vasárnapi mezőnyverseny után szerdán már Olaszország, majd egy hét után monti ob, augusztusban U23 monti vb, két nap múlva megint outi, elég sűrű.

A másik, hogy nyilván többen-többször látják a magyar bajnoki trikót, ha Blankán van (Eurosport, stb.), assz'em, így van ez jól... :smile32: :smile53:

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Eurosport1-Bmx freestyle most.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
2023.06.22., csüt. 16:30
revox írta:
2023.06.22., csüt. 16:20
lacee írta:
2023.06.22., csüt. 11:50

Kb. meddig tart?
Cííp a bringa is,ez már zűrhajó :smile29:
2ig :D

amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosni :D Szabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.

röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
A szakértők azt mondták,hogy Eriknek nem lesz esélye mert gyengébb keróval fog menni….
az fix, hogy Valter kerója nagyon kilógott a sorból. Filutás is humorkodott, hogy kell a motort rajta bekapcsolni... nyilván olyan nincs, hogy egy kerék gyorsul magától, de azt ha meghajtottad, tényleg olyan lendületet vett és olyan volt, mintha tárolná kicsit a rendszer és tekerés abbahagyása után is mintha még gyorsult volna.
de mezőnykeró nekem a Blankáe jobban tetszett. csak ami tévén nem nagyon látszik. az nem fekete, hanem valami lilás. cirádás, de nagyon csajos festése van.
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Rotox írta:
2023.06.22., csüt. 13:18
revox írta:
2023.06.22., csüt. 11:38
Hű, megy ám rendesen a "forrongás", hogy idén a WU23 beleszámít-e a WElitbe, vagy nem...

Revi, vagy valaki; jól tudom, hogy korábban így szokott lenni, de idén mégsem így írták ki, de ez elkerülte Petra figyelmét? Elég "érdekes" volt a meghökkenése a Youtube élő videóban, hogy nem Ő az Elite országos bajnok. Persze az is kérdés, hogy Blanka vajon tudta-e volna jobban nyomni, ha az Elite bajnoki címhez szüksége lett volna erre. gondolkodik.gif
tavaly így volt: aki nyeri az u23at, ha jobb azideje, viszi az elitet is. a vicc, hogy tavaly így vitte Blanka az elitet, de a másik csaj fel volt nevezve elitbe. Na p,most a csaj u23ban indult, Balnaka elitben, de most a kiírás változott. nem olvasták el rendesen.

nem tudom mennyit adott a csaj Blankának. Blanka a végén nem volt romon, kb fél perc múlva nyugisan lehetett vele beszélni. az átlagot kérdeztem meg tőle,mit mért? 45 fölötit. egy kevés még biztos volt bene.
Valterét nem tudom, de 38 kilin axxem 44:50 körül ment. az elég gyors...
halfnote.hu

lacee
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
2023.06.22., csüt. 16:20
lacee írta:
revox írta:
3599.jpg
Kb. meddig tart?

amúgy néztem Blanka keróit. meg Valterét. konkréten míg ment az eredményhírdetés, meg nyilatkozatok, Ati faterjával fogtuk a két bicajt (TT + mezőny) és technikáztunk. Azért ezek a konkrét versenygépek nem olyanok pont, amit a boltban veszel. kb mint a subaru wrc kontra utcai sti. a TT bike nagyon durva. megpöccinted a telekereket és olyan robajjal dolgozik a reteszelés, mintha motort indítanál be, de nagyon durván is forog. a mezőnykeró kormánya érdekes, mert az alátámasztás a stucninák baromi merev, de a kormány végei kicsit mocorgósak, kimozogják gondolom az úthibât. a gumik tubeless és viszonylag széles, szerintem nagyobb volt, mint 28, de talán 30tól is, de a mezőnykeróba is betolnak 8-9bart. a TT gumija bazi kemény volt. sacckb 10bar. tuti vaxolnak. Dina Marci kerekét segítettünk betenni, nem akart a helyére menni, rá kellett markolni a láncra, nem volt más választás, aztán kerestem, hol a dzsuva,amit le kellene mosni :D Szabó Zsófi kölcsömbicajjal volt, elég sokat kellett állítgatni, aztán néztem a mezén a Pina betűt. kérdeztem mivel mennek, Dogma F. Azt mondja élete eddig legjobb bicaja.

röviden...
Valter brutálisan elverte a mezőnyt... máskor volt egy kis izgalom a végére. azért a TT nem annyira látványos, talán egy hőlégballon-verseny lehet unalmasabb élőben, de már első körön nagy előnye volt, csak az volt kérdés, mennyit oszt ki a többieknek. Tavaly még Erik nyert, itt olyan fejlődés volt Atinàl, esélyt se adott senkinek. majd 2 percet osztott ki...
A szakértők azt mondták,hogy Eriknek nem lesz esélye mert gyengébb keróval fog menni….

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

pärt írta:
2023.06.22., csüt. 12:07
revox írta:
2023.06.21., szer. 23:11

hónap nyuszija, há persze... omnia kávé és szőröshónaljas pucinő, sunatakarással (esetleg enyhe sejtetéssel) :D
Fülledt, Kádár-kori erotika béemikszeseknek.
A ledér fátyol talán egy november 7-i ünnepségről maradt.
Amúgy milyen lehet egy sétahajó drapériával takart tatján trükközni egy szál selyemben?76963268_742621539577421_4572254619467513856_n.jpg
mégaz, de mindezt mesztéláb, a farkasfogasra gyártott fémpedálon :D
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

lacee írta:
revox írta:
3599.jpg
Kb. meddig tart?

röviden...
halfnote.hu

Rotox
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
Hű, megy ám rendesen a "forrongás", hogy idén a WU23 beleszámít-e a WElitbe, vagy nem...

Revi, vagy valaki; jól tudom, hogy korábban így szokott lenni, de idén mégsem így írták ki, de ez elkerülte Petra figyelmét? Elég "érdekes" volt a meghökkenése a Youtube élő videóban, hogy nem Ő az Elite országos bajnok. Persze az is kérdés, hogy Blanka vajon tudta-e volna jobban nyomni, ha az Elite bajnoki címhez szüksége lett volna erre. gondolkodik.gif

pärt
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 5011

Hozzászólás Szerző: pärt »

revox írta:
2023.06.21., szer. 23:11

hónap nyuszija, há persze... omnia kávé és szőröshónaljas pucinő, sunatakarással (esetleg enyhe sejtetéssel) :D
Fülledt, Kádár-kori erotika béemikszeseknek.
A ledér fátyol talán egy november 7-i ünnepségről maradt.
Amúgy milyen lehet egy sétahajó drapériával takart tatján trükközni egy szál selyemben?
76963268_742621539577421_4572254619467513856_n.jpg
76963268_742621539577421_4572254619467513856_n.jpg (46.86 KiB) Megtekintve 635 alkalommal

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7573

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

revox írta:
3599.jpg
Nagy Neki az a váz, csak kiállva tudja hajtani a gépet szegény. :D
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

lacee
Beköltözött
Beköltözött

revox írta:
3599.jpg
Kb. meddig tart?

Válasz küldése