erő, meg tudás. majd nézd meg hogy ül a bicón. járnak szélcsatornába és ott belövik a testhelyzetüket, hogy lesz a legjobb. akármilyen kitekert módon kell fogni a kormányt, ha úgy a legjobb, úgy kell gyakrolniuk meni a bicajjal. majd bárki próbálja ki,milyen úgy fogni a kormányt,ahogy Ati is fogja. mióta tilos könyökölni, új aero fogást kellett keresni. én próbáltam ... inkább megfogom lent. nem tudom a karomat úgy tartani hoszútávon (felső, fékkarfogásban, derékszögben álló karokkal). A technika is nagyon kihegyezett, de azt minap meséltem foszlányokban. nem vagyok egy nagy tubeless-rajongó, de a jumbos kerék elég brutálisan meg van csinálva. a gumi tökéletes, szinte átmenet nélküli fokytatása a felninek és enyhe lapított tojásforma, de mondhatom cseppformának is a keresztmetszetet. a felni és a gumi között lényegében nulla átmenet van, semmi, mintha egybe lenne kiöntve.. a karbon merev, mint a fene, a gumi tömlőhangja olyan, mint a szingóé és nem kell fosni, hogy csak 5bar mehet bele, bőven túlnyomják. ha ránézek, elsőre azt mondanám, szingó van rajta. úgy beül. a mai "defekt" után elmerengtem, lehet egyszer ez lesz a sorsom, de ahhoz az kell, közemberek számára is legyen ilyen kerék és a súlya azt tudja, amit a szingók.AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:50Pont ezt mondtam én is.revox írta: ↑2023.06.25., vas. 20:39csendben mondom, Ádi igen sportszerűen, nem blokolta a haladásban, amíg tudott, ment vele és az a párszáz méter is jól jöt Atinak, hogy annyit is lazíthat és "friss" erővel állhat vissza előre. az epronex érdekeit képviselve, nekik régen blokolni kellett volna Atit és visszahozni a mezőnybe, de nem tették meg. nem hinném, hogy ezt wlhitték, hogy nekik sikerülni fog végigmenni, de Ádi, ha más nem is, már fixen tudta, de kihajtotta a lelkét és nem hátráltata. Bár elnézve az egészet, ha elkezdi lassítani Valtert, lekerüli és megy magának. De azt látni kell, saját csapata ellen dolgozott...AAttila írta: ↑2023.06.25., vas. 20:19Nagyon durva volt ezt látni. Ati szinte csak pihent a szökésben, úgy,hogy ő vezette a legtöbbet. Karl Ádi úgy kiszakadt,hogy fel is adta. Mondjuk én az Epronextől többet vártam. Taktikailag mindenképpen . De az biztos, hogy csak összefogással lehetett volna megszorongatni. Kicsit olyan,mintha eleve úgy lettek volna,hogy csak a 2. helyért megyünk.
Nálunk Borissza Johanna elit 2. lett, Tamara u23 4.
A fiúknak (u23)nem sikerült.![]()
teljesen olyan volt,mintha Ádi, Ati csapattársa lett volna és nem ellenfél. Megbeszélték,hogy kb mit menjenek,csak Ádi még azt sem tudta végig. Amikor felugrott a másik kettő, gondoltam majd most blokkolnak,de nem. Ha akartak is, Ati annyival erősebb volt,hogy előre állt és meghúzta.
másik nem kedvencem a Sram... brutálisat reteszel és üt be, ha odakoccantod a pedált. nem állítom, higy a régi Shimano ezt nem tudta, 6700 még tudta de az ujak kompozitalkatrészei kicsit ijesztőek és puhábbak. a Sram igazi vadparaszt, de jó értelemben.
persze, tekerni is kell. de biztos fontos a jó technika is és a jumbo azt gondolom, elég jól kombinált...