Úgy tűnik, a Dynaudiok szeretik a koaxiális felépítésű kábeleket.
Volt szerencsém Ocoshoz, nagy örömmel és nagy kíváncsisággal elhoztam, aztán azt tapasztaltam, hogy a mostani hangfalkábeleimnél az én rendszeremben nem volt szembetűnő előre- vagy visszalépés. Mondanám, hogy meglepődtem, de igazából nem, mert amikor ez a kábelszett bekerült az autómba, akkor majd' kiestem a meglepetéstől, hogy mekkora javulást hozott minden tekintetben.
A rendszer, aminek a végén a Contou 1.3 MK2-k vannak, egy Krell KAV-300r erősítő Cardas tápkábellel, Pioneer N70A streamer Supra tápkábellel, a kettő tömör XLR kábelekkel összekötve, talán Alisca Orange-től.
És ez a hangfalkábel is koaxiális, ebből gondolom, hogy a Dynok kedvelik a koax kábeleket.
Próbáltam egyébként a vastag keresztmetszetet is 5mm2-ig, a Cordial 225-ös kábelét duplán, mondván ezen csak átjön, aminek át kell - de nem ez a titok, hanem a felépítés, gyanítom: a Cordial 125-651-es kábele szimplán kötve sokkal jobbnak bizonyult, ez volt az, amihez képest úgy éreztem, hogy az Ocos inkább csak a lelkemhez adna hozzá, mint a rendszerhez.
De lehet, ki kellene próbálnom újra...

a megoldást