https://mogamicable.com/category/bulk/s ... ure_sound/pjm írta: ↑2022.11.30., szer. 19:14
3082. Bár dyno tulajoknak nem biztos, hogy ajánlanám.kimber írta: ↑2022.11.30., szer. 13:03Kézenfekvő választás Dynaudio hangfalakhoz az Ocos kábel, ami ritka, mint a fehér holló.pjm írta: ↑2022.11.30., szer. 11:50
Off aztán téma lezárva.
Én azt szoktam mondani, hogy vegyen egy belépő, de viszonylag kiegyenlített kábelt, amire lehet rendszert építeni (Mogami 3082, Canare, Belden 9497 stb, összekötőből meg szerintem pro vonalon Mogami 2534, vagy Canare 4e6s, normál vonalon pl egy klasszikus D102 MK akárhány, vagy Monsterek, pl Reference2 - ezekkel még mindig megállsz kb 15 ezerben). Ezekre lehet építeni, nem tolják félre a hangbalanszt és az arányokat, aztán ha van egy jó rendszer lehet többet költeni rá. Csak arra kell figyelni, hogy ezek java már sok hájpolt divatvacaknál is jobbak, és nem kell meglepődni, hogy drágább, de nem vagyok beljebb hangügyileg.
Szigorúan szerintem.
Ennyit a Dynó hangfalakról.![]()
PJM: a múltkor amikor találkoztunk említetted, hogy az egyik Mogami hangfalkábel szerkezetileg hasonló felépítésű, mint az Ocos kábelek. Melyik típus volt ez? Hátha érdemes ezzel is egy próbát tenniük a Dyno tulajoknak.![]()
Ezt hogyan kell bekötni? Hova kerül a shield és hova a belső ér? És miért nem ajánlod Dynaudiohoz? Thx.

a megoldást