Ilyen mélyen nem mentem bele a témába. Az enyém japánból jött, és ahogy szerelve volt, úgy használtam. Aztán kölcsönadtam, ahonnan nem adták vissza. Az újat meg amit vettem helyette még be sem kötöttem... Ott porosodik.BLX írta: ↑2022.12.01., csüt. 11:14Érdemes lehet összekötni a belső eret a shielddel és úgy használni és leduplázni?pjm írta: ↑2022.12.01., csüt. 08:25Én a belső eret használtam pozitívként, a külsőt negatívként.BLX írta: ↑2022.11.30., szer. 21:55
https://mogamicable.com/category/bulk/s ... ure_sound/
Ezt hogyan kell bekötni? Hova kerül a shield és hova a belső ér? És miért nem ajánlod Dynaudiohoz? Thx.
Egy nagyon szerethető kábel, ami kissé (nagyon enyhén) vágja a széleket (ez persze egy csomó doboznál nem jönne ki), nyílt, és gyors, előnye az egységes közepe, folyamatossága. Nekem egy jó szélessávú jut eszembe a hangjáról.
Én kb 10 éve kiszálltam a dínók hallgatásából, de addig az audience 42-tól a Temptation Masterig mindent hallottam.
Az olcsók kissé dögösek, így azt gondolnám tulajaik nem ezt a világot keresik, a nagyokhoz meg kevés. De a fenti hangi jellemzők ha szimpatikusak, akkor persze jó lehet.
Nekem van, szerintem tök jó kábel.
Meg úgy általában pro vonalból nekem a Mogamik jöttek be leginkább. Teljesen más liga mint akár egy Canare, ami az összes többi (Belden, Klotz, Van Damme stb) fölött áll hangilag, nálam, nekem.
Próba cseresznye. Van egy ismerősöm, aki azt mondaná, hogy egy jó kábelnél csak két jó kábel a jobb.
Valamint, ha már duplázol, akkor miért nem az eleve nagyobb keresztmetszetű és 4 eres 3104?

a megoldást