Sajnos a "lehet", és a "szabad" fogalmak közötti különbséget sokan figyelmen kívül hagyják, és abból adódnak ilyen bonyodalmak.
Tűnjek gyávának, de én már régóta nem merek közúton bringázni. Csak annyit megyek ott, amennyi elkerülhetetlen.
Sajnos a "lehet", és a "szabad" fogalmak közötti különbséget sokan figyelmen kívül hagyják, és abból adódnak ilyen bonyodalmak.
Én azt mondom örüljünk, hogy használhatjuktrane írta: ↑2022.11.12., szomb. 15:00tudom - és ezért írtam pont. mikor arra jártam (tavaly, túráztunk 1 hetet arrafelé), nem kevés motoros és autó rohangált rajta
. illetve akkor sem egyszerűbb a helyzet, ha 'csak' az erdészet autói közlekednek rajta
> egy több-tíz tonnás, fával megrakott teherautó/kamion nem tud (hirtelen) kitérni
![]()
Ez erdészeti út…
Na majd jövőre nézegetjük a másikat, hogy hogyan tud jönni. Remélem, még radar nélkül is fogjuk látni egymást, de akkor ne edz túl sokat...AAttila írta: ↑2022.11.10., csüt. 20:11Mindegy az Revi,csak tekerjünk![]()
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".![]()
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.![]()
Ja, csak Ő más körön ment,de néhol egyezik :)
Valsz most ért oda. Ezt a hullámot nem kommunikálják,de nálunk nemrég egy komplett osztály hazament...
Kovászos voltál? Nekem az nem anyira volt jó. Még jó hónap múlva is szuszogtam felfele.. Bár nekem ez lassan alapállapotAAttila írta: ↑2022.11.07., hétf. 19:43Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan![]()
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz![]()
![]()
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
Meredeken én is leveszem sokszor. Okát nem tudom... eredendően meztelenek vagyunk. Felfele nem sokat véd, egy lommal kevesebb