Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4981
Re: Kerékpározás
Ha jól rémlik, erdészeti útra nem is lehet behajtani, csak engedéllyel.
No meg azt is, hogy felújították…
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8898
Én azt mondom örüljünk, hogy használhatjuktrane írta: ↑2022.11.12., szomb. 15:00tudom - és ezért írtam pont. mikor arra jártam (tavaly, túráztunk 1 hetet arrafelé), nem kevés motoros és autó rohangált rajta
. illetve akkor sem egyszerűbb a helyzet, ha 'csak' az erdészet autói közlekednek rajta
> egy több-tíz tonnás, fával megrakott teherautó/kamion nem tud (hirtelen) kitérni
![]()

No meg azt is, hogy felújították…

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Vinkler
- Adminisztrátor
Ez erdészeti út…
- Vinkler
- Adminisztrátor
Ha esetleg valakit érdekel…
.
.
.
.
.
.
Majd kivárunk a tekeréshez egy szép, herefonnyasztóan meleg hétvégét.
- pärt
- Hazajáró lélek
Na majd jövőre nézegetjük a másikat, hogy hogyan tud jönni. Remélem, még radar nélkül is fogjuk látni egymást, de akkor ne edz túl sokat...AAttila írta: ↑2022.11.10., csüt. 20:11Mindegy az Revi,csak tekerjünk![]()
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".![]()
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.![]()

- pärt
- Hazajáró lélek
Uraim, csak ésszel fejlesszük a technikát! A lényeget úgysem tudjuk megváltoztatni semmilyen szélességű gumival.

Holé van ez fijjú? Rég mocorgott
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Mindegy az Revi,csak tekerjünk
Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".
Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.

Én ma megint Pärt kollégával "tekertem".

Amikor ezek az unalmas alapozós görgözések vannak,közben a feladatok,akkor mindig azt képzelem,hogy Pärt és én , a Mátrában tekerünk. Szinte látom mindig az utat,ahogy megyünk, amikor feladat van,mint most a 10x1m HC, azokat mindig a Mátraháza-Kékestető közötti szakaszon csinálom és nézem, hogy tud jönni velem.

De szerintem nem találkoztunk,vagy csak én nem láttam... spinninggel toltam, nem volt kedvem görgőt előszedni, meg csak ligthos gurulás, kis rekreációs mozgás. Diéta+fogyókúra van, csak így meg erő nincs,annyi se, mint volt. De jó, mert a cipő tépőzára levált a pántról, hirtelen tűzőgèppel fogattam.meg. szép lett
Ja, csak Ő más körön ment,de néhol egyezik :)
De szerintem nem találkoztunk,vagy csak én nem láttam... spinninggel toltam, nem volt kedvem görgőt előszedni, meg csak ligthos gurulás, kis rekreációs mozgás. Diéta+fogyókúra van, csak így meg erő nincs,annyi se, mint volt. De jó, mert a cipő tépőzára levált a pántról, hirtelen tűzőgèppel fogattam.meg. szép lett

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Mit gondoltok erről? Főként a teljes váz védelmére szolgáló fóliáról érdekelne a véleményetek (a neten fellelhető teszteken túl vagyok
).
https://www.slikgraphics.com/shop/

https://www.slikgraphics.com/shop/
Lindemann Musicbook Source; Anthem P2; Elac FS 409, HiDiamond
Úgy látom Revi és Ákos együtt tekertek
A vulkán körül jó idő lehetett
jó a zsírégetéshez 

Ha valaki gondolkodott peremes szingóban, sok lehetősége nincs, jóformán, csak a Tufo. Na, szerintem ez a legjobban guruló Tufo gumi és úgy tűnik, itt olcsóbban adják....
https://apro.bikemag.hu/apro/tufo-c-eli ... ingo-77243
https://apro.bikemag.hu/apro/tufo-c-eli ... ingo-77243
halfnote.hu
halfnote.hu
Én nem is tudom megfogalmazni, mi volt,de igen szuszogva mentem fel az olympusra. Bicajjal is, gyalog is gyalog az axxony előttem rongyolt, nem gyózött bevárni... 2100-on van egy menedékház, ott nyomtam egy kávét, valamennyire helyretett, de nem volt az igazi. Előtte bicajjal is meg kellett álnom 10 kili után venni egy kávét... Pulzusfo dok voltak rendesen, pedig akkor már 1 hónap eltelt majdnem...
Valsz most ért oda. Ezt a hullámot nem kommunikálják,de nálunk nemrég egy komplett osztály hazament...
Én nem is tudom megfogalmazni, mi volt,de igen szuszogva mentem fel az olympusra. Bicajjal is, gyalog is gyalog az axxony előttem rongyolt, nem gyózött bevárni... 2100-on van egy menedékház, ott nyomtam egy kávét, valamennyire helyretett, de nem volt az igazi. Előtte bicajjal is meg kellett álnom 10 kili után venni egy kávét... Pulzusfo dok voltak rendesen, pedig akkor már 1 hónap eltelt majdnem...
halfnote.hu
halfnote.hu
Mezőtúron voltunk. Az egész család beteg lett, de még anyu, apu és anyósom is.
Nekem se volt jó. Sokáig nem tudtam rendesen dolgozni. A csak úgy tekergélés ment, de nem tudtam intenzív edzéseket csinálni, mert a pulzusom rögtön elszállt és légszomjam is volt. Az volt a legrosszabb. Még szívtam volna be a levegőt, de nem jött semmi. Nem tudta a túdőm elraktározni a kellő mennyiséget. Most alapozás van, itt zömmel csak alacsony intenzitás van.
de érezhetően rosszabbul esett mászni sokkal, gyalog is.
Kovászos voltál? Nekem az nem anyira volt jó. Még jó hónap múlva is szuszogtam felfele.. Bár nekem ez lassan alapállapotAAttila írta: ↑2022.11.07., hétf. 19:43Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan![]()
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz![]()
![]()

halfnote.hu
halfnote.hu
Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz

Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz

Kiv lennék, ide hogy mennek a nagyok... Az fix, hogy felfoghatatlanul beteg hegy lehet... Nekünk a Zoncolan is felfoghatatlan, ez meg sokkal durvább...
youtu.be/sYtAhXDyaxM
youtu.be/sYtAhXDyaxM
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
halfnote.hu
Kolléga Úr, hogyan sikerült a pesti út? Sikerült cipőt vásárolni? 

Azért tegnap semmi váratlan nem történt a CX EB-n. Nem hiszem,hogy ezt a csajszit valaki meg tudná verni az idén, ha egészséges marad.
Blankának pedig nagy gratuláció. Lassan mondhatjuk,hogy vannak a holland versenyzők-Blanka-és a többiek.
Blanka angolja tényleg aranyos volt, ahogy a célbaérés után adott interjút.
Blankának pedig nagy gratuláció. Lassan mondhatjuk,hogy vannak a holland versenyzők-Blanka-és a többiek.
Blanka angolja tényleg aranyos volt, ahogy a célbaérés után adott interjút.
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
halfnote.hu
halfnote.hu
Meredeken én is leveszem sokszor. Okát nem tudom... eredendően meztelenek vagyunk. Felfele nem sokat véd, egy lommal kevesebb

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1253
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?

Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.

- Csatolmányok
-
- Sisak + szemcsi.jpg (4.57 MiB) Megtekintve 1213 alkalommal