Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
Azért tegnap semmi váratlan nem történt a CX EB-n. Nem hiszem,hogy ezt a csajszit valaki meg tudná verni az idén, ha egészséges marad.
Blankának pedig nagy gratuláció. Lassan mondhatjuk,hogy vannak a holland versenyzők-Blanka-és a többiek.
Blanka angolja tényleg aranyos volt, ahogy a célbaérés után adott interjút.
Blankának pedig nagy gratuláció. Lassan mondhatjuk,hogy vannak a holland versenyzők-Blanka-és a többiek.
Blanka angolja tényleg aranyos volt, ahogy a célbaérés után adott interjút.
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Meredeken én is leveszem sokszor. Okát nem tudom... eredendően meztelenek vagyunk. Felfele nem sokat véd, egy lommal kevesebb

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1260
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?

Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.

- Csatolmányok
-
- Sisak + szemcsi.jpg (4.57 MiB) Megtekintve 1248 alkalommal
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8930
Én sosem veszem le. Igaz dioptriásat használok…
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
trane írta: ↑2022.11.05., szomb. 09:42mivel a megoldás eleve kompromisszumos, számomra egy, ha becsukod a szárait, akkor is (a szélessége okán) a kormányba belógó szemüveg akkor, amikor azt (ti. a kormányt) ott, a 'közepénél' is fognám (eleve hegyről beszélünk), ráadásul előre néző lencsebelsőkkel (amibe így a bogártól az izzadságig, esőig, stb. simán bármi bepereg) sokkal kevésbé praktikus, mint egy 90 fokkal elforgatott, a fentieket kiküszöbölő, nyilván becsukott-száras pozíció
. de mindegy, má' elb@szták, segíteni meg így nem tudok rajtuk
![]()

De jogos, így értem az elforgatást... de így meg a szemüveg ívelt, mint a repülőszárny (a légáramlatok), folyton ellen kellenne tartani

halfnote.hu
halfnote.hu
Ha nem is a bőrlégzés, de akár az is lehet, a tülöltözöttség diszkomfortot okozhat.de ez valóban adódhat a lassabb izzadságelvezetésből, de okozhatja a nem megfeldlő hőháztartás is. ASebi biztos tudja a megfejtéstRotox írta: ↑2022.11.05., szomb. 10:20Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt...) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"?
(Ezt tényleg komolyan gondolom.)

halfnote.hu
halfnote.hu
- Rotox
- Beköltözött
- Értékelés: 1260
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt...

- Vinkler
- Adminisztrátor
Egyáltalán minek veszed le a szemüveget? 

Egyetértej, de nekem furák az ilyen "praktikumok". A hemügének van tradicionális helye a sisakon, nyaknál a mezbe húzva egyik szárral, vagy sprinten eldobod, ha zavar

halfnote.hu
halfnote.hu
Alul is tartja, nem csak oldalt...

halfnote.hu
halfnote.hu
Egy egész kollekcióg fel kell pakolni max azt hiszik szemüvegnepper vagy

Nagyok sisakba teszik, én nem akarom kiszedni a bogárhálót. Már az új Salice úgy van kialakítva,hogy a szemügét fel lehet tenni és tartja.
halfnote.hu
halfnote.hu
Drága Barátom,trane írta: ↑2022.11.04., pén. 20:55van még új a Nap alatt> https://kooworld.cc/row/en/product/gear/koo-billy/
. má' csak el kéne forgatni 90 fokkal, azt' jó is lenne
. gondoltam, megírom nekik, de nincs semmi digitális lehetőség erre, úgyhogy megszívták
![]()
Az már a következő, továbbfejlesztett darab lesz magasabb áron.

Ehh, azonnal, hármat... 

halfnote.hu
halfnote.hu
Esetleg cipôt
Természetesen nekem való méret nincs.....
https://www.facebook.com/groups/1409182 ... 8772186876

Természetesen nekem való méret nincs.....

https://www.facebook.com/groups/1409182 ... 8772186876
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Értettem, mindenkinek köszönöm a válaszokat.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Kábelezés: MDA
Nekem az volt az első. Karbontalp,viszonylag kényelmes bőr felsőrész. Szinte olyan volt,mintha egy utcai cipőben lennék. Bár nem igazán volt összehasonlítási alapom.
Utána jött a Speci. A 2 boa miatt (is) akartam cserélni. Akár tekerés közben is pontosítani tudok rajta, ha kell. Illetve jobb a szellőzést is és talán merevebb is a talpa.
Utána jött a Speci. A 2 boa miatt (is) akartam cserélni. Akár tekerés közben is pontosítani tudok rajta, ha kell. Illetve jobb a szellőzést is és talán merevebb is a talpa.
- Vinkler
- Adminisztrátor
Érdemes ellátogatni a Biondobike-ba, ha a Gaerne bejön.
Bringaland: egyszer sem tudtam venni, mert nem volt méret. Majd rendelnek, pár hét, összevárják a rendeléseket. De ez is már vagy 2 éve volt. Alkatrészekkel el vannak látva, ha ott szereltetsz és kiegészítők is vannak rendesen a geltől kezdve a szemüvegen át a mindenig.
Biondo: ott vettem az első cipőm. Pont volt 1db a méretemben. De folyamatosan rá akartak beszélni a drágábbra és hogy cseréljem le a bicajom, mert az egy szar. Éppen csak nem mondták ki.
Magicbike: sokmindent vettem már ott, de csak alkatrészeket. Nem nagyon van ruha,cipő választék. Nem az a fő profil.
Hát hirtelen ennyi.
Biondo: ott vettem az első cipőm. Pont volt 1db a méretemben. De folyamatosan rá akartak beszélni a drágábbra és hogy cseréljem le a bicajom, mert az egy szar. Éppen csak nem mondták ki.
Magicbike: sokmindent vettem már ott, de csak alkatrészeket. Nem nagyon van ruha,cipő választék. Nem az a fő profil.
Hát hirtelen ennyi.
- gianni321
- V.I.P.
- Értékelés: 824
Igen, ide mindenképp akarok menni.
Gondoltam még a Bringalandra, esetleg Biondo, Magicbike. Ezeket ismerem, mást nem igazán.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> VTL TL 6.5 Signaure --> VTL ST-150 --> Sonus Faber Stradivari
Vagy kinézed,oxt megnézed,lengyel diszkontban van e
halfnote.hu
halfnote.hu
Sokan mennek a Berguson-ba. Nagy választék, de "budai" árak
Legalábbis régen.

Legalábbis régen.
Náluk vettem a 2. cipőm. Nekem is ajánlották és én sem csalódtam.