A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nekem most a 3. Covid után, a Gellérthegy is felfoghatatlan
Hétvégén pedig megy a Csapat paintball partyra. Egy kis lazulás, de ez kimarad.
Tavaly az igali edzőtábor előtt, a fiatalok Calpe-t vették célba. 2 hét. Most megint lenne,csak még 2 hét Alicante is. De hát ez is csak a fiataloknak lesz jó,mert a melóból nem tudunk ennyit elmenni. Pedig biztosan izgalmas lesz
Kiv lennék, ide hogy mennek a nagyok... Az fix, hogy felfoghatatlanul beteg hegy lehet... Nekünk a Zoncolan is felfoghatatlan, ez meg sokkal durvább...
...
Nagyok sisakba teszik, én nem akarom kiszedni a bogárhálót. ...
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?
Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.
Nekem a háló megfogja, vagy kiesik,ha nem tolom be kellően. De lehet elég lenne rajta ütni egy lyukat... nyakhoz szoktam tenni, stabilabban megáll nekem
...
Nagyok sisakba teszik, én nem akarom kiszedni a bogárhálót. ...
Miért kellene ehhez kiszedni a bogárhálót?
Ui.: Mióta egyszer ráültem a szemüvegemre, illetve egy másikat meg elhagytam az erdőben, csakis Decathlon gazdaságost veszek.
Csatolmányok
Sisak + szemcsi.jpg (4.57 MiB) Megtekintve 1475 alkalommal
Még mindig nem értem. Ha a stucnira teszed, szerintem pont így jó. 90 fokkal elfordítva nem állna kézre...
mivel a megoldás eleve kompromisszumos , számomra egy, ha becsukod a szárait, akkor is (a szélessége okán) a kormányba belógó szemüveg akkor, amikor azt (ti. a kormányt) ott, a 'közepénél' is fognám (eleve hegyről beszélünk), ráadásul előre néző lencsebelsőkkel (amibe így a bogártól az izzadságig, esőig, stb. simán bármi bepereg) sokkal kevésbé praktikus, mint egy 90 fokkal elforgatott, a fentieket kiküszöbölő, nyilván becsukott-száras pozíció . de mindegy, má' elb@szták, segíteni meg így nem tudok rajtuk
De jogos, így értem az elforgatást... de így meg a szemüveg ívelt, mint a repülőszárny (a légáramlatok), folyton ellen kellenne tartani
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt... ) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"? (Ezt tényleg komolyan gondolom.)
Ha nem is a bőrlégzés, de akár az is lehet, a tülöltözöttség diszkomfortot okozhat.de ez valóban adódhat a lassabb izzadságelvezetésből, de okozhatja a nem megfeldlő hőháztartás is. ASebi biztos tudja a megfejtést
Egy combosabb felfelében (amikor már a fülemen, meg a szememen keresztül is venném a levegőt... ) engem pl. zavar a szemüveg, főleg melegben, ilyenkor mindig betűzöm a sisakba. De a hosszúujjú mezzel, vagy nadrággal kapcsolatban is olykor hasonlót érzek; vajon létezik olyan, hogy "bőrlégzés"? (Ezt tényleg komolyan gondolom.)
szvsz pedig az ötlet tényleg jó volt , csak a szög nem
Még mindig nem értem. Ha a stucnira teszed, szerintem pont így jó. 90 fokkal elfordítva nem állna kézre...
Egyetértej, de nekem furák az ilyen "praktikumok". A hemügének van tradicionális helye a sisakon, nyaknál a mezbe húzva egyik szárral, vagy sprinten eldobod, ha zavar
van még új a Nap alatt > https://kooworld.cc/row/en/product/gear/koo-billy/ . má' csak el kéne forgatni 90 fokkal, azt' jó is lenne . gondoltam, megírom nekik, de nincs semmi digitális lehetőség erre, úgyhogy megszívták
Drága Barátom,
Az már a következő, továbbfejlesztett darab lesz magasabb áron.
Nekem az volt az első. Karbontalp,viszonylag kényelmes bőr felsőrész. Szinte olyan volt,mintha egy utcai cipőben lennék. Bár nem igazán volt összehasonlítási alapom.
Utána jött a Speci. A 2 boa miatt (is) akartam cserélni. Akár tekerés közben is pontosítani tudok rajta, ha kell. Illetve jobb a szellőzést is és talán merevebb is a talpa.
Egy kis segítséget szeretnék kérni: országútis cipőt kell vennem, holnap Pesten vagyok, milyen boltokba érdemes elmenni?
Ahol van választék nem feltétlenül csak a 150ezres kategória van és még segítőkészek is...
Előre is köszönöm.
Érdemes ellátogatni a Biondobike-ba, ha a Gaerne bejön.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Bringaland: egyszer sem tudtam venni, mert nem volt méret. Majd rendelnek, pár hét, összevárják a rendeléseket. De ez is már vagy 2 éve volt. Alkatrészekkel el vannak látva, ha ott szereltetsz és kiegészítők is vannak rendesen a geltől kezdve a szemüvegen át a mindenig.
Biondo: ott vettem az első cipőm. Pont volt 1db a méretemben. De folyamatosan rá akartak beszélni a drágábbra és hogy cseréljem le a bicajom, mert az egy szar. Éppen csak nem mondták ki.
Magicbike: sokmindent vettem már ott, de csak alkatrészeket. Nem nagyon van ruha,cipő választék. Nem az a fő profil.