Mint mondottam, ami megvan CD-n, az nem szempont, csak ami nincs meg

Amúgy, amit itt keresek, az mérvadó a Hifi csomagnál is? Ezt most csak a kínálat miatt kérdezem.
https://www.deezer.com/search/sia/album
Mint mondottam, ami megvan CD-n, az nem szempont, csak ami nincs meg
Lehet még gond Alexnél is, mert pl. Bonanza Banzai sincs Tidal-en
Ne legyen kérdés, szerzői jogi okok állnak a háttérben. Amióta gyakorlatilag nincs számottevő fizikai adathordozó eladás, azóta a szerzőknek a streaming az egyik komoly megjelenési módjuk a hallgatók felé.robi20064 írta: ↑2021.10.26., kedd 23:50Elso sorban en is jogi dolgokra gondolok.
Valóban. Ez elkerülte a figyelmem. Csak a T2-t láttam 2x ennyiért, meg a két DAC nélküli modellt 8xxe-ért.Aszpirin írta: ↑2021.10.26., kedd 21:56Nem tudom, mit láttál, de a Lumin D2 850eFt számlával-garanciával, és abban DAC is van. Ugyanott, ahol a hangfalaidat is vetted (ennél drágábban, ha jól emlékszem). Szóval nem írtam hülyeséget…Alex_Aston írta: ↑2021.10.26., kedd 21:40Igen, de az DAC nélkül, ha jól láttam...![]()
Ez esetben kettőt is vennék![]()
Úgy, hogy még akkor regisztráltam egy német proxyról, amikor még lehetett, így németnek hisznek. Paypallal fizettem, amit szntén regisztrálnak a profilomhoz, így csak újra kell aktiválnom az előfizetést, és már megy is. A streaming maga megy itthonról, ha már a regisztráció és a fizetési mód regisztrációja megvolt.
Köszi Aszpirin, én is nagyon szeretem az After Cryingot (még idén megjelenik elvileg az Ecce Homo c. új albumuk!) és tényleg, ezen most meg is lepődtem, mert Deezeren 7 albumuk fent van, a Tidal-os 1-el szemben.
Nem tudom, mit láttál, de a Lumin D2 850eFt számlával-garanciával, és abban DAC is van. Ugyanott, ahol a hangfalaidat is vetted (ennél drágábban, ha jól emlékszem). Szóval nem írtam hülyeséget…Alex_Aston írta: ↑2021.10.26., kedd 21:40Igen, de az DAC nélkül, ha jól láttam...![]()
Ez esetben kettőt is vennék![]()
Persze, sőt, még erősítő is. Nekem az hajtja a hálószobai rendszerem. Igazi All In cucc.Alex_Aston írta: ↑2021.10.26., kedd 21:38Köszi!
Élek vele.
Ebbe DAC is van, ugye? Mert nekem komplett cucc jó csak.
Igen, de az DAC nélkül, ha jól láttam...
Köszi!Vinkler írta: ↑2021.10.26., kedd 21:23150k körül lehet venni egy Linn Sneaky-t.![]()
Bármikor kölcsönadom, kipróbálás céljából. És ez az abszolút belépő szint a Linn-nél. Nem is új, de legalább öreg, ellenben van support folyamatosan és a hang is vállalható, sőt!
Amioyenben a hangfalaid
150k körül lehet venni egy Linn Sneaky-t.
Azt hiszem, veszem, mire gondolsz, nekem is van egy Linn-em. Igaz elég öreg már, de nagyon jóhangú jószág…
Aha, köszi.vlaca írta: ↑2021.10.26., kedd 20:53
A frissitésekkel az a helyzet hogy muszáj kb. naprakész verziónak futni. Nem plusz funkciók miatt hanem azért hogy egyáltalán hallgatni tudjad. Többször volt már hogy megváltoztattak valamit a szolgáltatók(pl valami biztonsági protokoll frissítés), aztán amíg nem jött update a készülékre, elérni sem lehetett az előfizetett szolgáltatást.![]()
…Akár azt is.
Ami megvan CD-n, az nem szempont. Főleg, ha nem jó minőségben.
…vagy akár egy Lumint.
Nem tudom, hogy számodra érdekes-e, de egyet biztosan tudok mondani: az egyik kedvenc együttesemnek, az After Crying-nak a Tidalon egyetlen albuma van fenn, az sem a kedvencem, a Deezeren pedig kb az összes.
A frissitésekkel az a helyzet hogy muszáj kb. naprakész verziónak futni. Nem plusz funkciók miatt hanem azért hogy egyáltalán hallgatni tudjad. Többször volt már hogy megváltoztattak valamit a szolgáltatók(pl valami biztonsági protokoll frissítés), aztán amíg nem jött update a készülékre, elérni sem lehetett az előfizetett szolgáltatást.Alex_Aston írta: ↑2021.10.26., kedd 16:52
Frissítések mit segítenek egyébként a jövőben? Értem ez alatt, ha hallhatom mondjuk a Deezer HiFi-t megelégedettséggel, akkor mi pluszt adnak a frissítések? Miről maradok le, ha valamit nem kapok így meg utólag?