Köszi Aszpirin, én is nagyon szeretem az After Cryingot (még idén megjelenik elvileg az Ecce Homo c. új albumuk!) és tényleg, ezen most meg is lepődtem, mert Deezeren 7 albumuk fent van, a Tidal-os 1-el szemben.
Amikor írtam, hogy nem hiszem hogy sok különbség van a Tidal és a Deezer közt a lemezek tekintetében akkor 3 szúrópróba szrű összehasonlító keresésen voltam túl, de nem találtam különbséget:
Elsőre egy nagyon populáris, de jó vocal jazz lemezt kerestem ami valamiért nincs fent Tidalon Cassandra Wilsontól az Another Country c. lemez, de Deezeren sincs ott (nyilván valami jogi kérdés miatt nem lehet ott ez a kiadvány, mert sok Cassandra Wilson lemez vant fent ugyanakkor mindkét platformon).
Aztán Vedres Csabára kerestem rá, aki épp a fent említett After Cryingnak volt a billentyűse amig a '90 évek közepe vége felé ki nem lépett és valamiért azt gondolom, hogy Csaba nem a technológiai vívmányokról híres, mindkét platformon ugyanaz a két lemez szerepelt.
Majd még egy lemezre rákerestem kiváncsiságból ami Tidalon nincs: The Amorpous Androgynous with Peter Hamill: We Persuade Ourselves We are Immortal c. lemez, de Deezeren sem találtam.
Szóval meglepett az After Crying (Tidal-on túl is van élet

... btw: hogy hallgatsz itthonról Quobuz-t? Ennek van valami trükkje, mert ha jól tudom magyarországról nem elérhető.