Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9191

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

…És veszel egy Linn lejátszót és atom stabilan működik minden, mindezt igen jó minőségben teszi. :rolleyes:

Aztán csak halkan megjegyzem ebben a topicban, hogy akár egy Mac Mini-t elhelyezve (akár használtan, így viszonylag olcsón) az audio lánc elején simán lejátszik mindent is, az összes streamer szolgáltatótól. Akinek van dac-ja, annak erősen megfontolandó alternatíva ez is, vagy egy szerényebb audio pc. ;)
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

vlaca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 323
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: vlaca »

Alex_Aston írta:
2021.10.26., kedd 16:52

Frissítések mit segítenek egyébként a jövőben? Értem ez alatt, ha hallhatom mondjuk a Deezer HiFi-t megelégedettséggel, akkor mi pluszt adnak a frissítések? Miről maradok le, ha valamit nem kapok így meg utólag?
A frissitésekkel az a helyzet hogy muszáj kb. naprakész verziónak futni. Nem plusz funkciók miatt hanem azért hogy egyáltalán hallgatni tudjad. Többször volt már hogy megváltoztattak valamit a szolgáltatók(pl valami biztonsági protokoll frissítés), aztán amíg nem jött update a készülékre, elérni sem lehetett az előfizetett szolgáltatást. :napsut:
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb

Micromega WM-10>Theta Progeny>Linn Classik Music>Akg K340

"I see the sound waves" Planar Speaker Asylum
http://vlaca.blogspot.com

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 368

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

Alex_Aston írta:
2021.10.26., kedd 12:18
Csütörtök délelőtt megyek, meghallgatom a Lindemann kínálatot.
Ha tud mindent, ami nekem kell, akkor jó eséllyel meg is veszem, ha nem találok mást.

Bár érdekel a Cambridge Audio is, de érdekes módon, sehol sem említik, hogy az tud Deezert, csak a Tidalt tudja nemrég óta (miközben az alap mindenhol). Ilyen tényleg van, hogy nem tudja legalább az "alap" szolgáltatókat egy drága és neves cucc...? gondolkodik.gif
A Lindemann Musicbook Source (az egyes) a mai napig nem támogatja a Spotifyt :smile51: Júniusi hírlevelükben van ígéret és talán a hónap végére meg lesz. Ha meg lesz leborulok.gif
A gondolkodás nem megerőltető...

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3502

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

fapaci írta:
2021.10.26., kedd 17:54
Alex_Aston írta:
2021.10.26., kedd 17:09
A Deezerben azért gondolkodtam eddig, mert úgy olvastam róla, hogy minőségben jobb, nem drágább a havi díja, és több a zeneszám rajta, mint Tidalon.
Úgy olvastam, hogy... Ilyen alapon ne hozz semmilyen döntést! Vidd haza a Lindemann-t pár napra, az hozzáfér a Tidal és a Deezer kínálatához is, hallgasd vele a kedvenc zenéidet, aztán lassan képbe kerülsz! Populáris zenék terén nincs különbség a két szolgáltató között, mindkettőnél meg fogsz találni mindent és minőségi különbség sem igen lesz köztük. Hogy némelyik album ennél, vagy annál jobb verzióban van fent, az nem mérvadó.
Mindenképpen próba lesz. Meg más modelleket is, aztán a legjobban tetsző megy otthoni próbára is, ha lehet.
Csak mostanában sűrűek a hétvégék, így pár hét múlva lesz csak egy nyugodtabb, amikor lesz több órám otthon próbálgatni.
Csak a Marantz! :-D

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2732

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

meg a Spotify-t mert az joval tobb esetben tamogatott egy keszulekben a Tidal mellett, raadasul ott van a legnagyobb valasztek
ez emberre válogatja,kinek melyik,zenei izlése szerint,hol talál nagyobb választékot magának leborulok.gif ...van 1 hó ingyenes tesztelés (Spotify+Tidal),megnézheti mindenki saját magának,hogy számára hol jobb a "kinálat"...én a Tidal-t éreztem jobbnak,ilyen oldalrol nézve...

:smile49:
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: andarson »

Alex_Aston írta:

Ja, hogy ennyire kevés vas van, ami tudja a Deezer Hifit? gondolkodik.gif
Alex, megihlettél ezzel a Deezerrel. Bevallom 6 éve Tidal-t hallgatok és nem igazán foglalkoztam a versenytársakkal, de az 1 hónapos próbaverzióra most beregisztráltam.

Írtam korábban hogy a Linn támogatja a Deezert. Ez sajnos részben igaz.

A Linn-nek két külön applikációja van:
- A Linn App IOS platformra, ami iPhone és iPad felületen fut és ez az ami a Deezert kezeli
- és minden más platformra, Android, PC és MAC, a Kazoo nevü szoftvere van a Linn-nek, ami viszont nem kezeli a Deezert.

Tehát jelenleg csak iPhone és iPad tulajok tudnak a Linn App-on keresztül Deezert hallgatni Linn készülékeken.

Viszont tekintve, hogy iPhone és iPad is adott a házban, beregisztráltam kiváncsiságból a Deezer trial verzióra, de ahogy pl. alto is írta a Roon sem támogatja a Deezert és tekintve, hogy Roon-al használom a Linn-t elsősorban nem valószínűm hogy meg fog megmaradni a Deezer...
De érdekel, hogy bárminemű minőségbeli különbséget vagy általam érdekesnek tartott és Tidal-on nem meglelt albumot találok e a Deezeren. (Mindkét kérdésben a nemet tartom valószínűnek...)

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11032
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Alex_Aston írta:
A Deezerben azért gondolkodtam eddig, mert úgy olvastam róla, hogy minőségben jobb, nem drágább a havi díja, és több a zeneszám rajta, mint Tidalon.
Úgy olvastam, hogy... Ilyen alapon ne hozz semmilyen döntést! Vidd haza a Lindemann-t pár napra, az hozzáfér a Tidal és a Deezer kínálatához is, hallgasd vele a kedvenc zenéidet, aztán lassan képbe kerülsz! Populáris zenék terén nincs különbség a két szolgáltató között, mindkettőnél meg fogsz találni mindent és minőségi különbség sem igen lesz köztük. Hogy némelyik album ennél, vagy annál jobb verzióban van fent, az nem mérvadó.

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

Alex_Aston írta:
alto írta:
2021.10.26., kedd 16:56
Valóban, a Deezerrel eléggé leszűkíted a választási lehetőségeidet. Jelent állás szerint a Deezert natív módon a Bluesound, a HEOS(Denon, Marantz), a Yamaha Musicast, a Bose és a Sonos támogatja, ha nem számolok az ilyen Amazon Echo vagy Homepod féle értelmetlen geek kütyükkel. Ezenkívül még a Chromecast klienst tartalmazó lejátszók tudják a Deezert. Bezzeg az összes létező okostv és okosóra platform támogatja, a fene se érti, hogy ki akarna egy tv-vel zenét hallgatni, de biztos nem haladok eléggé a korral. A Roon-nak sem sikerült velük megállapodni.
Összefoglalva szerintem jobban járnál ha elengednéd a Deezert, és a Tidal képes lejátszókra fókuszálnál.

De persze ezek lehet, nem állják meg a helyüket. Ezért is akartam kipróbálni, hogy ebből én mit tapasztalok. Nem gondoltam volna, hogy ezt ennyire nem lehet egy készülékkel, mert csak kevesek tudják mindkettőt...
Még jó, hogy XXI. században élünk, "egyszerű" és elterjedt technológia, aztán még sincs szabad választás. :angry:

A CD-k esetében legalább nem volt kompatibilitás gond a lemezekkel :D
Már hogy ne lett volna, az írott CD-kkel egy halom korai model nem boldogult! :D
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2021.10.26., kedd 16:56
Valóban, a Deezerrel eléggé leszűkíted a választási lehetőségeidet. Jelent állás szerint a Deezert natív módon a Bluesound, a HEOS(Denon, Marantz), a Yamaha Musicast, a Bose és a Sonos támogatja, ha nem számolok az ilyen Amazon Echo vagy Homepod féle értelmetlen geek kütyükkel. Ezenkívül még a Chromecast klienst tartalmazó lejátszók tudják a Deezert. Bezzeg az összes létező okostv és okosóra platform támogatja, a fene se érti, hogy ki akarna egy tv-vel zenét hallgatni, de biztos nem haladok eléggé a korral. A Roon-nak sem sikerült velük megállapodni.
Összefoglalva szerintem jobban járnál ha elengednéd a Deezert, és a Tidal képes lejátszókra fókuszálnál.

De persze ezek lehet, nem állják meg a helyüket. Ezért is akartam kipróbálni, hogy ebből én mit tapasztalok. Nem gondoltam volna, hogy ezt ennyire nem lehet egy készülékkel, mert csak kevesek tudják mindkettőt...
Még jó, hogy XXI. században élünk, "egyszerű" és elterjedt technológia, aztán még sincs szabad választás. :angry:

A CD-k esetében legalább nem volt kompatibilitás gond a lemezekkel :D

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2021.10.26., kedd 16:27
Alex_Aston írta:
2021.10.26., kedd 15:13
robi20064 írta:
2021.10.26., kedd 13:06

Esetleg eloszor olvass jobban utana a kulonbozo gyartoknak, szolgaltatasoknak es megoldasoknak. Nem tisztem a CA-t kulonosebben vedeni, de Tidal-t 2018 ota tud, amivel valoszinuleg kevered az a Tidal Connect tamogatas ami valoban nem regen kerult bele (mivel az kvazi meg ujdonsag a Tidal-nal is). Neked elsore nem Lindemann vagy mas felso kategorias streamer kell, hanem egy Node 2i (Deezert is tamogat) vagy egy Yamaha. Mindketto ar/ertek aranya jo, elso tapasztalat szerzesre tokeletes es konnyen el is adhato ha mar pontosabban tudod hogy mire van szukseged.
Szia! Igazad van, 2018-as cikk az, amit kevertem egy ideivel.
A Deezer továbbra is kérdés, tudja e.

Én tudom mi kell nekem, nem akarok kezdő készüléket, hanem csak egyet, de azt hosszú távra. Nem vagyok a cserélgetős fajta, ikább megnézek többet, aztán amit veszek, az marad.
Tidal, vagy Deezer lejátszás, normális minőségben, amit rákötök az analóg erősítőmre, és működik. Ennyi, semmi több. A minőség pedig nyilán, a lehető legjobb, ami a rá szánt összegért kapható. Inkább szánok egy felsőb kategóriás vasra picivel többet, és akkor nem kell se most, se később cserélni.
Ez lenne a cél.
Dehogy tudod. "Tidal, vagy Deezer lejátszás". Meg ezt sem dontotted el, es nagyon nem mindegy a ketto. Sokkal kevesebb streamernel van Deezer tamogatas mint Tidal, cserebe utobbi eseteben olyanra lenne szukseged amiben MQA renderer kepes DAC is van, mert csak egy erositot akarsz utana kotni. Spotify-t pl meg sem emlited pedig ovek talan a legelterjedtebb tamogatottsag, van Spotify Connect es ev vegen erkezik a "lossless" csomag. A ilyenek utan szokott jonni a meglepetes amikor rakotik a csak MQA dekoder kepes lejatszot az analog cuccra es kiderul hogy a 20 eves CD sokkal jobban szol mint a stream. Na nem azert mert az lenne minden esetben a jobb formatum, hanem mert abszolult nincsenek tisztaban a mogottes technologiakkal, kepessegekkel vagy limitaciokkal.
30 napos próba alatt ki fog derülni, hogy Tidal, vagy Deezer. Deezerről írnak jobbakat, de majd kiderül, ha össze tudom saját magam hasonlítani.
Spotifyt azért nem említettem, mert nem is érdekel. Egy előfizetést tervezek, és kész.
Nem akarok váltogatni.

Frissítések mit segítenek egyébként a jövőben? Értem ez alatt, ha hallhatom mondjuk a Deezer HiFi-t megelégedettséggel, akkor mi pluszt adnak a frissítések? Miről maradok le, ha valamit nem kapok így meg utólag?

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

mishow írta:
2021.10.26., kedd 16:24
Alex_Aston írta:
Inkább szánok egy felsőb kategóriás vasra picivel többet, és akkor nem kell se most, se később cserélni.
A streaming világa egy szép nagy sűrű SÖTÉT erdő jelenleg, és te most készülsz elindulni a fák közé.
Persze érthető a logikád, de sajnos ez pont nem az a terület, ahol az árkategória bármire garanciát jelent - főleg nem a jövő-kompatibilitásra! Azt mondanám, a rendszerépítésnél inkább IT fejjel kell gondolkodni, mint hifistaként.
Itt a műszaki tartalomnál (ami persze szintén nem mindegy) sokszor többet ér, ha a termék support gyors és a frissítések valóban frissek. Nem a zsebedben akartunk turkálni, mindössze erre célozgattunk többen is, amikor a fokozatosságot javasoltuk.
Kívánom, hogy elsőre találj bele a tutiba, de őszintén :smile32: :smile53:
Értem, köszi.
Az árat nem azért írtam, hogy a drágább biztosan jobb, hanem azért, ha van biztosan jobb, valamivel drágábban, akkor inkább azt választom. Az én általános tapasztalatom, hogy az olcsó szinte mindig a drágább hosszú távon.

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2568

Hozzászólás Szerző: mishow »

Alex_Aston írta:
Inkább szánok egy felsőb kategóriás vasra picivel többet, és akkor nem kell se most, se később cserélni.
A streaming világa egy szép nagy sűrű SÖTÉT erdő jelenleg, és te most készülsz elindulni a fák közé.
Persze érthető a logikád, de sajnos ez pont nem az a terület, ahol az árkategória bármire garanciát jelent - főleg nem a jövő-kompatibilitásra! Azt mondanám, a rendszerépítésnél inkább IT fejjel kell gondolkodni, mint hifistaként.
Itt a műszaki tartalomnál (ami persze szintén nem mindegy) sokszor többet ér, ha a termék support gyors és a frissítések valóban frissek. Nem a zsebedben akartunk turkálni, mindössze erre célozgattunk többen is, amikor a fokozatosságot javasoltuk.
Kívánom, hogy elsőre találj bele a tutiba, de őszintén :smile32: :smile53:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

robi20064 írta:
2021.10.26., kedd 13:06
Alex_Aston írta:
2021.10.26., kedd 12:18
Ha tud mindent, ami nekem kell, akkor jó eséllyel meg is veszem, ha nem találok mást.

Bár érdekel a Cambridge Audio is, de érdekes módon, sehol sem említik, hogy az tud Deezert, csak a Tidalt tudja nemrég óta (miközben az alap mindenhol). Ilyen tényleg van, hogy nem tudja legalább az "alap" szolgáltatókat egy drága és neves cucc...? gondolkodik.gif
Esetleg eloszor olvass jobban utana a kulonbozo gyartoknak, szolgaltatasoknak es megoldasoknak. Nem tisztem a CA-t kulonosebben vedeni, de Tidal-t 2018 ota tud, amivel valoszinuleg kevered az a Tidal Connect tamogatas ami valoban nem regen kerult bele (mivel az kvazi meg ujdonsag a Tidal-nal is). Neked elsore nem Lindemann vagy mas felso kategorias streamer kell, hanem egy Node 2i (Deezert is tamogat) vagy egy Yamaha. Mindketto ar/ertek aranya jo, elso tapasztalat szerzesre tokeletes es konnyen el is adhato ha mar pontosabban tudod hogy mire van szukseged.
Szia! Igazad van, 2018-as cikk az, amit kevertem egy ideivel.
A Deezer továbbra is kérdés, tudja e.

Én tudom mi kell nekem, nem akarok kezdő készüléket, hanem csak egyet, de azt hosszú távra. Nem vagyok a cserélgetős fajta, ikább megnézek többet, aztán amit veszek, az marad.
Tidal, vagy Deezer lejátszás, normális minőségben, amit rákötök az analóg erősítőmre, és működik. Ennyi, semmi több. A minőség pedig nyilán, a lehető legjobb, ami a rá szánt összegért kapható. Inkább szánok egy felsőb kategóriás vasra picivel többet, és akkor nem kell se most, se később cserélni.
Ez lenne a cél.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Pooli1971
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 246

Hozzászólás Szerző: Pooli1971 »

dbrnsk írta:
2021.10.25., hétf. 18:31
andarson írta:
2021.10.25., hétf. 18:18
2008-as, azaz 13-éves Linn lejátszómmal, ami nem tud mást, mint NAS-ról vagy netről (internet rádió, streaming szolgáltatók) zenét lejátszani 24bit/192khz es lossless felbontásig, mert nincs szükségem wifi támogatásra meg DSD-re vagy MQA-ra, ami lejátszó cserébe a 2008-as értékének negyedét éri most használtan (cca. 250eFt az újkor 1MFt-al szemben).

Példa lehetne minden gyártónak a Linn. Atomstabil működés, jó szoftver, kiváló és hosszútávú támogatás. A jó hang csak hab a tortán. :) Nem úgy, mint a Pioneer/Onkyo esetében...
Igen sajnos teljesen igazad van! Mármint az utóbbi 2 gyártóval kapcsolatban, a Linn-t nem ismerem, de sok jót olvastam róla itt, Tőletek. Egyébként e 2 gyártó hálózati lejátszói a 6170-es Onkyo vagy a Pio 50 vagy 70-esei ár-érték arányban nagyon kitűnőek, hangban mindenképp, a szofvert ha megszokod teljesen használható.
Csak.......... ugye az idén történt egy tulajdonos váltás és várjuk a szoftverkövetéseket a Tidalhoz, ami nélkül csak félkarú orjás /vagy kar nélküli, szerintem/ mindkettő. Nagyon csúnya dolog ez a gyártótól SzVSz.
De........ elkezdődött a támogatások feltöltése és ígérik a többit is.
Ha........ ez meglesz ajánlom mindenképpen ezt a lejátszót is.
Persze.......... a Linn 13 éves stabilitásával nem állítanám őket szembe, főleg úgy, hogy a Linnt nem is hallottam.
Szép feladat az Alexnek /Is / megtalálni azt a lejátszót amit széthullásáig fog használni, elégedetten. :goodluck:
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1697

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Alex_Aston írta:
2021.10.25., hétf. 20:09
andarson írta:
2021.10.25., hétf. 19:45

Ebben az eseteben én nem zárnám ki ezeket az öreg Linn lejátszókat. Deezer-t is támogat.
Nem zárok ki jelenleg semmit.
Majd nézegetek ilyet is akkor. Már, ha van eladó...
Nem csak az avx létezik. Az ebay-en,de méginkább az ebay-kleinanzeigenen folyamatosan vannak eladó készülékek.

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

Engem is sokat foglalkoztatott a hálózati lejátszó cseréje (Yamaha WXC 50). Arra jöttem rá, hogy az eredeti árához (200e) egy- kétszázat hozzáadva nem biztos, hogy előre lépek, vagy elveszítem a Musiccast adta komfortot. Igazából a megoldás a kb. millió, vagy az alatti kategóriában lenne. Aztán rájöttem, hogy kb. minden harmincadik album megy nekem hálózatról, a lejátszót igazából a Bartók hallgatásához használom, így DAC-al erősítve maradt.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

Gondolom ez sem lehet annyira rossz.

viewtopic.php?f=31&t=165489

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
2021.10.25., hétf. 20:08
fapaci írta:
2021.10.25., hétf. 19:39
Alex_Aston írta:
2021.10.25., hétf. 15:24
A Lindemann újként is 300e körül van most, már nézegettem. Nem drága akkor használtan 250e-ért? Mert ennyi még beleferne nekem.
Az új ára 330-360e Ft, használtan 250-280e körül bukkan néha fel, de ritkán adják el. Miért kellene olcsóbbnak lennie egy mozgó alkatrészektől mentes, néhány hónapos készüléknek?
Jelenleg 330ezer az ára. Nem hinném, hogy használtan (legyen az néhány hónapos) bármit el lehetne adni 80-90%-os áron.
viewtopic.php?f=31&t=167142&p=2648480&h ... n#p2648480

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

andarson írta:

Ebben az eseteben én nem zárnám ki ezeket az öreg Linn lejátszókat. Deezer-t is támogat.
Nem zárok ki jelenleg semmit.
Majd nézegetek ilyet is akkor. Már, ha van eladó...

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

fapaci írta:
Alex_Aston írta:
A Lindemann újként is 300e körül van most, már nézegettem. Nem drága akkor használtan 250e-ért? Mert ennyi még beleferne nekem.
Az új ára 330-360e Ft, használtan 250-280e körül bukkan néha fel, de ritkán adják el. Miért kellene olcsóbbnak lennie egy mozgó alkatrészektől mentes, néhány hónapos készüléknek?
Jelenleg 330ezer az ára. Nem hinném, hogy használtan (legyen az néhány hónapos) bármit el lehetne adni 80-90%-os áron.
BARTIMEX AUDIO Honlap

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
Alex_Aston írta:
Ha csak néhány hónapos, akkor meg okés ez a különbség. De ahogy írod, ezek szerint ritkán adják el. Felteszem nem véletlenül.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

dbrnsk írta:
2021.10.25., hétf. 19:23
Belekerültél a "keressünk jó hálózati lejátszót" problémájába. Ár/hang/kezelhetőség... Egyszerűnek tűnik, de nem lesz az...
Gondolom ebből a háromból csak kettő választható, mint a klasszikus szólás-mondásban... :D

andarson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: andarson »

fapaci írta:
2021.10.25., hétf. 19:52
andarson írta:
Arról nem is beszélve, hogy mindegyik, azaz a legkisebb Linn Sneaky-nek is van ez a space optimisation szolgáltatása, ami nem más mint egy szoba akusztika korrekciós eszköz.
Ami ugye nem korrigál az akusztikán semmit, szóval inkább nevezzük equalizer-nek!
Igen, nevezzük equalizernek. Meg persze közben az is leesett, hogy jelen helyzetben a másik forrás miatt nincs jelentősége ennek a szolgáltatásnak. :D

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”