kargidje írta: ↑2021.08.04., szer. 19:49
A karbon szakítóshilárdsága ott parasztvakítás, hogy nagyob,mint az acélé. Lehet,de ez még semit nem jelent. Bazi sokat írtál, én most fáradt vagyok

ha 5 éve karbonozol, pont dupla annyi ideje használok karbont és pont kétszer annyi karbonbicóm van,mint Neked és nyeregtől az utolsó xirxarig is minden karbon rajta. Mellesleg komplett egyesületi flottát szervizelek, ami szintén mind karbon, a kormányuk is, de kerekek terén is láttam már párat. Ettől még biztonságosabb egy alu kormány és stucni. Főleg versenykörülmények között. Pontosabban kevesebb esélye van, hogy letörik, vagy esetleges bukás után azzal még be lehet fejezni a versenyt, a karbon esélyes,hogy eltörik.
A kalapácsos sztorihoz annyit, hogy nem mennél szívesen egy odavert alu vázzal. Ha haza kell menni vele egy bukás után, miért ne. A karbonnal mindegy, akarnál e, nem tudnál

haverom topváza egy vétlen összeakadásban 5 felé robbant szét.
Nem szkeptikis vagyok, csak realista. Mitől lennék szkeptikus?

pont én, amikor nemrég 10+ szett karbonkerekem volt

De azt is tudom, hány szettet nulláztak le a fiúk a csapatkészletből

Kedvenc sztorim, amiről a kalsszik gumicsizmás vicc jut eszembe (amikor toronyház tetejéről ugrik le a tesztember. Ember elkapált,de a gumicsizma egyben maradt). Xal amikor H Barna odaverte a karbonkereket a mátrában lefele tour de hongrie-n, a felni eltört,de a szingó nem durrant el.
Szervizeltél már karbonbakos sort? Most ez a "legújab" agyamentsége a shimanonak. Le kellett vésni a rotorról. Elsőrangú anyag,mindehova ezt kell tenni
Ami tény, bárki bármit mond, a karbon törik bazi könnyen, bárhol is van. Ettől még jó, csak ne verd oda. Be ne dumáljátok már, hogy nem, mert még a végén elhiszem