Sokszor hallom, hogy miért nem vettem még erősebb autót fiatalabb ismerőseimtől. Minek? Amit tud, az nekem elég. Jól gyorsul így is. Olcsóbb fenntartani. Az erősebb autót ki sem tudom használni (főleg amennyi sebesség korlátozás van és amilyen kátyú tenger).Aszpirin írta: ↑2020.11.12., csüt. 17:45Nem mondok semmitVinkler írta: ↑2020.11.12., csüt. 17:30M paket/ sport paket.
Ne mondd nekem, hogy nem jó érzés egy ízlésesen felöltöztetett autóra ránézni? Miért ne vehetné meg a júzer? Nagyobb motorra lehet nincs pénze, mert az jóval drágbb lenne.
Mondjuk a kinézet annyira nem foglalkoztat, mint egy jő fél, futómű és jó ÜLÉS kombó. Amikor F Astrám volt (1.6 16v. Szóval nem nagy szám, de voltam 20 éves) akkor is kapott egy állítható Koni lengéscsillapító szettet, big brake upgradet és GSI első üléseket. Aztán erősített szilenteket, légszűrőt, kipufogót, gyertyákat, kábeleket és egyszer csak hifista lettem...![]()
Mindenki azt vesz, amit akar, egy szóval sem mondtam, hogy nem veheti meg. Legfeljebb mosolygok rajta egy jót, és szánalmasnak tartom. Mert az M-Paket és a hozzá "kötelezően" rendelendő egyéb csicsamicsa felárából kvázi kijön a 35i felára, persze M nélkül, fapadosan. 3 liter, Sor6. És az még megy is. De ugye mit ér az, ha mások nem látják, ráadásul sokkal jobban szereti a naftát, mint a dízel?
Én ezekből a dolgokból (mentális lóerők) már szerencsére kinőttem. Lassan a hifiből is![]()
![]()
+1 nagy szavazat a valódi lóerőkre, csicsamicsa nélkül. Mustang GT foreva :-D
Nagy, kényelmes és biztonságos. Gyárilag olyan hifi van benne, hogy nem igényel "tuningot". Nem "lökhajtással" közlekedek (km-ekről hallani a mélyeket).
A nagyon peres gumikat is előszeretettel mellőzöm. Nem a hazai utakra valók és nekem nem jön be külemre sem.
A hangos kipufogó rendszert sem szeretem. Szolidan "doromboljon" a motor (a gyári pont ilyen). Sokkal stílusosabb, mint a "kályhacső" és az üvöltő "repedt fazék" hang.
Ha nagyon számítana a "lóerő", akkor AMG-t vagy Brabus-t vennék.
A szolidan elegáns autók jönnek be.