Ne szívd mellre, nem személyes támadás!
Gondolom közgazdasági tankönyvekben is le van írva, árképzést is oktatják hogy kell a prémium dolgokat árazni, pozicionálni. Ez nem csak az Oppora de az almás termékekre, Teslara akármire is vonatkozik.....
Az XLR csatlakozó nagyon jó, és meg is szűri a felhasználók körét. De akinek nincs rá szüksége miért vegyen ilyen készüléket.
Hangban egészen biztos magasan veri a kisebb keszülékeket, meg sok egyéb szolgáltatásban.
Elképzelhető hogy stabilitásban, frlhasználásban is sokkal felhasználó barátabb. Akár csak pl. a Kaleidescape.
Az egész hobbynk egy pazarlás a legtöbb ember számára. Mivel akár egy vidéki ház ára is benne áll sokaknak. De autó ára többünknél.
Itt változnak az igények ugyan annál a felhasználónál is sokszor. Van aki egyre komolyabban tolja, van aki kezd kifarolni a drága kütyükből....
Egyébként még a múltkorihoz, Te is csak a netről veszed az infókat hogy a chipekről hogy mint állapodtak meg az Opponál ( aminek a valóság alapja ketséges mint írtad). Marketingesek meg jól tudnak eladni mindent. Akár a tárgyalás alatt lehet hogy csak annyi volt hány darabot fognak nekik szállítani, mennyiért...
Cinemadness leírása persze hogy nem esik jól az embernek, de ettől meg igaz lehet (én elhiszem). Nem feltétlen esne jól ha a képembe dörgölnék hogy a Cerutti öltönyöm mennyibe áll meg vagy ugyan ezt adják más markanév alatt sokkal olcsobban csak a jobb oldali dobozból veszik ki a cimket amit belevarnak sor végén... Persze az enyem Cerutti és boldog vagyok benne...
Ettől függetlenül nem mondom hogy nem fordult meg a fejemben egy Oppo lejátszó vasárlása korábban. Nem ítélek el senkit emiatt, úgy ahogy az almás telefon vagy Tesla tulaj, Q7-es vezetőt sem. Egy R8--at szívesen tulajdonolnék még ha tudom hogy nem gazdaságos, túlárazott, stb.!