https://index.hu/kultur/2024/12/31/szom ... eres-2025/
Black Doves, arcane. A Nosferatu is jó lesz, érzem.
Dráma, morális, etikai vívódással, romantikával, Fasszbenderrel, RécsölWájsszal: "Fény az óceán felett."
Érdekes, az az ürge engem jobban zavart, mert nagyon túltolta a kinézetével a dolgokat. De amúgy igen, jópofa karakter volt.Lemmy9.1 írta: ↑2024.12.28., szomb. 09:04Ok. Az első részben azért elég tolakodó volt, (aktus, közeli szerelmes jelenetek stb.) de ha enyhül, akkor a sztori megérhet egy pár káromkodást.
A Banshee-ben volt az a transz (vagy mi) kínai srác, Job. Na az pl egy jópofa karakter volt, aktusra, smacira nem emlékszem, nem volt nagyon zavaró. Illetve az volt, de a sztori fedte. Nem volt párkapcsolati vívódása sem. A szinkronja is telitalálat volt.
Emlékeim szerint.
Engem ki lehet kergetni a világból a meleg/trans tanmese jellegü szereplőkkel, viszont a Black Doves a képernyő elé szegezett. Egyszerre vicces, erőszakos és izgalmas, A szereplőknek van karaktere, nem hibátlan szuperhősők. És nem, a bérgyilkos csajokból kapcsolatából nem lesz románc, ahogy a valóban jelenlevő meleg szál sem a kötelező érzékenyítő szájbarágos sztori. Szerintem érdemes megnézni, max pár jelenetnél nem kell odafigyelni. Sokkal több pozitívuma van a sorozatnak, semhogy holmi melegedés miatt le kéne írni.Lemmy9.1 írta: ↑2024.12.27., pén. 08:46Fekete galamb.
Homofóboknak (jelen) nagyon nem ajánlom. Tömény buzulás. Már az első részben négyen (!) vannak a szerelmes pajtikák, szinte fő sztori.
Valószínűsíthető a két bérgyilkosnő románca is.
Kár érte, mert ígéretesnek tűnik, de nem csúszik le a torkomon.![]()
Általában egyetértek a véleményeddel, most nem.
Elég könnyű nem emlékezni, ha kb. 20 éve láttam utoljára.Alex_Aston írta: ↑2024.12.24., kedd 13:02Erre a lufis jelenetre nem lehet emlékezni, ha egyszer is látta az ember?![]()
youtu.be/NdkM2MO3UXE
Bevallom igen sokszor láttam filmjeik nagy részét, de most nem ugrik be képről, hogy melyik melyik. A másodikban majdnem biztos vagyok, de nem teljesen. Az elsőben nem. :)Alex_Aston írta: ↑2024.12.24., kedd 10:35Ha már karácsonyi, csaladi filmek, akkor ezek szerintem ott vannak az örök top listán.![]()
1a191b47-33f9-4c4d-bf79-c110b4f25d20.jpg
Screenshot_20241224_103348_Photos.jpg
Én pedig leginkább a forgatókönyvet hibáztatom. Na meg Hilaryt, hogy miért vállal el ilyeneket.
Ezek egész évi filmekAlex_Aston írta: ↑2024.12.24., kedd 10:35Ha már karácsonyi, csaladi filmek, akkor ezek szerintem ott vannak az örök top listán.![]()
1a191b47-33f9-4c4d-bf79-c110b4f25d20.jpg
Screenshot_20241224_103348_Photos.jpg
Vannak filmek amik kicsit sem karácsonyiak, mégis automatikusan bepasszintják magukat az ünnepi hangulatba, érdekes hatás. Az én ilyenem e komment írása után fog észbe jutni újra.