Ordinary Angels
https://m.imdb.com/title/tt4996328/
Szeretem az igaz történetének alapuló filmeket, ha jól vannak megcsinálva.
Na, EZ az a fajta film.
Már a kezdés is nagyon erős, és elővetíti, hogy nem egy habkönnyű vígjáték lesz.
Egy feleségét elveszítő apa, egyedül marad a 8 és 5 éves lányával, utóbbi ráadásul halálos beteg a Maja miatt, és mielőbbi transzplantáció szükséges. Persze tudjuk, hogy Amerikában, ha nincs teljes körű biztosítási valakinek, akkor egy lakás ára sem elegendő az orvosi költségekre.
És itt jön képbe egy

, átvit, és persze valóságos értelemben is, hogy egy alkoholista, önző személy (Hilary Swank), képes e megváltozni, ha kitűz maga elé egy célt, miután próbálják felnyitni a szemét, hogy az élete céltalan, és romboló. És nem utolsó sorban ez a cél valakinek az életének a megmentése lenne.
Elképesztő történet, nagyon kedves megvalósítással, és bár nyilván az életben nem volt ennyire hatás vadász a.megvalósítas, de én bevallom, megkönnyeztem a filmet. Hogy azért, mert a lányom mellett is ott ólálkodott a kaszás? Lehet. De a film ettől még csodálatos és megható, no meg az emberiségbe vetett hitet is vissza tudja hozni.
Ha karácsonykor (vagy bármikor) szeretnénk igazi angyalokat nézni, és karácsonyi csodát látni, akkor ajnlom.
.

- Ordinary-Angels-Blu-ray-DVD-Digital_3292c293-1e89-4312-aecf-dcce52971388.a45bc4d060a79f6aa4a54ce21ed354c0.jpeg (120.29 KiB) Megtekintve 1798 alkalommal