Az egy dolog, hogy nincsenek szörnyek.
Azok nem is annyira szörnyek.
Sajnos nagyon húzzák/nyújtják, mint a rétestésztát - kezd uncsi lenni.

Az egy dolog, hogy nincsenek szörnyek.
Bocsesz! Tényleg van haj.
En tegnap neztem a 9. epizodot es nem derult ki semmi, sot mar alag voltak benne a szornyek. :) Pedig nagyon igeretesen indult
Ez utóbbit nem láttam. Nekem nem tűnik rétesnek, de lehet, hogy eltérően ítéljük meg.
Tudni valamit ennyi rész után, vagy rétestészta mint a Silo?
Most nézem, szerintem jó. Ma este jön ki a harmadik évad (talán) utolsó epizódja.
Én is láttam. Travis Fimmel miatt adok neki még egy esélyt...
Neeem.
Mert pl. én nem is hallottam róluk.
Milyen kopasz? Haja van!DeLorean írta: ↑2024.11.24., vas. 11:18Ez OK, de igazából mit szerettél volna ezzel megosztani?Alex_Aston írta: ↑2024.11.24., vas. 10:08Gondolom nem csak számomra vannak olyan ikonikus pillanat képek egy filmből, amik mindenki számára (kivéve az újszülöttek) egyértelművé teszik, hogy miről is van szó.![]()
Ez a két kép semmit sem mond el anélkül, hogy ne ismerdéd a filmet és a szereplőt.
Egy kopasz csávó valahonnan szeretne kijutni és egy afro-amerikai nagyon szereti a hambit.![]()
Ez ettől nem lesz ikonikus.
Csak akkor, ha tudod kicsoda és ismered a filmet.
![]()
Na ezt még nem láttam.TSanyi írta: ↑2024.11.24., vas. 09:59Eretnek (Heretic) horror/thriller
Tegnap este néztük meg moziban, Hugh Grant főszereplésével. Az én hibám, a műfaj sem az esetem (horror). Gondoltam, ne csak matiné műsort nézzen az ember. Igazából nem sok horror van benne, kb. mint egy Spielberg filmben. A feszültséget fent tartja végig, lassú film. A színészek jól játszák a szerepüket (Sophie Tatcher Barnes nővér, Chloe East Paxton nővér), hiteles volt a számomra. Majdhogynem egy kamaradarab, nem sok helyszínnel, szinte az egész film egy házban játszódik. Én több csavarra gondoltam, ezért csalódás volt. Beteg egy film, vagy az akinek ez kipattant a fejéből. Nem ismertem a színész csajokat. Chloe néha emlékeztetett a fiatalabb Nicole Kidmanre, mikor még bájos, nem botoxos arca volt.
Ez OK, de igazából mit szerettél volna ezzel megosztani?Alex_Aston írta: ↑2024.11.24., vas. 10:08Gondolom nem csak számomra vannak olyan ikonikus pillanat képek egy filmből, amik mindenki számára (kivéve az újszülöttek) egyértelművé teszik, hogy miről is van szó.![]()
Számomra ez egy szuperzöld világjegy!
Tudom hogy utána járható némi matatással,de ha már ajánlás,kéretik oda biggyeszteni azt is hogy az ajánlottak hol érhetőek el,azaz nézhetőek meg.
Az ilyennek szokott az a vége lenni, hogy bezuhan a nézettség, aztán jön a kasza. Nem is tudom hány sorozatot láttam, ahogy ez volt. Nyúzták mint a rétestésztát, az emberek megunták és amikor belekezdtek volna az érdekes részbe, akkor jött a kasza...kargidje írta: ↑2024.11.21., csüt. 11:30Szerintem régen rossz, ha 90%-ban azzal telik a 2. évad 1.része, hogy visszaemlékezés, gyerekkori múltidézés, semmitmondó blablabla. Félek időhúzás lesz a 2. évad is, mint az első. Persze így lehet 5-6-10... évados sorikat csinálni, csak közben már senkit nem érdekel és mindenki mást néz.Aszpirin írta: ↑2024.11.20., szer. 18:04Én pedig tökéletesen egyetértek Alex-szel. Igen ütős a kezdés. Mégis milyen szöveget tanuljon meg a Ferguson csaj, ha ebben az epizódban totál egyedül van, de még nem kattant be annyira, hogy egy Wilson-labdához beszéljen?DeLorean írta: ↑2024.11.17., vas. 09:28
Hááát, nagyon nem értek egyet.
Az első rész egy dög unalmas rész volt. A főszereplőnek nem sok szöveget kellett megtanulnia - 20 nyögés.
A potenciál megvan, de fel kellene kicsit pörgetni.
Azt érzem, hogy nagyon el akarják húzni 8 évadig, ami nem baj, de semmi sem történt az első részben SZVSZ.
Szerintem nagyon-nagyon ígéretes, én is nagyon várom a folytatást.
1 évad = 10 rész után még semmi jele, semmi utalás arra, még csak hangyaf...nyi információ sincs, hogy mi a francért is vannak a Silo-k, kint milyenek a körülmények, valami érdekes infó, ami felcsigázná az érdeklődést vagy csak én várnék túl sokat egy sorozattól...talán nem.