Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3243
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ha már karácsonyi, csaladi filmek, akkor ezek szerintem ott vannak az örök top listán.

Csak a Marantz! :-D
Vannak filmek amik kicsit sem karácsonyiak, mégis automatikusan bepasszintják magukat az ünnepi hangulatba, érdekes hatás. Az én ilyenem e komment írása után fog észbe jutni újra.
Alex_Aston, Ordinary Angels - a tervezőasztalon jó forgatókönyv mellé kötelezően mélymegélendőként akarja eladni magát, már előre. Mégis és épp ezért nézhetetlen számomra. Kontraproduktív így, filmügyileg sem jön be. Örülök, hogy megmenekül a lányod, meg hogy jól tud rezonálni a film nektek. Itt le is csapott a halál (csapás előtt sem tetszett a film). Annak is tetszenie kellene, hogy pont a kivételt mutatja be, hiszen statisztikailag nem is mérhető az érdemben és tudatosan önfeláldozó személyek száma. A film szemszögéből inverz vetület hangsúlyos: azt az alapállást veszi kézbe és használja fel sikeréhez a rendezés amire pont nem ad választ, nem szól a tönkretett májakról, életekről és nem csak a saját életekről van szó, nagyon fontos. Képtelen vagyok a jelenséget nem rendszerben kezelni és egy kiragadott kivételnek csápolni. Minél inkább zabáljuk a mázas sztorikat, annál elhanyagoltabb lesz a probléma gyökere. A helyén kezelt kivétel örvendetes, egyébként struccpolitikáról beszélünk.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ordinary Angels
https://m.imdb.com/title/tt4996328/
Szeretem az igaz történetének alapuló filmeket, ha jól vannak megcsinálva.
Na, EZ az a fajta film.
Már a kezdés is nagyon erős, és elővetíti, hogy nem egy habkönnyű vígjáték lesz.
Egy feleségét elveszítő apa, egyedül marad a 8 és 5 éves lányával, utóbbi ráadásul halálos beteg a Maja miatt, és mielőbbi transzplantáció szükséges. Persze tudjuk, hogy Amerikában, ha nincs teljes körű biztosítási valakinek, akkor egy lakás ára sem elegendő az orvosi költségekre.
És itt jön képbe egy
, átvit, és persze valóságos értelemben is, hogy egy alkoholista, önző személy (Hilary Swank), képes e megváltozni, ha kitűz maga elé egy célt, miután próbálják felnyitni a szemét, hogy az élete céltalan, és romboló. És nem utolsó sorban ez a cél valakinek az életének a megmentése lenne.
Elképesztő történet, nagyon kedves megvalósítással, és bár nyilván az életben nem volt ennyire hatás vadász a.megvalósítas, de én bevallom, megkönnyeztem a filmet. Hogy azért, mert a lányom mellett is ott ólálkodott a kaszás? Lehet. De a film ettől még csodálatos és megható, no meg az emberiségbe vetett hitet is vissza tudja hozni.
Ha karácsonykor (vagy bármikor) szeretnénk igazi angyalokat nézni, és karácsonyi csodát látni, akkor ajnlom.
.
https://m.imdb.com/title/tt4996328/
Szeretem az igaz történetének alapuló filmeket, ha jól vannak megcsinálva.
Na, EZ az a fajta film.
Már a kezdés is nagyon erős, és elővetíti, hogy nem egy habkönnyű vígjáték lesz.
Egy feleségét elveszítő apa, egyedül marad a 8 és 5 éves lányával, utóbbi ráadásul halálos beteg a Maja miatt, és mielőbbi transzplantáció szükséges. Persze tudjuk, hogy Amerikában, ha nincs teljes körű biztosítási valakinek, akkor egy lakás ára sem elegendő az orvosi költségekre.
És itt jön képbe egy

Elképesztő történet, nagyon kedves megvalósítással, és bár nyilván az életben nem volt ennyire hatás vadász a.megvalósítas, de én bevallom, megkönnyeztem a filmet. Hogy azért, mert a lányom mellett is ott ólálkodott a kaszás? Lehet. De a film ettől még csodálatos és megható, no meg az emberiségbe vetett hitet is vissza tudja hozni.
Ha karácsonykor (vagy bármikor) szeretnénk igazi angyalokat nézni, és karácsonyi csodát látni, akkor ajnlom.
.
Nosztalgia terv az ünnepekre:
- Legyetek jók, ha tudtok (a legjobb film)
- Igazából szerelem (nem érdekel, hogy utólag zaklatásnak minősítik az egyik ismert jelenetet)
- Szörnyecskék (mert nagyon régen láttam és kijött bluray korongon)
- Múlt karácsony (újonnan csatlakozó)
- Az idő urai (mert idén még nem láttam)
Mint látható, nálam van karácsony Kevin és John McClane nélkül is.
(Sem a hagyománnyal nincs bajom, hogy minden karácsonykor levetítik a Reszkessetek, betörőket!, sem egyik filmmel magával sem, de nem szeretem annyira egyiket sem, hogy n+1. alkalommal is megnézzem, mint a fenti nosztalgia listában lévőket.)
- Legyetek jók, ha tudtok (a legjobb film)
- Igazából szerelem (nem érdekel, hogy utólag zaklatásnak minősítik az egyik ismert jelenetet)
- Szörnyecskék (mert nagyon régen láttam és kijött bluray korongon)
- Múlt karácsony (újonnan csatlakozó)
- Az idő urai (mert idén még nem láttam)
Mint látható, nálam van karácsony Kevin és John McClane nélkül is.
(Sem a hagyománnyal nincs bajom, hogy minden karácsonykor levetítik a Reszkessetek, betörőket!, sem egyik filmmel magával sem, de nem szeretem annyira egyiket sem, hogy n+1. alkalommal is megnézzem, mint a fenti nosztalgia listában lévőket.)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Eretnek Hugh Grant bácsival. Semmilyen vége lett, de addig jó volt. Kamarás-pinczés dráma.
Újranézve: Haláli hullák hajnala - jó kis angol bénaság húsz évvel ezelőttről.
Juror 2 - szintén nem tetsző vég, de jó rendezés, jó témafelvetés, Toni Collette is él még. Merem remélni, hogy a filmben suta csak kissé a prepozíció és minél kevesebb ilyen eset jut a valóságra.
Újranézve: Haláli hullák hajnala - jó kis angol bénaság húsz évvel ezelőttről.
Juror 2 - szintén nem tetsző vég, de jó rendezés, jó témafelvetés, Toni Collette is él még. Merem remélni, hogy a filmben suta csak kissé a prepozíció és minél kevesebb ilyen eset jut a valóságra.
Ennek a Dán eredetije is nagyon jó. Imdb 8.4
(valószínű jobb mint a másolat, mint mindig)
(valószínű jobb mint a másolat, mint mindig)
Szerintem!
- Tctronic
- Beköltözött
- Értékelés: 2697
Gyilkosság (The killing) sorozat 2011:
Nagyon szeretem a jó krimiket, akár sorozat akár sima film formában, sajnos már vadásznom kell őket, de most sikerült belefutnom egy régebbi, de nagyon jó kis sorozatba. Az első két évad (26 rész) egy gyilkosság utáni nyomozás történetét dolgozza fel, 26 nap formájában.
Nagyon jó, fordulatos a figyelmet, izgalmat képes folyamatosan fenntartani. Egy fiatal lány gyilkosságát, annak körülményeit dolgozza fel. Egy polgármesteri választási kampány hajrájában történik az eset, a politika is átszövi rendesen.
A két nyomozó nagyon jó karakter, a történet természetesen a második évad vége felé ér a csúcsra. Számomra a vége nagyon "ütős" lett. (Feleségemmel azóta is beszélünk róla)
Minden megvan benne amit szeretek: jó karakterek, hangulat, nyitó zene, izgalom, dráma, fordulatok, és ami számomra nagyon fontos: elgondolkodtató.
Családos, főleg lány gyermekkel rendelkezők szülőket szerintem különösen meg fogja érinteni!
Ledaráltuk majdnem két nap alatt. Aki a témát kedveli azoknak nagyon ajánlom
Jöhet a 3.-4. évad
Nagyon szeretem a jó krimiket, akár sorozat akár sima film formában, sajnos már vadásznom kell őket, de most sikerült belefutnom egy régebbi, de nagyon jó kis sorozatba. Az első két évad (26 rész) egy gyilkosság utáni nyomozás történetét dolgozza fel, 26 nap formájában.
Nagyon jó, fordulatos a figyelmet, izgalmat képes folyamatosan fenntartani. Egy fiatal lány gyilkosságát, annak körülményeit dolgozza fel. Egy polgármesteri választási kampány hajrájában történik az eset, a politika is átszövi rendesen.
A két nyomozó nagyon jó karakter, a történet természetesen a második évad vége felé ér a csúcsra. Számomra a vége nagyon "ütős" lett. (Feleségemmel azóta is beszélünk róla)
Minden megvan benne amit szeretek: jó karakterek, hangulat, nyitó zene, izgalom, dráma, fordulatok, és ami számomra nagyon fontos: elgondolkodtató.
Családos, főleg lány gyermekkel rendelkezők szülőket szerintem különösen meg fogja érinteni!
Ledaráltuk majdnem két nap alatt. Aki a témát kedveli azoknak nagyon ajánlom

Jöhet a 3.-4. évad

"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Cambridge Audio MXN10 - Heed Dactilus3-Q-psu, Heed Nexus SP 2.0 - Heed Nexus S-100 -WHARFEDALE LINTON HERITAGE
Már ajánlottam itt 1-2hónapja, de nem találom:Morph írta: ↑2024.12.12., csüt. 10:00Mindet letoltam, továbbra is nagyon szeretem érthető, zseniális. Majdhogynem kötelező olvasmánnyá tenném, általános, és, vagy középiskolában is. Több értelme volna, mint egy-két kötelező irodalmi olvasmánynak!scaurus írta: ↑2024.12.09., hétf. 07:53Egyetértek.Alex_Aston írta: ↑2024.12.08., vas. 09:15...
The planets - 2019
https://m.imdb.com/title/tt10394800/
Brian Cox professzor nagyon érdekes és látványos bemutatása a napresndszerünk bolygónak születéséről, és arról, hogy melyiknek, miért így alakult a sorsa. Számomra elég sok újdonság hangzik el, viszont nagyon érthető az egész előadás,
...
Korongon mostanában jelent meg prof. Brian Cox Solar System c. sorozata.
https://www.imdb.com/title/tt33679603/
Kíváncsi vagyok mennyi újdonság lesz benne, illetve mennyivel lesz látványosabb, mint a 2010-es Wonders of the Solar System.
Universe (TV Mini Series 2021) https://www.imdb.com/title/tt15757074/
Professor Brian Cox ...
A zenék is elsőrangúak, egy jó rendszer nem hátrány.
Belenéztem kb 15-20 percet, szekunder szégyent éreztem. Ez nekem nem csúszik le a torkomon.
Majd adok esélyt neki ha nincs más.
Majd adok esélyt neki ha nincs más.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
Start Wars: Kóbor alakulat
https://m.imdb.com/title/tt20600980/
Nagyon kellemes, és szórakoztató, ifjúsági kalandfilm, a Star Wars univerzumban.
Nekem az 1985-ös Kincsvadászok ugrott be róla, ott is gyerekek kerültek a gyerekes döntéseik miatt kalamajkába, akár csak itt. Mindehhez még jön még egy amerikai kertvárosi hangulat (a kezdéskor), és szerencsére a teljes CGI helyett ahol lehetett, díszlet és bábok.
Első 3 elérhető rész alapján ígéretes, és látszik, hogy csak egy jó ötlet és megvalósítás kell ahhoz, hogy a Star Wars univerzumban jó film készüljön.
Ajánlom
https://m.imdb.com/title/tt20600980/
Nagyon kellemes, és szórakoztató, ifjúsági kalandfilm, a Star Wars univerzumban.
Nekem az 1985-ös Kincsvadászok ugrott be róla, ott is gyerekek kerültek a gyerekes döntéseik miatt kalamajkába, akár csak itt. Mindehhez még jön még egy amerikai kertvárosi hangulat (a kezdéskor), és szerencsére a teljes CGI helyett ahol lehetett, díszlet és bábok.
Első 3 elérhető rész alapján ígéretes, és látszik, hogy csak egy jó ötlet és megvalósítás kell ahhoz, hogy a Star Wars univerzumban jó film készüljön.
Ajánlom
- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 616
Mindet letoltam, továbbra is nagyon szeretem érthető, zseniális. Majdhogynem kötelező olvasmánnyá tenném, általános, és, vagy középiskolában is. Több értelme volna, mint egy-két kötelező irodalmi olvasmánynak!scaurus írta: ↑2024.12.09., hétf. 07:53Egyetértek.Alex_Aston írta: ↑2024.12.08., vas. 09:15...
The planets - 2019
Brian Cox professzor nagyon érdekes és látványos bemutatása a napresndszerünk bolygónak születéséről, és arról, hogy melyiknek, miért így alakult a sorsa. Számomra elég sok újdonság hangzik el, viszont nagyon érthető az egész előadás,
...
Kíváncsi vagyok mennyi újdonság lesz benne, illetve mennyivel lesz látványosabb, mint a 2010-es Wonders of the Solar System.
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- Alex_Aston
- V.I.P.
Annyira azért nem rossz, egynek bőven elmegy a huszonnehyedszer is Kevin helyett
Egyébként ott van még a Szörnyecskek is, mint karácsonyi film

Alapvetően kedves, aztán meg átmegy vicces trash műfajba, de szerintem kiváló megvalósítással.
Ünnepre hangolódva megtekintettem az alábbi opuszt, leginkább David Harbour miatt.
Vérapó (Violent Night)
[Netflix]
Nem tudom, hogy ki volt a célközönség.
Egy karácsonyi tündérmesébe oltott Reszkessetek, betörők!, Drágán add az életed! és darabolós horror keveréke.
Csak az arányok nem stimmelnek, akció vígjátéknak vagy horrornak túl meseszerű, mesének túl agresszív, túl durva/gusztustalan és túl véres.
Pedig az alapötlet (ha nem is eredeti) nem rossz, a színészek jók, a karakterek és a helyzetkomikumok rendben, a zene nagyon eltalált, csak, tényleg, a mese és az explicit darabolás aránya nem stimmel.
Illetve, nem néztem utána, de gyanítom, hogy egy erősen vágott verzió kerülhetett képernyőre, mert van 2 érdekesen induló történetszál, amik nem futnak ki sehova (Nicomund eredettörténete és Mrs. C.).
Erősen fejvakarós, hogy az "ajánlom" vagy a "nem ajánlom" plecsnit kapja-e tőlem.
Mert azért, el kell ismernem, helyenként jókat nevettem rajta (pl. amikor a kislány nagyon kedvesen megörült Kobaktörőnek), összességében szórakoztató volt (a túl sok vér ellenére is).
Szóval, inkább csak azon felnőtt filmrajongóknak ajánlanám, akik szeretik az ismert történetek fura újramesélését és nem riasztja őket egy kis gusztustalanság és sok vér.
Vérapó (Violent Night)
[Netflix]
Nem tudom, hogy ki volt a célközönség.
Egy karácsonyi tündérmesébe oltott Reszkessetek, betörők!, Drágán add az életed! és darabolós horror keveréke.
Csak az arányok nem stimmelnek, akció vígjátéknak vagy horrornak túl meseszerű, mesének túl agresszív, túl durva/gusztustalan és túl véres.
Pedig az alapötlet (ha nem is eredeti) nem rossz, a színészek jók, a karakterek és a helyzetkomikumok rendben, a zene nagyon eltalált, csak, tényleg, a mese és az explicit darabolás aránya nem stimmel.
Illetve, nem néztem utána, de gyanítom, hogy egy erősen vágott verzió kerülhetett képernyőre, mert van 2 érdekesen induló történetszál, amik nem futnak ki sehova (Nicomund eredettörténete és Mrs. C.).
Erősen fejvakarós, hogy az "ajánlom" vagy a "nem ajánlom" plecsnit kapja-e tőlem.
Mert azért, el kell ismernem, helyenként jókat nevettem rajta (pl. amikor a kislány nagyon kedvesen megörült Kobaktörőnek), összességében szórakoztató volt (a túl sok vér ellenére is).
Szóval, inkább csak azon felnőtt filmrajongóknak ajánlanám, akik szeretik az ismert történetek fura újramesélését és nem riasztja őket egy kis gusztustalanság és sok vér.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Egyetértek.Alex_Aston írta: ↑2024.12.08., vas. 09:15...
The planets - 2019
...
- Alex_Aston
- V.I.P.
Jöjjön egy kis természet film ajánló.
Bolygónk a Föld III.
https://m.imdb.com/title/tt9805674/
A szeretetteljes Attenborough bácsi elhozza a nappaliba a világot ismét, de olyan látványosan, mint eddig sosem. És most azt is bemutatója, ami ugye sajnos nagyon időszerű, hogy egyes állatok miként alkalmazkodnak az.emberekhez. ez a része is nagyon érdekes, és tanulságos.
The planets - 2019
Mindkét doku nézői pontozása reális, számomra 10/10 mindkettő.
Bolygónk a Föld III.
https://m.imdb.com/title/tt9805674/
A szeretetteljes Attenborough bácsi elhozza a nappaliba a világot ismét, de olyan látványosan, mint eddig sosem. És most azt is bemutatója, ami ugye sajnos nagyon időszerű, hogy egyes állatok miként alkalmazkodnak az.emberekhez. ez a része is nagyon érdekes, és tanulságos.
The planets - 2019
Mindkét doku nézői pontozása reális, számomra 10/10 mindkettő.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Kevés olyan film gan szerintem, aminek a második része nem csalódás, vagy akár rá is tesz egy lapáttal.
Néhány pozitív példa, ami eszembe jut.
Terminator, Alien, Vissza a jövőbe, Stra Wars (persze itt a IV-V-ről van szó
), Blade Runner, Nolan féle Batman,
Szerintem akkor jó egy folytatás, hogy nem az első résznek akar megfelelni, hanem valami újat mer mutatni. Vagy amikor nem is folytatás, hanem csak ugyanaz az "univerzum", de mások a történetek, mint pl. Indiana Jones, vagy a Q ügyosztály filmek.
Néhány pozitív példa, ami eszembe jut.
Terminator, Alien, Vissza a jövőbe, Stra Wars (persze itt a IV-V-ről van szó

Szerintem akkor jó egy folytatás, hogy nem az első résznek akar megfelelni, hanem valami újat mer mutatni. Vagy amikor nem is folytatás, hanem csak ugyanaz az "univerzum", de mások a történetek, mint pl. Indiana Jones, vagy a Q ügyosztály filmek.
Gladiátor ll.
Moziba néztük ma.
Hálátlan feladat egy nagysikerű film folytatását elkészíteni.
Akarva-akaratlanul az első “mesterművel” hasonlítja össze az ember, és vár ugyan olyan, vagy még jobb filmet.
Nehéz elérni ugyan azt az érzést, hatást kiváltani. Pláne ha az első valamiben újat mutat. Másodszor már nem lehet újként ellőni ugyanazt.
Ha ez lett volna az első, akkor biztos nagyon tetszene, de így másodikként kicsit sekélyes volt, a párbeszédek sem voltak olyan súlyosak. Volt sok régi szereplő. Így 24 év után is jól tartja magát Connie Nilelsen 59 évesen, számomra egy bájos hölgy volt az első részben.
A főszereplő Paul Mescal játéka kevés volt, Denzel Washington lejátszotta.
A mai nap margójára, a DC nagyszobájában szívesen újra nézném a filmet. Vannak benne jó demo jelenetek, a moziban nekem a hang annyira nem tetszett.
Egy megtekintést mindenképp megér, más nem, nosztalgiából.
Moziba néztük ma.
Hálátlan feladat egy nagysikerű film folytatását elkészíteni.
Akarva-akaratlanul az első “mesterművel” hasonlítja össze az ember, és vár ugyan olyan, vagy még jobb filmet.
Nehéz elérni ugyan azt az érzést, hatást kiváltani. Pláne ha az első valamiben újat mutat. Másodszor már nem lehet újként ellőni ugyanazt.
Ha ez lett volna az első, akkor biztos nagyon tetszene, de így másodikként kicsit sekélyes volt, a párbeszédek sem voltak olyan súlyosak. Volt sok régi szereplő. Így 24 év után is jól tartja magát Connie Nilelsen 59 évesen, számomra egy bájos hölgy volt az első részben.
A főszereplő Paul Mescal játéka kevés volt, Denzel Washington lejátszotta.
A mai nap margójára, a DC nagyszobájában szívesen újra nézném a filmet. Vannak benne jó demo jelenetek, a moziban nekem a hang annyira nem tetszett.
Egy megtekintést mindenképp megér, más nem, nosztalgiából.
- Nem vagyok robot
- Fórumlakó
- Értékelés: 144
Nekünk bejött. Mondjuk mi szeretjük az A24 produkcióit.TSanyi írta: ↑2024.11.24., vas. 09:59Eretnek (Heretic) horror/thriller
Tegnap este néztük meg moziban, Hugh Grant főszereplésével. Az én hibám, a műfaj sem az esetem (horror). Gondoltam, ne csak matiné műsort nézzen az ember. Igazából nem sok horror van benne, kb. mint egy Spielberg filmben. A feszültséget fent tartja végig, lassú film. A színészek jól játszák a szerepüket (Sophie Tatcher Barnes nővér, Chloe East Paxton nővér), hiteles volt a számomra. Majdhogynem egy kamaradarab, nem sok helyszínnel, szinte az egész film egy házban játszódik. Én több csavarra gondoltam, ezért csalódás volt. Beteg egy film, vagy az akinek ez kipattant a fejéből. Nem ismertem a színész csajokat. Chloe néha emlékeztetett a fiatalabb Nicole Kidmanre, mikor még bájos, nem botoxos arca volt.
Régóta nincs benne semmi spiritusz szerintem.
Ez egy Hannah Montana sorozat, vagy éppen a Varázslók a Waverly helyből.
Azok sem rosszak egyébként, nem arról van szó. Nagyon sok rajongójuk volt.
De az eredeti Karate Kid is rettenetesen gyenge volt.
Egy kamu film, ami több akart lenni, mint ami. De bele lehetett magyarázni az élet nagy dolgait.
13x Taekwondo WORLD CHAMPION Rayna Vallandingham.
Na ez viszont derék dolog!
Végre! Komoly a csaj tudása egyébként.
Miatta meg fogom nézni az évadot!

Cobra Kai 6. évad második trimeszter
(2. rész, azaz a 6-10. epizód)
[Netflix]
Vitathatatlan, hogy eléggé szappanoperás és önismétlő (összeveszünk-kibékülünk), nem is baj, hogy vége lesz.
DE
Minden önismétlés, egy-két fájdalmas megoldás ellenére még mindig van benne spiritusz, látszik, hogy csomó mindent végiggondoltak, még mindig tudnak meglepetést okozni - és még mindig vicces.
Hasonlóan az 5. évadhoz (eddig még mindig annak az első fele, a mexikói kaland a sorozat mélypontja), a 6. évad is nyögvenyelősen indult, de a második etapra összeszedte magát.
Külön jó, hogy a Sekai Taikai-on sem a Miyago-do, sem a Cobra Kai nem menetel, hanem küszködik.
Szemrevalónak ("eyecandy") meg behúzták Rayna Vallandingham-et (Zara Malik karakter), aki feltehetően, saját magát alakítja a sorozatban, mert ő valóban küzdősportol, s jelen van a Youtube-on, Instagram-on, az utóbbin 3,6 millió követővel.
(2. rész, azaz a 6-10. epizód)
[Netflix]
Vitathatatlan, hogy eléggé szappanoperás és önismétlő (összeveszünk-kibékülünk), nem is baj, hogy vége lesz.
DE
Minden önismétlés, egy-két fájdalmas megoldás ellenére még mindig van benne spiritusz, látszik, hogy csomó mindent végiggondoltak, még mindig tudnak meglepetést okozni - és még mindig vicces.
Hasonlóan az 5. évadhoz (eddig még mindig annak az első fele, a mexikói kaland a sorozat mélypontja), a 6. évad is nyögvenyelősen indult, de a második etapra összeszedte magát.
Külön jó, hogy a Sekai Taikai-on sem a Miyago-do, sem a Cobra Kai nem menetel, hanem küszködik.
Szemrevalónak ("eyecandy") meg behúzták Rayna Vallandingham-et (Zara Malik karakter), aki feltehetően, saját magát alakítja a sorozatban, mert ő valóban küzdősportol, s jelen van a Youtube-on, Instagram-on, az utóbbin 3,6 millió követővel.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10962
- Kapcsolat:
Nekem kiemelkedően kellemes élmény volt az első évad, az önmagában is érdekes ötlet megvalósítását is igazi kuriózumnak éreztem. Az utolsó évadba nagy reményekkel kezdtem bele, de a folyamatos csalódás miatt az utóbbi részeket már kihagytam. Néha a kevesebb a több.
Az újonc (The Rookie) 6. évad 1-3. rész
[Telekom Filmklub]
Rettenetesen gyenge.
Az 5. évad még élvezhető volt, nyilván az újdonság varázsa megkopott, az újoncunk valójában már nem is az, de a karakterek jópofák, az esetek elfogadhatóak voltak.
Viszont a 6. évad eleje borzalmas, fárasztó hülyeségek, az eddig megismert karakterektől karakteridegen dolgok merülnek fel.
Gondolom, egyrészt a természetes fáradás jeleit mutatja, másrészt a hollywoodi sztrájk eredménye.
Az élet csajos oldala (2 Broke Girl$) 3. évad 1-3. rész
[Amazon]
Bár mutatkoznak mintázatok, repetitív dolgok, még mindig vicces és szórakoztató.
[Telekom Filmklub]
Rettenetesen gyenge.
Az 5. évad még élvezhető volt, nyilván az újdonság varázsa megkopott, az újoncunk valójában már nem is az, de a karakterek jópofák, az esetek elfogadhatóak voltak.
Viszont a 6. évad eleje borzalmas, fárasztó hülyeségek, az eddig megismert karakterektől karakteridegen dolgok merülnek fel.
Gondolom, egyrészt a természetes fáradás jeleit mutatja, másrészt a hollywoodi sztrájk eredménye.
Az élet csajos oldala (2 Broke Girl$) 3. évad 1-3. rész
[Amazon]
Bár mutatkoznak mintázatok, repetitív dolgok, még mindig vicces és szórakoztató.