Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Off

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8872

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Rock60 írta:
2025.02.03., hétf. 08:42
denesdr írta:
2025.02.03., hétf. 06:55

Egyébként a mozgótömeg csökkentése érdekében gyakran használnak alumínium huzalt, még nagyon drága, "csúcskategóriás" hangszóróknál is. Hahó, hc ezüstfanok! szia.gif
Akkor most örülsz ? gondolkodik.gif
NEM ÉN NEM örülök!
Át is raktam az OFF-ba. És szeretnélek megkérni, hogy próbálj a mennyiségi kommunikáció helyett a minőségire áttérni, ezt már amúgy is többen jelezték az elmúlt időszakban.
Köszönöm.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

Rock60 írta:
2025.02.03., hétf. 08:42
denesdr írta:

Egyébként a mozgótömeg csökkentése érdekében gyakran használnak alumínium huzalt, még nagyon drága, "csúcskategóriás" hangszóróknál is. Hahó, hc ezüstfanok! szia.gif
[OFF - katt ide ha látni akarod]
A topik szempontjából teljesen irreleváns, hogy örülök-e vagy sem. Továbbá (bár nem vagyok sem moderátor, sem admin) az olyan hozzászólásokat, amik semennnyire nem kapcsolódnak a topikhoz, kérlek tedd off-ba, mert nagyon idegesítő már, hogy ilyenekkel rakod teli a fórumot!

Rock60
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 1316

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

denesdr írta:

dumdum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 26

Re: In-Akustik AC-2502 M tápkábel

Hozzászólás Szerző: dumdum »

"nem hájgend,"

Pedig az és referenz.)))
Maga a kábel.
Már a B oldal forog így 60 felett...

attilase
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Re: Jvc DLA-X7000B THX3D projektor eladó

Hozzászólás Szerző: attilase »

Gratulálok, az igen szép nagy ugrás az X7000 után...:)

Ninja78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Re: Off

Hozzászólás Szerző: Ninja78 »

Részemről téma off nagyon nem érdekel már !

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6164

Re: Re:

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ninja78 írta:
2025.01.12., vas. 09:24
Hello nem azért írtam ide hogy balhé legyen !! Engem ez után ki dobnak innen nem léphetek be !! Volt itt nem régen egy ügy , erőszakkal, ment a csere állítólag ! Nem ismerem a srácot de beszéltem velle ! A másik fél engem is zaklatott ! Alig tudtam le rázni !! A hiénákra !! Az adót nem fizető aljas magánkereskedőkre kellene szerintem figyelni ! És őket ki dobni ! Nem azokat aki tanáccsal szeretne segíteni a másiknak ! Udv Jocó ! És ki lehet tiltani !! Nem érdekel ! Ez az egész ebbe az országba semmit nem veszek már !meg amúgy se kész a hifim
Az hogy miért írtál ide (illetve oda), igazán nem tűnt ki ebből:
"Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !"
Ez inkább ártollkodásnak tűnt, mint segítő szándéknak.
A 3 napos kitiltást pedig azért kaptad, mert a feljebb idézett hozzászólásoddal elérted a 3. figyelmeztetésed.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Ninja78
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Re:

Hozzászólás Szerző: Ninja78 »

Hello nem azért írtam ide hogy balhé legyen !! Engem ez után ki dobnak innen nem léphetek be !! Volt itt nem régen egy ügy , erőszakkal, ment a csere állítólag ! Nem ismerem a srácot de beszéltem velle ! A másik fél engem is zaklatott ! Alig tudtam le rázni !! A hiénákra !! Az adót nem fizető aljas magánkereskedőkre kellene szerintem figyelni ! És őket ki dobni ! Nem azokat aki tanáccsal szeretne segíteni a másiknak ! Udv Jocó ! És ki lehet tiltani !! Nem érdekel ! Ez az egész ebbe az országba semmit nem veszek már !meg amúgy se kész a hifim

vtminimax
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: vtminimax »

Igen, az NZ800.

Itt van egy elég részletes áttekintés róla:
https://simplehomecinema.com/2024/07/03 ... -and-sony/
Médiajátszó: Zidoo UHD2000; Proc.: LyngdorfMP60, Végfok: Apollon Pure Purifi 1ET400A; Kiv.: JVC X7000; Front: BayAudio 1ST/ProAc Response D80; Center: ProAc Response D Monitor, S.Back: ProAc Studio 140; Sub: MJ Acoustic Reference I MKIII. REL G1 MKII.

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 88

Re: Dénes Péter előerősítő

Hozzászólás Szerző: EriAtti »

A bolhát is megoszthatnád mindenkivel, hogy mindenki tudjon jó olcsón vásárolni... :rolleyes: :smile53:

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Bizony, hogy itt nem hülye mindenki csak egyesek..., hogy lehet itt az AVXen gyorsan levenni egy hírdetést, ha megijedek tőled :D , ezt magyarázd el...

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: 1Tomi »

A pierre lurne j4 et azonnal levettétek miután jeleztem,hogy a bolhán 3600euro ami cirka 1.5 milla volt itthon meg 2milláért kináltátok a kuzma karral a /sorszám a jatszón egyezett/.az mf sincs már fent de az is cirka 500eft volt itthon 800ért volt ide felrakva.de annyiért kínálod amennyiért akarod.csak ez nem az üvegtigris.itt nem mindenki hülye😆

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

??? Várom a linkeket amit valami bolha.com-on szereztem be és itt jó drágán kínáltam... Itt az AVXen nyoma marad mindennek :rolleyes:

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Fogalmam sincs mit bolházol, de ha így megvádoltál akkor feltetméd annak a két cuccnak ide a linkjét amit említettél, hogy ott "vettem" ...

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Te vagy odavalósi állítólag.kéne tudnod.a googleban megtalálod

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Na és merre talalható az a bolha.com ???, nocsak küld át nekem privátban mert én még ott nem jártam, hátha veszek ott valami jó olcsót itt meg jó drágán eladom... :D :smile29:

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Értem én.azért pàr terméket láttam hírdetni a bolha.com oldalán ami hozzád köthető ami utána itthon is megjelent csak jóval többért piere lurne j4, 4 dobozos musical fidelity stb😁.

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Nagyon melléfogtál kedves 1Tomi, Te is "nyomozó" vagy, de nem jó nyomozó..., írom hogy beszámoltam, vásárolni már nagyon ritkán szoktam, csak ha valami nagyon megtetszik. A HIFIzés pedig a hobbim...

1Tomi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Igen tudjuk hogy a bolha.com rol vásárolgatsz😃

EriAtti
Fórumlakó
Fórumlakó

Mehet tovább a "nyomozás" akiknek ez fotos tényező, nyugodtan nyomozzanak :smile53: , az előerősítő ugyanis nem Magyarországról került hozzám..., az illető akitől hozzám került még magyarul se tud egy kukkot sem :rolleyes:

attilase
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: attilase »

Lehet tudni melyik JVC lesz az utód? ...:)

DeLorean
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1635

Re: Mindent a házimozi projektorokról és vásznakról, A-Z-ig

Hozzászólás Szerző: DeLorean »

tonee73 írta:
2025.01.07., kedd 19:45
Először is: nem a nyelvészkedés okán említettem a fingfűrészelést, hanem az egymás csakazértis (éppen csak hogy nem a személyeskedésig elmenő) b@sztatásának okán.
Másodszor: én nem vagyok bíró, nem döntök semmiben, én csak azt kértem, hogy fejezzétek be.
Harmadszor: tudtommal az angol nem használ úgy külön szót a borotva élességére és a tű pontosságára, mindkettőre a sharpot alkalmazza. razor sharp / needle sharp.
A sharp as a needle pedig tényleg azt jelenti, hogy vág az esze, de hogy megcsavarjam a dolgot: a "needle sharp"-ot is használja egy személyre vonatkozóan a "sharp-witted" szinonímájaként, ha egy elég okos személyről van szó.
Negyedszer:fogalmam sincs, hogya magyarban a fotós "szlengben" mennyire elfogadott a tűéles kifejezés - kérdezz meg profi fotóst.
S végezetül ötödször: mi jogon kéred tőlem számon, hogy a hozzászólásomban (bár nem szó szerint, de utalva) azt kérem, hogy hagyjátok ezt abba, mivel nem csak én, hanem a többi tag sem kíváncsi a kardozásotokra?
Innentől foglalkozzatok egymással privátban, ha mégsem megy, akkor lehet menni pihenőre.
Ui.:ha lehet akkor ne fáraszd / fárasszátok magad / magatokat a sértődött hangvételű jelentések és privátok küldözgetésével.
Köszi. :smile32:
:fekverohog:

bravo.gif

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6164

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.09., csüt. 07:15
Vajon megint szekálásból született a csináldmagad poszt? (elég átlátszó) Szvsz sanszos, hogy az ellenszenv szülte.
Erre mi szükség van? Örülj neki, hogy nem a szekatúra megy állandóan - minek szítani a tüzet? :smile30:
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

ViXi78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 54

Hozzászólás Szerző: ViXi78 »

Nagy valószínűség szerint az én lezárt hirdetésem a 2020-as DP. Nem tudom már, hogy hova és kinek adtam el!
Az ár viszont meg van a részletes bevétel-kiadás Excel táblámba 90 000 forint! Valójában ennyiért ment el és csomagküldéssel. Itthoni címre lett küldve az is biztos. Még arra is emlékszem, hogy a vevő mondta, hogy át lesz alakítva. Az enyémnek nem egészen ilyen volt a csőkészlete eredetileg, de a hirdetésemben ott vannak a típusok.
Apple Mac Mini M1(Audirvana Studio, Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2097

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Lemmy9.1 írta:
2025.01.09., csüt. 07:15
Vajon megint szekálásból született a csináldmagad poszt? (elég átlátszó) Szvsz sanszos, hogy az ellenszenv szülte.
Atya ég!!!
JVC DILA X30
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”