Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
Re: Accuphase E-211 erősítő
Kargidje!
Köszi szépen!
Az én hirdetésemnél nem került törlésre a beírás.
Az admin csak az én hozzászólásomat törölte amúgy!
Az erősítő természetesen eredeti, megbontás mentes és hibátlan!
A gyári szám meg ilyen.
Köszi szépen!
Az én hirdetésemnél nem került törlésre a beírás.
Az admin csak az én hozzászólásomat törölte amúgy!
Az erősítő természetesen eredeti, megbontás mentes és hibátlan!
A gyári szám meg ilyen.
Talán mert nem a készülékhez kapcsolódik, hogy megkérdőjelezed a véleményem, amit arra alapoztam, hogy egymás mellett hallgattam a két készüléket hónapokig.
Ez a szériaszám matrica meg furcsa, ennyi.
Viszont az Accuphase-ek minőségi darabok, szóval ha nincs vele gebasz, akkor ...

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Egy másik fórumtag hozzászólásának bírálata nem annyira ugyanaz mint egy érdemi kérdés.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Zidoo UHD 8000
no coment...
Re: Zidoo UHD 8000
Köszi az infót a Lucas Audio Lab árával kapcsolatban.
Végre olcsóbban megtudom venni.
Köszi mégegyszer
Végre olcsóbban megtudom venni.
Köszi mégegyszer
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8892
Re: Kábelezzünk
NEM ÉN NEM örülök!
Át is raktam az OFF-ba. És szeretnélek megkérni, hogy próbálj a mennyiségi kommunikáció helyett a minőségire áttérni, ezt már amúgy is többen jelezték az elmúlt időszakban.
Köszönöm.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 27
Re: In-Akustik AC-2502 M tápkábel
"nem hájgend,"
Pedig az és referenz.)))
Maga a kábel.
Pedig az és referenz.)))
Maga a kábel.
Már a B oldal forog így 60 felett...
- attilase
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 8
Re: Jvc DLA-X7000B THX3D projektor eladó
Gratulálok, az igen szép nagy ugrás az X7000 után...:)
Re: Off
Részemről téma off nagyon nem érdekel már !
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Re: Re:
Az hogy miért írtál ide (illetve oda), igazán nem tűnt ki ebből:Ninja78 írta: ↑2025.01.12., vas. 09:24Hello nem azért írtam ide hogy balhé legyen !! Engem ez után ki dobnak innen nem léphetek be !! Volt itt nem régen egy ügy , erőszakkal, ment a csere állítólag ! Nem ismerem a srácot de beszéltem velle ! A másik fél engem is zaklatott ! Alig tudtam le rázni !! A hiénákra !! Az adót nem fizető aljas magánkereskedőkre kellene szerintem figyelni ! És őket ki dobni ! Nem azokat aki tanáccsal szeretne segíteni a másiknak ! Udv Jocó ! És ki lehet tiltani !! Nem érdekel ! Ez az egész ebbe az országba semmit nem veszek már !meg amúgy se kész a hifim
"Hello találtam régi hirdetést az erősítőről , 2020 as hirdetés ahol 110 eft volt az ára , plus ott egy pár cső be van csomagolva réz fóliába , és ara vezetékek forrasztva ! Mit tudni erről ? Hogy ebbe se réz Csomagolás se a kábelek nincsenek benne ! Kevesebb cucc van benne de az ár 3 szor annyi !"
Ez inkább ártollkodásnak tűnt, mint segítő szándéknak.
A 3 napos kitiltást pedig azért kaptad, mert a feljebb idézett hozzászólásoddal elérted a 3. figyelmeztetésed.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Re:
Hello nem azért írtam ide hogy balhé legyen !! Engem ez után ki dobnak innen nem léphetek be !! Volt itt nem régen egy ügy , erőszakkal, ment a csere állítólag ! Nem ismerem a srácot de beszéltem velle ! A másik fél engem is zaklatott ! Alig tudtam le rázni !! A hiénákra !! Az adót nem fizető aljas magánkereskedőkre kellene szerintem figyelni ! És őket ki dobni ! Nem azokat aki tanáccsal szeretne segíteni a másiknak ! Udv Jocó ! És ki lehet tiltani !! Nem érdekel ! Ez az egész ebbe az országba semmit nem veszek már !meg amúgy se kész a hifim
- vtminimax
- Újonc fórumos
- Értékelés: 4
Re: Jvc DLA-X7000B THX3D projektor eladó
Igen, az NZ800.
Itt van egy elég részletes áttekintés róla:
https://simplehomecinema.com/2024/07/03 ... -and-sony/
Itt van egy elég részletes áttekintés róla:
https://simplehomecinema.com/2024/07/03 ... -and-sony/
Médiajátszó: Zidoo UHD2000; Proc.: LyngdorfMP60, Végfok: Apollon Pure Purifi 1ET400A; Kiv.: JVC X7000; Front: BayAudio 1ST/ProAc Response D80; Center: ProAc Response D Monitor, S.Back: ProAc Studio 140; Sub: MJ Acoustic Reference I MKIII. REL G1 MKII.
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 88
Re: Dénes Péter előerősítő
A bolhát is megoszthatnád mindenkivel, hogy mindenki tudjon jó olcsón vásárolni...

-
- Fórumlakó
Bizony, hogy itt nem hülye mindenki csak egyesek..., hogy lehet itt az AVXen gyorsan levenni egy hírdetést, ha megijedek tőled
, ezt magyarázd el...

A pierre lurne j4 et azonnal levettétek miután jeleztem,hogy a bolhán 3600euro ami cirka 1.5 milla volt itthon meg 2milláért kináltátok a kuzma karral a /sorszám a jatszón egyezett/.az mf sincs már fent de az is cirka 500eft volt itthon 800ért volt ide felrakva.de annyiért kínálod amennyiért akarod.csak ez nem az üvegtigris.itt nem mindenki hülye
-
- Fórumlakó
??? Várom a linkeket amit valami bolha.com-on szereztem be és itt jó drágán kínáltam... Itt az AVXen nyoma marad mindennek 

-
- Fórumlakó
Fogalmam sincs mit bolházol, de ha így megvádoltál akkor feltetméd annak a két cuccnak ide a linkjét amit említettél, hogy ott "vettem" ...
Te vagy odavalósi állítólag.kéne tudnod.a googleban megtalálod
-
- Fórumlakó
Na és merre talalható az a bolha.com ???, nocsak küld át nekem privátban mert én még ott nem jártam, hátha veszek ott valami jó olcsót itt meg jó drágán eladom...

Értem én.azért pàr terméket láttam hírdetni a bolha.com oldalán ami hozzád köthető ami utána itthon is megjelent csak jóval többért piere lurne j4, 4 dobozos musical fidelity stb
.
-
- Fórumlakó
Nagyon melléfogtál kedves 1Tomi, Te is "nyomozó" vagy, de nem jó nyomozó..., írom hogy beszámoltam, vásárolni már nagyon ritkán szoktam, csak ha valami nagyon megtetszik. A HIFIzés pedig a hobbim...
Igen tudjuk hogy a bolha.com rol vásárolgatsz
-
- Fórumlakó
Mehet tovább a "nyomozás" akiknek ez fotos tényező, nyugodtan nyomozzanak
, az előerősítő ugyanis nem Magyarországról került hozzám..., az illető akitől hozzám került még magyarul se tud egy kukkot sem