NEM ÉN NEM örülök!
Át is raktam az OFF-ba. És szeretnélek megkérni, hogy próbálj a mennyiségi kommunikáció helyett a minőségire áttérni, ezt már amúgy is többen jelezték az elmúlt időszakban.
Köszönöm.
NEM ÉN NEM örülök!
Az hogy miért írtál ide (illetve oda), igazán nem tűnt ki ebből:Ninja78 írta: ↑2025.01.12., vas. 09:24Hello nem azért írtam ide hogy balhé legyen !! Engem ez után ki dobnak innen nem léphetek be !! Volt itt nem régen egy ügy , erőszakkal, ment a csere állítólag ! Nem ismerem a srácot de beszéltem velle ! A másik fél engem is zaklatott ! Alig tudtam le rázni !! A hiénákra !! Az adót nem fizető aljas magánkereskedőkre kellene szerintem figyelni ! És őket ki dobni ! Nem azokat aki tanáccsal szeretne segíteni a másiknak ! Udv Jocó ! És ki lehet tiltani !! Nem érdekel ! Ez az egész ebbe az országba semmit nem veszek már !meg amúgy se kész a hifim
tonee73 írta: ↑2025.01.07., kedd 19:45Először is: nem a nyelvészkedés okán említettem a fingfűrészelést, hanem az egymás csakazértis (éppen csak hogy nem a személyeskedésig elmenő) b@sztatásának okán.
Másodszor: én nem vagyok bíró, nem döntök semmiben, én csak azt kértem, hogy fejezzétek be.
Harmadszor: tudtommal az angol nem használ úgy külön szót a borotva élességére és a tű pontosságára, mindkettőre a sharpot alkalmazza. razor sharp / needle sharp.
A sharp as a needle pedig tényleg azt jelenti, hogy vág az esze, de hogy megcsavarjam a dolgot: a "needle sharp"-ot is használja egy személyre vonatkozóan a "sharp-witted" szinonímájaként, ha egy elég okos személyről van szó.
Negyedszer:fogalmam sincs, hogya magyarban a fotós "szlengben" mennyire elfogadott a tűéles kifejezés - kérdezz meg profi fotóst.
S végezetül ötödször: mi jogon kéred tőlem számon, hogy a hozzászólásomban (bár nem szó szerint, de utalva) azt kérem, hogy hagyjátok ezt abba, mivel nem csak én, hanem a többi tag sem kíváncsi a kardozásotokra?
Innentől foglalkozzatok egymással privátban, ha mégsem megy, akkor lehet menni pihenőre.
Ui.:ha lehet akkor ne fáraszd / fárasszátok magad / magatokat a sértődött hangvételű jelentések és privátok küldözgetésével.
Köszi.![]()
Erre mi szükség van? Örülj neki, hogy nem a szekatúra megy állandóan - minek szítani a tüzet?
Atya ég!!!