chord_ írta: ↑2025.07.29., kedd 17:51
revox írta: ↑2025.07.29., kedd 13:20
...
de őszinte leszek, már jópárszor eldurrantottam itt is a kábelrendszer, vagy rendszerszemlélet szavakat, de engem megdöbbenéssel tölt el ,hogy ezt ilyen szinten, ennyire szájbarágósan el kell magyarázni. Amikor idetévedtem, annak a teljes tudatában voltam, hogy ezt mindenki ismeri és alkalmazza. Milyen kocsma ez fijjjúk?!

(tényleg teljesen lefagytam... restart, vagy nem is tudom... )
Hát bizony.
Van, aki másképp főzi a kv-t, mint te.
Ne szívd mellre... :)
Miért szívnám. Ez nem az én problémám,legfeljebb naívságom (volt)..
De, ha segít, én is gondoltam, hogy majd okos leszek, csak kb fél év alatt sikerült beemelni, hogy baromság, de ennek bő 25 éve.
Érdemes átgondolni azt a kávéfőzőt, de valójában, nekem tökmindegy, ki mit iszik kávé címszó alatt
...
Elgondolkodtam az akkori cájgon. Már, amikor azt hittem, majd én!
Egy reVox A78MK2 erősítővel és egy Tangent Acustic Monitor9(?) + egy épitett hangfallal, Nakamichi CD-vel (nem is volt vészesen rossz) és Thorens TD150 mk2+vdH MM1 - el hagytam el az iskolapadot. VdH clearwater kábel és valami olcsó vdH IC. Egyébként nem volt rossz, de rá kb egy évre Audio Innovations S1000 Phono, the First (2A3 trióda), a gyártó csúcs elő és végfoka, AN J/Sp, Townshend Avalon vagy Rock(?), Meridian 206B, Nakamichi passz, volt több, reVox B77 mk2 félsávos. AN SP biwire és AN-V IC-k.
Nos, még ettől is borzalmasan messze van a kávéd, pedig ez a melegítés volt csak, 25 éve (lehet a reVoxos cucctól is?

)
kezdem mellre szívni... vagy mégse?

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu